Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede süslü olmalı tabi...iyi yapmışsın zati pırıltıları pek hoş canım..mucks:))

walla bana kalsa ben pulsuz bi gelinlik alırdım herhalde :roflol: ama kayınvalidem ve nişalım böyle gelinmi olur biraz baktırsın gelin olduğun belli olmaz salonda dediler kaydirigubbakcemile3

walla bana kalsa ben pulsuz bi gelinlik alırdım herhalde :roflol: ama kayınvalidem ve nişalım böyle gelinmi olur biraz baktırsın gelin olduğun belli olmaz salonda dediler kaydirigubbakcemile3

kayınvalidenin zevkli ve bu konuda sana destek çıkması çok güzel çok hoşuma gitti hihoyyyt

Canım ben bikaç yere gittim kemeraltında bir de çankayada simge modaevi var biliyorsundur. Oraya sadece vitrinden baktım. Gittiğim yerler henüz yeni sezon modellerinin tamamının gelmediğini, nisan sonunda hepsinin geleceğini söylediler. Hatta bana acele ediyosun dediler ama ben nişan elbisemi son 2 gün alınca bunda aynı şey başıma gelsin istemedim. Birinde yeni sezon katalog vardı, sadece biri ilgimizi çekti, ona 1.750 dedi. Başka bi yerde bir gelinliğin üstünü beğenince illa giy dediler, yaw insan ne başka oluyor o gelinliği giyince çıkarmak istemiyorsun. Onun fiyatı 1.250 idi ama nakitte % 25 iniyolarmış gayet iyiydi. Simgede ise vitrinde beğendiğimi sorduk tahmin ettiğim gibi diğer yerlere göre yüksek.2.400 nakit 2.000 dedi. Offf amma çok uzattım kaydirigubbakcemile3

canikom tüm paşabahçelerde var üzülme kaçırmadın..ben ankaradaki bimlerde heeç görmedim..paşabahçe pek cici şeyler getirmiş..

Sağol canım a.s., evet paşabahçede varmış ama bimdeki fiyat olarak çoooook uygundu.

canım nişantaşı pazarı yıldız da eski adı boyner yeni adı kimlik olan yer ile...çetinkaya arasında...mutlaka uğra..süper şeyler var..çeyizlik dışında da...
kızlar ben ceyda düvencinin gelinliğinden istiyoruuuuuuuuum...süper...Vera Wang imzalı bir gelinlik bayıldım..bayılmıştım halada ayılamadım hihihi.....

İnşallah canım.annemle konuşuyoruz ama ağrım sızım yok böyleyken yatmayım ameliyat masasına diyor.bende ısrar edemiyorum.hayırlısı diyoruz.seninde babacığına çok geçmiş olsun canım. inşallah canım birbirimizin evinin fotolarını burada görürüz.buarada senin düğün tarihin nedir ? ve düğün kendi memleketinde mi olacak ?

canım borcsuz evlenmek çok zor.ha az borc olur çok borc olur o ayrı lakin sıfır borc ile evlilik şu şartlarda zor gibi.bende nişanlıma söylüyorum düğünde takılan ne varsa verelim borcumuzu ödeyelim her ay taksit hesabı yapmaktan iyidir diyorum.zaten sağolsun babacım evimizin yarısını döşüyor yarısı da erkek tarafının.inşallah düğünden sonra da o yarım olan kısmı ödeyeceğiz.nişanlımın babası hayatta olmadığı için herşeyini o kendi yapıyor. senağlama sizde çok beklemişsiniz bize de 4 bucuk yıl olacak inşallah evliliğimizle...:asigim:

slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2

canım gelinliğin güzel.inşallah sana da çok yakışır.bende hafta sonu denedim bi kaç gelinlik.o kadar güzel modeller var ki internettekiler sıfır kalıyor yanlarında.internetten arayıpta kendimi yormaktan vazgeçtim keşke hiç aramasaydım diyorum.gelinlikçilerde çok daha güzel modelleri var çünkü.

inan cnm aynen bnm dediğimi sende sölemişsin illaki ufak tefek borcumuz olucak 2 tane ha bilezik takmışım ha 10 tane evliliğimde para sorunu yaşamak istemiyorum bende o yüzden evt sizin için durum biraz dah değişik hayırlısı olsun cnm hepimiz için :Saruboceq:

Yaaa bir de gittiğim her iki modaevinde de diktirmektense hazır almamı tavsiye ettiler. Mesela nişan elbisemi aldığım yerdeki kadın çok ilgilidir zaten. Eğer diktirmeyi düşünüyorsan 2 hafta içinde sezon yoğunlaşmadan başla yoksa mayıs hazirana girdin mi, işler zaten yoğun oluyor. Gelinlikçiler bir yandan bize toptan mal hazırlarken bir yandan da özel siparişi halletmeye çalışıyorlar ve malesef hayal kırıklıkları olabiliyor dedi. Bu dönemde işlerin durgun olduğu evlilik sezonun başlamadığı şu günlerde senin gelinliğinle 5 kişi uğraşıp harika bir iş çıkarabilecekken, mayıstan itibaren tek kişi ilgilenebilir. Onun da ustalığına kalmış bir şey dedi. Ayrıca sana maliyeti daha fazla olur dedi, kafamı karıştırdılar :bbo:

inşallah canım.altın para ve pul hiçbir zaman hiçkimseye mutluluk getirmemiştir getirmezde.benim eşim akşam eve gelince bu ay felanca borcu yatıramayacağız diyip üzülecekse ben o bilezikleri nasıl takarım.buna benim vicdanım dahi el vermez.ınşallah hepimiz kolaylıkla borçlarımızı öderiz ve inşallah düğünlerimizde bol bol altın takılır

amin cnmm umarım bnmde tek tesellim öyle kaydirigubbakcemile3

kızlar bernardo ve mudonun outletleri var....ankara optimumda,forum ankarada...porlandın tabakları 5-10tl arası haberiniz olsun..
Yaa izmirde niye yok bunların outletleri senağlama
yazık cnm ya bi suplaya 15 ytl vermek bencede sen bi sosyete pazarlarına bak birde indirim yaptırma şansın var umarım istediğin tarzda bulursun hihoyyyt
Yaa aslında ben supla almasamda olur benim yemek takımımın servis tabakları çok büyük.Supla küçük kalır benim tabaklara kaydirigubbakcemile3 Hem kırmızı gerek yok gibi :uhm: Ama ucuza bulursam alırımm..:jeyyar:
Simge de hem modeller çılgın hemde fiyatlar kaydirigubbakcemile3 Ablam oranın sahibini çok iyi tanıyor oraya gidelim yardımcı olurlar dedi bana beğendiğim gelinliği 1700 dikeriz dedi :1shok: Bu kadar para verilirmi yaa bi gelinliğe alt üstü 2 saat duracak üstümde..
Ben bi yer buldum sulfat kemeraltında egecan moda evi diye bayan pronoviasın istediğin her modelini dikerim dedi.Gayette güzel modelleride vardı sade,zarif ve şık.Beğendiğim modeli katalogtan gösterdim 1000 TL dedi.Ama sen yine gel anlaşırız fiyatta dedi ya oraya gidicem bide Madam burcuya gidicem.Ordada çok çeşit varmış fiyatlarda gayet uygunmuş.Bize katalog geldi.Hoş modeller var 300 TL ye bile gelinlik var düşün yani..gelinlik bide 2 abiye giysi alana limuzini hostesiyle şoföriyle birlikte 150 TL kiralama imkanı veriyomuş kaydirigubbakcemile3 Bide oraya gidicem bakalımm

Simge de hem modeller çılgın hemde fiyatlar kaydirigubbakcemile3 Ablam oranın sahibini çok iyi tanıyor oraya gidelim yardımcı olurlar dedi bana beğendiğim gelinliği 1700 dikeriz dedi :1shok: Bu kadar para verilirmi yaa bi gelinliğe alt üstü 2 saat duracak üstümde..
Ben bi yer buldum sulfat kemeraltında egecan moda evi diye bayan pronoviasın istediğin her modelini dikerim dedi.Gayette güzel modelleride vardı sade,zarif ve şık.Beğendiğim modeli katalogtan gösterdim 1000 TL dedi.Ama sen yine gel anlaşırız fiyatta dedi ya oraya gidicem bide Madam burcuya gidicem.Ordada çok çeşit varmış fiyatlarda gayet uygunmuş.Bize katalog geldi.Hoş modeller var 300 TL ye bile gelinlik var düşün yani..gelinlik bide 2 abiye giysi alana limuzini hostesiyle şoföriyle birlikte 150 TL kiralama imkanı veriyomuş kaydirigubbakcemile3 Bide oraya gidicem bakalımm
[/QUOTE]

Ya şu madam burcuya gidemedim ya. Çok çeşit olduğu söyleniyor, zaten Türkiye'nin en büyük abiye ve gelinlik mağazası olarak lanse ediyolar. Ben de nisanda gideyim oraya. Baksana herkes nisanda gel deyip durdu kaydirigubbakcemile3

off verilen fiyat çok fazlaymış bir buzdolabı parası nerdeyse :bbo:

Bir de gittiğim her yerde nisanda sezon açılınca fiyatların üstüne %25-30 civarında bir artış olacağını söylüyolar. Şuan sezon açılmadığından fiyatlar böyle dediler. Bu kriz gelinlikçilere hiç uğramamış sanırım. Nasılsa özel bir gün nasıl yolarız diye düşünüyolar:roflol:

ewet gerçekten dediğin gibi nette beğendiğim modeller wardı ama gelinlikçileri gezip görünce onlardan vazgeçtim kaydirigubbakcemile5

Aynen sana katılıyorum canım.Borcum olacak bide kolumda bilezik ne saçma..Hep şu millet ne derse olayına çok kıl oluyorumm zaten Çok üzgünüm çoook Düğünden sonra takılarım falan ne varsa hepsini bozdurucam borçlarımızı kapatıcaz.Millette ne derse desinn lülülülülülü Yaa benim üç beş kuruş borcum bile olsa ben uyuyamıyorum takıntı oldu bu bende :1no2:Zaten o sarı bilezikleri hiç sevmem.1,5 yıldır nişanlıyım taş çatlasın 3 kere taktım oda annemin zoruylaa Çok üzgünüm çoook takarkende hep yaa gömleğimin kollarının içine koydum sakladımm kaydirigubbakcemile3 Hepsinden kurtulmak istiyorum Çok üzgünüm çoook Manyakmıyım ne kaydirigubbakcemile3
Walla canım bi model beğenirsem kesin alırım ama beğenmezsem kesin diktiricem..Bak şimdi kafam karıştı :uhm: Nişanlım gelinliğide alalım anca parasını öderim dedi.Bende erken dedim acaba gidip baksakmı ki :uhm: Hem dediğin gibi iyide ilgilenirken sezon başlamadan..yerimsenibenYaa bu arada fiyatlar çok pahalı ben kiralamak istiyorum ama kira parasıda hemen hemen aldığının aynı fiyatına geliyor..Kiralamak isteyen arkdaşlar varmı ?

Walla aynen öyle..O zaman ben sezon açılmadan gideyim.Eski sezondanda beğenirim bişe olmaz kaydirigubbakcemile3 Yaa şu gelinliklerede ötv indirimi koysalar yaa :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…