Aynen sana katılıyorum canım.Borcum olacak bide kolumda bilezik ne saçma..Hep şu millet ne derse olayına çok kıl oluyorumm zaten Çok üzgünüm çoook Düğünden sonra takılarım falan ne varsa hepsini bozdurucam borçlarımızı kapatıcaz.Millette ne derse desinn lülülülülülü Yaa benim üç beş kuruş borcum bile olsa ben uyuyamıyorum takıntı oldu bu bende :1no2:Zaten o sarı bilezikleri hiç sevmem.1,5 yıldır nişanlıyım taş çatlasın 3 kere taktım oda annemin zoruylaa Çok üzgünüm çoook takarkende hep yaa gömleğimin kollarının içine koydum sakladımm kaydirigubbakcemile3 Hepsinden kurtulmak istiyorum Çok üzgünüm çoook Manyakmıyım ne kaydirigubbakcemile3
Simge de hem modeller çılgın hemde fiyatlar kaydirigubbakcemile3 Ablam oranın sahibini çok iyi tanıyor oraya gidelim yardımcı olurlar dedi bana beğendiğim gelinliği 1700 dikeriz dedi :1shok: Bu kadar para verilirmi yaa bi gelinliğe alt üstü 2 saat duracak üstümde..
Ben bi yer buldum sulfat kemeraltında egecan moda evi diye bayan pronoviasın istediğin her modelini dikerim dedi.Gayette güzel modelleride vardı sade,zarif ve şık.Beğendiğim modeli katalogtan gösterdim 1000 TL dedi.Ama sen yine gel anlaşırız fiyatta dedi ya oraya gidicem bide Madam burcuya gidicem.Ordada çok çeşit varmış fiyatlarda gayet uygunmuş.Bize katalog geldi.Hoş modeller var 300 TL ye bile gelinlik var düşün yani..gelinlik bide 2 abiye giysi alana limuzini hostesiyle şoföriyle birlikte 150 TL kiralama imkanı veriyomuş kaydirigubbakcemile3 Bide oraya gidicem bakalımm
slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2
lepı h geldın anacım
ben braun alcam ama ılerde sımdık para yok bılıyon
senlede hep cteso karsılasıyok hee sbhın körunde
allah seni ne etmesin emiii:roflol:ruyamda şef tony gördummirmirmirmir
Günaydınlaaarrrrrr. Nassınız bakalım...
Ben aşkımı özledim deliliğe vuruyorum -tatlicadiarzu-
Ah burcum Allah sana kolaylık versin ben 2 günde acayip özledim.:çok üzgünüm:
Bu arada dün akşam yemekteyizde Zeynep hanımın yemek takımına bittim ben ya ne kadar güzel ne kadar ciciydi öyle. Gerçi program beni del etti amaklava:
Ah burcum Allah sana kolaylık versin ben 2 günde acayip özledim.:çok üzgünüm:
Bu arada dün akşam yemekteyizde Zeynep hanımın yemek takımına bittim ben ya ne kadar güzel ne kadar ciciydi öyle. Gerçi program beni del etti amaklava:
yok nan bıcağı gördum şef tony amca ruyalarıma sığcak kadr kucuk deıl masallahı var
burcu bugun sırektten brc alcam 400tl evkur takstmı kapatcam sonrada şef tony alcam bıdahakı ay olmuyoo az az odeyemıyom takstlerı sence mantıklı deıl mı
400tl alcam(evkura borcum okadr hazıradan baslıycak40 tl 10 ay olarak)benı sıkıyo az az ödemek
dıycem patrona 2 3 ay sonra kes maasımıdan herkese verıyo banada verır herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?