Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bende aynen öyle düşünüyorum.millete gösteriş yapılmasına sinir olurum.gösteriş yapacam diye dünyanın borcunun altında ezilip huzurumu bozamam.altın niye takılıyor?yeni çifte yardımcı olmak için.kullanmak lazım kaydirigubbakcemile2 bende 8 aydır nişanlıyım ve hiç takmadım bileziklerimi.sözümde taktılar daha sonra çıkardım öylece kutusunda duruyorlar.onlar evde durdukça başa sıkıntılar.evde bırakıp gitmek bi dert alıp çantada götürmek ayrı dert.bozdurup borca vermeyi kalırsa da çatır çatır yemeyi istiyorum delikafadulden buarada canım supla tabaklarından bahsetmişsin sanırım.bende kayseride ucuza bulamadım ama ankarada buldum.birisi 5 lira bir çeşidi 8 lira ama pazarlık olursa 8 lira olan 7 liraya iner.tane hesabı.ben almayı düşünüyorum ama bir daha kimbilir ne zaman giderim oraya.keşke gitsemde senin eksiğini de alsam. kırmızı çok güzel göz dolduruyordu çünkü

Sulfatçım günaydın sende izmirlisin hisar önünde madam rose diye bir yer var küçük bir dükkanmış ama süpermiş bir yakınım gelinliğini ordan aldı bende bakmaya gidicem aklında olsun

Ya şu madam burcuya gidemedim ya. Çok çeşit olduğu söyleniyor, zaten Türkiye'nin en büyük abiye ve gelinlik mağazası olarak lanse ediyolar. Ben de nisanda gideyim oraya. Baksana herkes nisanda gel deyip durdu kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Canım ya MAdam Burcuda güzel şeyler yokmuş dün gittiler daha oraya tanıdıklar anlattıklarını söylüyorum belki senin hoşuna giden olur dimi ama

kızlar günaydın belki almak isteyen olur diye bir fırsattan bahsetmek istedim
şuan bu ürün daha önce benim bahsettiğim sitede satışta ve yeterli kişi alırsa 69 liraya satılacak ilgilenenler bakabilir
özellikler: (kenwood marka)
Bulaşık makinesinde yıkanabilen 1,4 lt kapasiteli, ölçekli kase ve kapağı.

· Kase doğru şekilde yerine oturtulmadıkça motorun çalışmasını engelleyen güvenlik kilidi

· 1 hız ve pulse özelliği

· Sıvı gıdaları karıştırmak için 1 lt blender

· Kaliteli paslanmaz çelik bıçaklar

· ıki tarflı doğrama ve rendeleme diskleri

· Çift kollu çırpıcı, plastik yoğurucu

· Narenciye sıkacağı

· Kablo saklama haznesi

· 700W gücünde

Garanti süresi 2 yıl.

AXESS ıLE VADE FARKSIZ 4 TAKSıT
CARDFıNANS ıLE VADE FARKSIZ 6 TAKSıT

Son düzenleme:
lepı h geldın anacım
ben braun alcam ama ılerde sımdık para yok bılıyon
senlede hep cteso karsılasıyok hee sbhın körunde

slm kızlar bu beğendiğim gelinlik diktiriyorum nasıl sizce inş koyabildim fotoyu kaydirigubbakcemile2

guzel gıbı ama daha guzelını bulabılırsın
ne bılem taşlarını falan beğenmedım:dilcikar: bıtek etek kısmını ama onunda yandan gelen acık kısmının kumaşı ıyı deıl gıbı genede sen beğendysen sorun yok

Son düzenleme:
lepı h geldın anacım
ben braun alcam ama ılerde sımdık para yok bılıyon
senlede hep cteso karsılasıyok hee sbhın körunde

hıı olaydı tüh fırsatı kaçırdın

ya ben çocuk gibi bi oyun oynuyorum dışarı çıkmadan oyniyim diorum o ara buraya da giriorum bir de çok yatmam çalışmasam da ondan karşılaşıoz bebem:lepi:

kız ben artık rüyamda bişi görmüyorum aldım tüm istediklerimi zaten artık parada yokmirmirmirmir

Ah burcum Allah sana kolaylık versin ben 2 günde acayip özledim.:çok üzgünüm:

Bu arada dün akşam yemekteyizde Zeynep hanımın yemek takımına bittim ben ya ne kadar güzel ne kadar ciciydi öyle. Gerçi program beni del etti amaklava:

yok nan bıcağı gördum şef tony amca ruyalarıma sığcak kadr kucuk deıl masallahı var

burcu bugun sırektten brc alcam 400tl evkur takstmı kapatcam sonrada şef tony alcam bıdahakı ay olmuyoo az az odeyemıyom takstlerı sence mantıklı deıl mı
400tl alcam(evkura borcum okadr hazıradan baslıycak40 tl 10 ay olarak)benı sıkıyo az az ödemek
dıycem patrona 2 3 ay sonra kes maasımıdan herkese verıyo banada verır herhal

roselın cnm özel msjla atım sana ıstersen yada ıst geleceğın zmn özel msj at bana yerı tarf edım

ha kızlar b.köy bulusmasında sızı mushur zuccacıyecıye gotrcem ucuz ve harıka seyler var:asigim: hatta keske mumkun olsa bızm burda olanlara getrsem sızı bızım burdakıler daha buyuk zuccacıye ama gelırsenız seve seve getırırım hatta evde kahev ıcerık

sanırsam kendı yapmış onu öle-tatlicadiarzu- cunku o kenardakı taslardan yengem bana tulbent yaptı bı kac tane sende sade bı yemek takımı al yapıstırıcı ıle yapıstırabılır yerimseniben bence hıc adıl deıldı
hasan by cok komıktı yahu:roflol: ama benım gacı 3,oldu üzüldüm harbı
şadıman herseyı duymadım bılmem yımedım dıo anam bu garı neyle beslenıyo durmadan ot yıyo herhal

napalım mecbur sabrediyoruz kuzum yaaa:sm_confused:
bak şimdi yemek takımını merak ettim hangi markaydı ki izlemedim ben programı :uhm:

tabi böcük haklısın bir seferde kurtulmak mantıklı...
gerçi bir şey değişmeyecek bu defada patrona borçlanacaksın. o kesecek maaşından. haa patrona boşuna ağız emeye gerek yok paşa paşa öderim taksidimi dersen oda olur yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…