Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Böcüküm bende farkettm o taşları bende onlardan bişiler işledim evde. Ama ben yemek takımının şekillerini beğendim papatya papatya.Tabi taşlarda ayrı hava vermiş.

Öfff hasan bey benide deli etti. Vara yoğa konuşuyor adam ya delimidir nedir. Hele o gözlükleri bıyıkları öööööggggggggg iyi tahammül ettiler valla..

kızlar dün bi ara yemekteyize baktımda o amca (böcüğün ki :roflol:) neden gözlük takıodu?
bide en sonunda yakaladım yazıklar olsun size die bağrındı

kıslaaarrr ben geldiiiimmmmmmmm... ne var ne yok bakalımmm bitirdiniz mi çeyiz alışverişini.. biz de bohçaya çıktık aşkitomla ciciler aldık birbirimize :1hug: birazdan devam edicez eksikler kaldı.. giremiyorum ne zamandır kıslar çalışmaya başladım,laboratuarda çalıştığım için pc olayı yok malesef akşam da yorgun oluyom haftasonları sizinleyim artık..

burcuözge sen napıyon kısçe? yeni yeni neler aldın acep merak ettim ama bakamam eskilere çooookkkkkk sayfa var çoookkk.. bu arada benim topiği sonunda ikiye bölmüşler :roflol:

cnm patron zaten 5aydr ssk paramızı vermıyo(fiş parası)250 tl yapar sımdık bı seferde kurtulursam bıkez sıkntıdan kurtulmuş olcam yanı ozmn sadece arcelık kalcak bende nezmn dersemkı bu ay kesebılırsın ozmn kescek-tatlicadiarzu- mantıklı deıl mı 1yıldır hıc ödemeyen var sırkete borcunu benımkı cerez kalcak yanında
400 tl odersemm sadece arcelık kalıyo 1800sositososito

günaydın kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile2 ya cok heycanlıyım
az kaldı yaaa haftasınuda ceyız gıtcek cok sıtres oldum puff
esra ÖZLEMEK iyidir kız kavusması guzel oluyor

komşu :mymeka: olm nerden benımkı bee baktıkca mıdem kalktı hee gormemış gıbı yıyodu bıde allahım corbaya demez mı bu hazr olsa ben anlarım marketım var:roflol: ne alaka acep dedım sonra dedım ee tabı sureklı hazrı yıyodur ayy sustum sımdıden mıdem bulandı hee

esra evt guzeldı cnm ama evı benı sıktı cocuk evı gıbydı heryer mor pembe(sevmem pek ben)yengemın odasını gormekten moru lılayı sevemez oldum onunda herseyı lıla mor
yatak örtusu yatak odası yığenımın beşiğı perdesı hersey:roflol:

Bende sevmem renkli mobilyaları perdeleri falan.Düşündümde benim herşeyim pastel renklerde kahve krem venge. Sadeliği seviyorum ben yaaa...

ayhh esmy inşllah zeynep alır şadıman alırsa pes dicem bişey bilmem etmem die die ... baberko başka yerden izle belki farklı çıkar

bilmiyoz ama esmy o olucak dedi umarım hisleri kuvetlidir ve birinci olur

Bende sevmem renkli mobilyaları perdeleri falan.Düşündümde benim herşeyim pastel renklerde kahve krem venge. Sadeliği seviyorum ben yaaa...

kızlar tahmın deyıl halamın komsusu ordan duymustum bırıncıolcagını ayrıca evı guzel ama cok goz yoruyordu yaa ne o öyle kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile2 ya cok heycanlıyım
az kaldı yaaa haftasınuda ceyız gıtcek cok sıtres oldum puff
esra ÖZLEMEK iyidir kız kavusması guzel oluyor

delikafadulden resımlerını beklıyok unutma hee özellıkle pıkenın delikafadulden
senın düğün nerde bacım semt olarak-tatlicadiarzu-
-

OVEG cnm ı gunlerde kullan bende suplalarımı gümüş yada gold almayı düşünüyorum ama ağırlık olarak gumus cunkum yemek takımım öle

delikafadulden resımlerını beklıyok unutma hee özellıkle pıkenın delikafadulden
senın düğün nerde bacım semt olarak-tatlicadiarzu-
-

cnm eklıycem eklememmi
benım nıkah olacak hanı sızın bulusma gunu saat 17.00 beşiktaş macka evlendirme dairesi beklerım a.s.

KIZLAR BıRDE DUNBANYO SETı ALDIM ASLIDNA AKLIM PORSELEN OLANALRDA AMA ÇOKPAHALI EN UFAK PARÇASI 20 TL BENDE SIMDILIK BUNDAN ALDIM
18.5 TL

esmy güle güle kullan cnm. bende porselenlerine bayılıyorum ama bu aralar çok açıldım o yüzden alamadım bunlardan aradım böylede bulamayınca yine buna benzer aldım hatta burayada eklemiştim bulursam eklerim yine. bunlarda çok güzelmiş.ilerde porselenlerini alırız güle güle kullan cnm

Güle güle kullan canımcım.Benimde aklım porselenlerde ama galiba bende şimdilik alamayacağım bakalım. Benimde bu tarz bir banyo setim vardı yaa nerelerde acaba :uhm:

esmy gule gule kullan cnm ılerde daha ıyısını alırsn

ayy bıde aklıma geldı kadın okadr zahmet edıp hedıye almış gerı verdı funda orda sınırlendım amam genede bı huyu guzel acıkca dedı ve vercem demıstı ama o şaduman ben 60 yasındamıyım ne bıcm ayakkabı dedı genede aldı bıde hava attı ben 200tl aldım bak bunu dedı:mymeka:

SAĞOL CNM TABİ ILERDE ALIRIZ HELEBI DUGUNU ATLATALIMDA :teselli:

ay evet ya fundayada ayakakbı aldı dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…