Esra kaç gün daha ayrısınız kız
tabi böcük haklısın bir seferde kurtulmak mantıklı...
gerçi bir şey değişmeyecek bu defada patrona borçlanacaksın. o kesecek maaşından. haa patrona boşuna ağız emeye gerek yok paşa paşa öderim taksidimi dersen oda olur yani...
ayhh esmy inşllah zeynep alır şadıman alırsa pes dicem bişey bilmem etmem die die ...baberko başka yerden izle belki farklı çıkar
bilmiyoz ama esmy o olucak dedi umarım hisleri kuvetlidir ve birinci olur
Bende sevmem renkli mobilyaları perdeleri falan.Düşündümde benim herşeyim pastel renklerde kahve krem venge. Sadeliği seviyorum ben yaaa...
günaydın kızlarrrrrr kaydirigubbakcemile2 ya cok heycanlıyım
az kaldı yaaa haftasınuda ceyız gıtcek cok sıtres oldum puff
esra ÖZLEMEK iyidir kız kavusması guzel oluyor
delikafadulden resımlerını beklıyok unutma hee özellıkle pıkenın delikafadulden
senın düğün nerde bacım semt olarak-tatlicadiarzu--
esmy güle güle kullan cnm. bende porselenlerine bayılıyorum ama bu aralar çok açıldım o yüzden alamadım bunlardan aradım böylede bulamayınca yine buna benzer aldım hatta burayada eklemiştim bulursam eklerim yine. bunlarda çok güzelmiş.ilerde porselenlerini alırız güle güle kullan cnm
esmy gule gule kullan cnm ılerde daha ıyısını alırsn
ayy bıde aklıma geldı kadın okadr zahmet edıp hedıye almış gerı verdı funda orda sınırlendım amam genede bı huyu guzel acıkca dedı ve vercem demıstı ama o şaduman ben 60 yasındamıyım ne bıcm ayakkabı dedı genede aldı bıde hava attı ben 200tl aldım bak bunu dedı:mymeka:
Güle güle kullan canımcım.Benimde aklım porselenlerde ama galiba bende şimdilik alamayacağım bakalım. Benimde bu tarz bir banyo setim vardı yaa nerelerde acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?