Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ya kızlar benim bi derdim var konu banyo takımlarının pahalılığından açılmışken söyleyeyim. Ben salonum için hiç dekoratif süs almadım vazo vs falan. Şimdi beğendiklerim 3-4 parça alsam 200-250 den aşağı değil sizce şimdilik alternatif olarak ne alabilirim.:çok üzgünüm:

Akşam kim birinci oldu böcüğüm ben izleyemedim devamını.ya evet şadumana sinir oldum.hem ukalalık yaptı hem hava attı.gerçi bence kendini küçülttü.isterse nine ayakkabısı olsun tşk et al beğenmesende giymezsin.bi de kutuyu yere attı.fundanın tepkisine ise bi anlamda katılıyorum.bu bi yarışma bu kadar büyük hediye alması uygun değildi.ha zeynep gerçekten illaki almak istiyosa yarışmadan sonra bigün kahve içmeye gider takdim ederdi hediyesini kanımca

roselın cnm zeynep bırıncı oldu cok kırdılar onu yaa hasanın sayesınde 10 puan verdı gecen yarısmada da aynısı oldu bırıne 10verdı 1.yaptı
olabılır keske bana verseydı hemen alırdım:roflol: yok tepkısınde haklı tabıkı
sadıman ıse ıkı yuzlu yaa nıne ayakkabısı deıldı şahsen benım annem 50 yasında hıc topuklu gıyemezkı ona alınan ayakkabı topuklu klasık bıseydı aman bölelerıne almıycan bıseycık
ama en cok hasana yaradı hep aynı gomleğı gymekten kurtuldu ayy bıde el alemın evınde soyundu öfff

Böcüküm bende gördüm ama pahalı bunun vazosu şekerliği falan.Bu sıralar o kadar para veremem sanırım

bızım burda ınanılmaz cok japıon pazarı var ve cok ucuz keske tarzını bılsem ben sana alırım cnm porselen plastık nasıl bısey ıstersın
buluşmaya gelemıyonkı alırdık ordan

[B .!.:
kedı severler ıcn koydum [/B]

Yine hızınıza yetişemedim. topic de ikiye bölünmüş. herkes aldıklarını güle güle kullansın.
bu kediciklere bayıldım. nerede ne kadar?

mucevher kutusu 46 tl

esmy bak buydu
banyo aksesuarı 12 tl
[/URL][/IMG]

ESRA SORMA YA BENDE BAKTIMBEGENDIKLERIM COK PAHALI ALMAZSAMDA ODA BOŞ DURACAK BILEMIYORUM
bktbb guzelmuıs cnm pempe pembe ıcın acılır
ayrıca mucevahrkutusa cok guzel yatak odamada uyuyor aslındaaahihoyyyt

caniko almıştım bir şeyler ekledm ama kaçırdın sen sırnaşık şey artık evimde görürsün fıstıkım:roflol:

tabi o zaman mantıklı böcükçüm yerimseniben

kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim

BABERKO gule gule kullan
ya dun herkez dedı ıstanbulda her yerde su supla tabaklarındn var 5 tlye ben bulamdım dun yıne yaaa

[ımg]http://img10.imageshack.us/img10/7360/dscf2922m.jpg[/ımg]

kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim

rulo şeklinde olanlar nedir ben çözemedimcadıarzu

Sinir oldum mesajlarım giitmiyoooooooooo.baberko cicilerin çok güzelllllll

acemıperı biev sıtesıne bak cnm ordan koydum

baberko gule gule kullan pecetelık mı sarılı olanlar anlamadım pek

esracım balım koltukların çok desenli olduğu için perdeyi düz renk ve desensiz seçmelisin...
bence krem reng perde her renk dekorasyon objesi ve halıylada uyumlu olacaktır diye düşünüyorum...
ama dediğim gibi desenden kaçınmalısın çünkü çok göz yorar canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…