esmy gule gule kullan cnm ılerde daha ıyısını alırsn
ayy bıde aklıma geldı kadın okadr zahmet edıp hedıye almış gerı verdı funda orda sınırlendım amam genede bı huyu guzel acıkca dedı ve vercem demıstı ama o şaduman ben 60 yasındamıyım ne bıcm ayakkabı dedı genede aldı bıde hava attı ben 200tl aldım bak bunu dedı:mymeka:
Böcüküm bende gördüm ama pahalı bunun vazosu şekerliği falan.Bu sıralar o kadar para veremem sanırım
[B .!.:kedı severler ıcn koydum [/B]
Ya kızlar benim bi derdim var konu banyo takımlarının pahalılığından açılmışken söyleyeyim. Ben salonum için hiç dekoratif süs almadım vazo vs falan. Şimdi beğendiklerim 3-4 parça alsam 200-250 den aşağı değil sizce şimdilik alternatif olarak ne alabilirim.:çok üzgünüm:
mucevher kutusu 46 tl
esmy bak buydu
banyo aksesuarı 12 tl
[/URL][/IMG]
caniko almıştım bir şeyler ekledm ama kaçırdın sen sırnaşık şey artık evimde görürsün fıstıkım:roflol:kıslaaarrr ben geldiiiimmmmmmmm... ne var ne yok bakalımmm bitirdiniz mi çeyiz alışverişini.. biz de bohçaya çıktık aşkitomla ciciler aldık birbirimize :1hug: birazdan devam edicez eksikler kaldı.. giremiyorum ne zamandır kıslar çalışmaya başladım,laboratuarda çalıştığım için pc olayı yok malesef akşam da yorgun oluyom haftasonları sizinleyim artık..
burcuözge sen napıyon kısçe? yeni yeni neler aldın acep merak ettim ama bakamam eskilere çooookkkkkk sayfa var çoookkk.. bu arada benim topiği sonunda ikiye bölmüşler :roflol:
cnm patron zaten 5aydr ssk paramızı vermıyo(fiş parası)250 tl yaparsımdık bı seferde kurtulursam bıkez sıkntıdan kurtulmuş olcam yanı ozmn sadece arcelık kalcak bende nezmn dersemkı bu ay kesebılırsın ozmn kescek-tatlicadiarzu- mantıklı deıl mı 1yıldır hıc ödemeyen var sırkete borcunu benımkı cerez kalcak yanında
400 tl odersemm sadece arcelık kalıyo 1800sositososito
[ımg]http://img10.imageshack.us/img10/7360/dscf2922m.jpg[/ımg]
kızlar bunlar odamda sakladığım çeyizliklerim sengözlerimebaksanab peçeteliğim,nihalem,minik kek kalıplarım va saatim
rulo şeklinde olanlar nedir ben çözemedimcadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?