senin dugunun 10 temmuzda yani, benim 1 agustos ama malesef biz 2 agustos sabahı esyalarımızı kullanmaya baslayamayacagız :1no2: cunku evimizde olmayacagız
evet canım o ara dikimlerden bahsediyorum; yani yastık kılıfnı aslında nevresim takımının desenli kumasından yapıyorlar ama sadece dantelini uygun tek renk bı kumasa ( parca kumasa yani) dikip onuda yastık kılıfının uzerıne monte mı ediyorlar? :uhm:
evet canım inşallah 10 temmuzda düğünüm. hayırdır siz neden evinizde olmayacaksınız hemen balayına mı gidiyorsunuz ? benim nişanlımda hemen gidelim diyor ama ben 2 gün evimizin tadını çıkaralım öyle gidelim diyorum. inşallah öyle olur :asigim:
canım ya son birsey daha sorsamewet cnm aynen öyle turkuaz desenli nevresim takımına bakarsan daha çok belli oluyor. sadece kenarlarını dikmişler ortası açık :roflol: kaydirigubbakcemile3
müebbet sevdam hayırlı olsun beyaz eşyaların Allah güle güle kulanmayı nasip etsin :asigim:
yok canım ya, balayı tarihimiz henuz belli degil. biz burda oturacagız ama dugunumuz askımın memleketinde olacak dolayısıyla dugun gecemizi otelde gecirecegiz, oyuzden evimizde uyanamayacagız sabah. aslında evimizde olmayı cok ısterdim ama olsun onemli degil napalım
sağol canım benim inşallah. daha iyileri senin olsun.sende mutlulukla kullanasın...
hmmm anladım canım.bizde de durumlar sizinkinin aksi yönünde :) ben Kayserideyim Nişanlım Ankarada ve düğün kına Kayseride düğün Ankarada olacak.düğün gecesi ailelerimi sevdiklerimi Kayseriye yollicam senağlama ben ise Ankarada yeni hayatıma gurbete alışmaya çalışacam senağlama
ay canım benim kıyamam ben sana :teselli: ama uzulme kayseri cok uzak degil, sık sık gidersin. buraya gelin geliyorsun yani. ankarada nerde oturacagınız bellimi? insallah seversin ankarayı ve cok ama cok mutlu olursun
evet canım uzak değil pek. inşallah bende öyle düşünüyorum.sık sık gidip gelirim inşallah. Keçiören olacak inşallah canım.mecidiye durağı tarafıymış sanırım :) eve en yakın adese var öyle tarif ediyimsen nerede oturuyorsun canım ? inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz canım inşallah...
canım ya ben cankayadayım, keciören tarafını pek bilmiyorum. dediğin gibi insallah hepimiz cok ama cok mutlu oluruz canım :Saruboceq: :1hug:
canım ya son birsey daha sorsam
nasıl anlatacagımıda tam bilemiyorum ama, simdi mesela o turkuaz takımın resmine bakarken yukarıdan asagıya dogru resme baktıgımızda once desenli yastık kılıfının kendi kuması gorunuyor, arkasından uzerine dantelın monte edildigi kılıfa yugun duz renktekı ( duz turkuaz renktekı) kumas gorunuyor, sonra altta kalan desenli yastık kılıfının kendi kuması tekrar gorunuyor, sonra resimde biraz daha asagısına bakınca tekrar kucuk parca düz renk (turkuaz renk) kuumas gorunuyor. o son gorunen duz renk hangi kısmı pek anlayamadım?
canım ya kusura bakma boyle cok soru sordum ama gercekten cok hosuma gıttı kılıflar ve annemde boyle dıksın ıstıyorum
selam kızlar...offf cum komşuyuzz kızzz:)))tanıdık çıkmayalım hihihi
müebbetcim hayırlısı olsun....sevdiğinin yanında olucaksın kız işte..gel gel buraya..Şeniz
Mübbetsevdam beyaz eşyların ne kadar uyumlu Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn,biran önce borçlarınız bitsinn :1hug:
Kızlar bu arada cumartesi günü kına gecem için yer ayarladık.Öff düğün salonları ne kadar pahalı yaa.350 kişilik salonu 1350 TL anlaştık oda zar zor Çok üzgünüm çoook Pasta-içecek istemedik.Fotoğrafcısı-Kamerası-orkestrası içinde nasıl sizce fiyat :uhm:[/COLOR]
sağol canım.benimde tek tesellim o sevdiğim için memleketimi bırakıp gidiyorum.Rabbim uzun ömürler versin O'na inşallah...Ankaradan bol bol arkadaş çıktı burdan bana :)
amin inşallah canım çok teşekkür ederim.
kına yerini bence iyi tutmuşunuz canım biz burada baktık 3ten aşağıda yer yok.nasıl olacak bilmiyorum
canım hayırlı olsun..az kaldı desene..ewet haklısın çok pahalılar..ben kına gecesi yapmayı düşünmüyorum...ama yapan arkadaşlarımda epey uğraşmışlardı...inşallah güzel haberlerini duyarız canikom..a.s.
redlowe nevresimlerin ne kadar cici olmuşş..İyi günlerde kullanın yerimseniben Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar yerimseniben
tşkk ederim cnmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?