Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

senin dugunun 10 temmuzda yani, benim 1 agustos ama malesef biz 2 agustos sabahı esyalarımızı kullanmaya baslayamayacagız :1no2: cunku evimizde olmayacagız

evet canım inşallah 10 temmuzda düğünüm. hayırdır siz neden evinizde olmayacaksınız hemen balayına mı gidiyorsunuz ? benim nişanlımda hemen gidelim diyor ama ben 2 gün evimizin tadını çıkaralım öyle gidelim diyorum. inşallah öyle olur :asigim:

ewet cnm aynen öyle turkuaz desenli nevresim takımına bakarsan daha çok belli oluyor. sadece kenarlarını dikmişler ortası açık :roflol: kaydirigubbakcemile3

yok canım ya, balayı tarihimiz henuz belli degil. biz burda oturacagız ama dugunumuz askımın memleketinde olacak dolayısıyla dugun gecemizi otelde gecirecegiz, oyuzden evimizde uyanamayacagız sabah. aslında evimizde olmayı cok ısterdim ama olsun onemli degil napalım

ewet cnm aynen öyle turkuaz desenli nevresim takımına bakarsan daha çok belli oluyor. sadece kenarlarını dikmişler ortası açık :roflol: kaydirigubbakcemile3
canım ya son birsey daha sorsam
nasıl anlatacagımıda tam bilemiyorum ama, simdi mesela o turkuaz takımın resmine bakarken yukarıdan asagıya dogru resme baktıgımızda once desenli yastık kılıfının kendi kuması gorunuyor, arkasından uzerine dantelın monte edildigi kılıfa yugun duz renktekı ( duz turkuaz renktekı) kumas gorunuyor, sonra altta kalan desenli yastık kılıfının kendi kuması tekrar gorunuyor, sonra resimde biraz daha asagısına bakınca tekrar kucuk parca düz renk (turkuaz renk) kuumas gorunuyor. o son gorunen duz renk hangi kısmı pek anlayamadım?
canım ya kusura bakma boyle cok soru sordum ama gercekten cok hosuma gıttı kılıflar ve annemde boyle dıksın ıstıyorum

müebbet sevdam hayırlı olsun beyaz eşyaların Allah güle güle kulanmayı nasip etsin :asigim:

sağol canım benim inşallah. daha iyileri senin olsun.sende mutlulukla kullanasın...

hmmm anladım canım.bizde de durumlar sizinkinin aksi yönünde :) ben Kayserideyim Nişanlım Ankarada ve düğün kına Kayseride düğün Ankarada olacak.düğün gecesi ailelerimi sevdiklerimi Kayseriye yollicam senağlama ben ise Ankarada yeni hayatıma gurbete alışmaya çalışacam senağlama

ay canım benim kıyamam ben sana :teselli: ama uzulme kayseri cok uzak degil, sık sık gidersin. buraya gelin geliyorsun yani. ankarada nerde oturacagınız bellimi? insallah seversin ankarayı ve cok ama cok mutlu olursun

ay canım benim kıyamam ben sana :teselli: ama uzulme kayseri cok uzak degil, sık sık gidersin. buraya gelin geliyorsun yani. ankarada nerde oturacagınız bellimi? insallah seversin ankarayı ve cok ama cok mutlu olursun

evet canım uzak değil pek. inşallah bende öyle düşünüyorum.sık sık gidip gelirim inşallah. Keçiören olacak inşallah canım.mecidiye durağı tarafıymış sanırım :) eve en yakın adese var öyle tarif ediyim sen nerede oturuyorsun canım ? inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz canım inşallah...

canım ya ben cankayadayım, keciören tarafını pek bilmiyorum. dediğin gibi insallah hepimiz cok ama cok mutlu oluruz canım :Saruboceq: :1hug:

cnm o bahsetiğin işte nevresim takımına uydurulmuş kumaş sırasıyla düz sade renk ve düz anladın ??:roflol::roflol:

Kızlarr selammmm
Unutmadan hemen yazayımm..kaydirigubbakcemile3
Blackqueen canımm geçmiş DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN Şeniz
redlowe nevresimlerin ne kadar cici olmuşş..İyi günlerde kullanın yerimseniben Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar yerimseniben
sulfatcımm sende yeni cicilerini güle güle kullan yerimseniben
Mübbetsevdam beyaz eşyların ne kadar uyumlu Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsinn,biran önce borçlarınız bitsinn :1hug:
Arsimam Şeniz tekrar geçmiş olsun canımm :1hug: Sana %100 katılıyorum.Doktora gitmeden bu tür ilaçları kullanmak taraftarı değilim Çok üzgünüm çoook Bende hap kullanmaya Hayırr :enbuyukkk:
Atladığımm arkdaşlarım varsa lütfen kusura bakmayınn:sm_confused: aklımda kalanlar bunlar alıntı yapamadım.İyi günlerde kullansın herkes cicilerini yerimseniben

Kızlar bu arada cumartesi günü kına gecem için yer ayarladık.Öff düğün salonları ne kadar pahalı yaa.350 kişilik salonu 1350 TL anlaştık oda zar zor Çok üzgünüm çoook Pasta-içecek istemedik.Fotoğrafcısı-Kamerası-orkestrası içinde nasıl sizce fiyat :uhm:

selam kızlar...offf cum komşuyuzz kızzz:)))tanıdık çıkmayalım hihihi
müebbetcim hayırlısı olsun....sevdiğinin yanında olucaksın kız işte..gel gel buraya..Şeniz

selam kızlar...offf cum komşuyuzz kızzz:)))tanıdık çıkmayalım hihihi
müebbetcim hayırlısı olsun....sevdiğinin yanında olucaksın kız işte..gel gel buraya..Şeniz

sağol canım.benimde tek tesellim o sevdiğim için memleketimi bırakıp gidiyorum.Rabbim uzun ömürler versin O'na inşallah...Ankaradan bol bol arkadaş çıktı burdan bana :)

amin inşallah canım çok teşekkür ederim.
kına yerini bence iyi tutmuşunuz canım biz burada baktık 3ten aşağıda yer yok.nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar bu arada cumartesi günü kına gecem için yer ayarladık.Öff düğün salonları ne kadar pahalı yaa.350 kişilik salonu 1350 TL anlaştık oda zar zor Çok üzgünüm çoook Pasta-içecek istemedik.Fotoğrafcısı-Kamerası-orkestrası içinde nasıl sizce fiyat :uhm:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

canım hayırlı olsun..az kaldı desene..ewet haklısın çok pahalılar..ben kına gecesi yapmayı düşünmüyorum...ama yapan arkadaşlarımda epey uğraşmışlardı...inşallah güzel haberlerini duyarız canikom..a.s.

Ayy sorma canım yaa o ne fiyatlar ya uyduruk kuyturuk bi salon bile 3000 TL.Bide yazın yaa tüm yerler dolmuş hafta sonu boş yer bulamadık.Sonra aklıma bu yer geldi komşu kızı evlenmişti.Bide oraya soralım dedik.1700 TL dedi.Açık düğün salona baktık.Pahalı dedik alt üstü kına gecesi olacak diye..Sonra kapalı yerinide gösterdi içimize sindi gayet büyük pisti.Klimasıda var isterlerse camlar sürgülü açılabilir,otoparkıda var pazarlık payıyla bu fiyata babamla kayınpeder indirdi kaydirigubbakcemile3 Buda haloldu çok şükür :Saruboceq: Darısı sizlere kızlarr :sm_cool:

Evet yaa belediyeye ait süper bi yerr bulmuştuk..Hem parkın içindeydi.250 TL istediler kira için acaip ucuzdu ve gayet büyüktü.Fakat orkestrası kamerası fotoğrafcısı yoktu..Birde yer yoktu çok üzülmüştüm..senağlama

Şimdi burayı tuttuk yine haftasonu için yer bulamadık Cuma kına gecesi olacak Pazar günüde nikah olacak.Ben düğün istemediğim için kayınvalidemle annem illa kınayı güzel eğlenceli yapalım dediler.Bide nişanlım göçmen onların sülale maşallah bayılırlar oynamaya ben ise hiç sevmem neysem kıramadım artık annecikleri napimm
İnşallah herşey ağız tadıyla güzel geçerr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…