Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet canım ya kayseride hiç uygun yer bulamadık.napacağım bilmiyorum 3000 lira çok geliyor kına salonuna vermek için. inşallah bizde uygun bir yer buluruz en kısa zamanda.birde erkek tarafı ankaradan gelecek onlarada misafirhane ayarlanacak :S

Walla canımm Allah yardımcımız olsun..Aslında evlenen tüm çiftlere ötv indirimi uygulamaları lazım yada %50 indirim kaydirigubbakcemile3
canım bu arada işiniz zor..Eş akraba yokmu herkes bi aile alsa yatırsalar fisfisfis Bide otelmi ayarlıcaksınız gelenlere :bbo:

yaa cnm senin düğünün ne zman kaçırdım ben galibaa :uhm:

amin canım amin. aslında akrabalar var herkes diyor bizler paylaşırız diye ama bizde misafirhane olursa gelenlerde rahat eder burdakilerde diyoruz.gelenler duşlarını alırlar rahat rahat.yatıp uyurlar ederler.birde kınanın ertesi günü ankaraya gidilecek düğün için herkesin iyice dinlenmesi lazım.birde misafir ağırlamakla uğraşmasınlar diyoruz.işte otel mi olur misafirhane mi olur bilmiyorum canım :S

buarada senin kına benim düğün günümde canım ya :)

Beta canım ben sana şöyle diyim, ben nişanı eşrefpaşa öğretmenevi bahçesinde yapmıştım. 150 kişi işte standart orkestra, foto, kamera ve pasta kola vardı. 1.275 lira ödemiştik. Kişi üzerinden hesaplanıyor zaten pasta ve kola için. Kişi başı 8.5 ytl idi en yakınları çağırmıştık. Ben zaten çok sevmem öyle kuru kalabalık. 350 kişi için aldığın fiyat gayet iyi o kadar kişi gelecekse

Tabiii o muhteşem izmir manzarası eşliğinde süper olmuştu nişan. Hep açıkhava düğünlerini çok sevmişimdir zaten. Ben de bugün düğün için 2 mekan baktım, herşey çok pahalısenağlama

Başıyazmalıkız ve beta cicilerime yaptğınız yorum için teşekkürler canlarım

Aaa evet canım yaa :1hug: İkimizde çok heyecanlı olucazz yerimseniben aklıma gelirsin müebbetsevdacımm kulaklarını çınlatırım o gün kaydirigubbakcemile3
Misafir konusunda haklısınız aslında ama işte maddi yönden sizde sıkıntıya giriceksiniz:1no2: Şöyle öğretmen evlerini falan bi araştırdınızmı genelde orda fiyatlar makul oluyor yerimseniben

Eudorabeta
daha warmış ben 2 mayıs gelniyimm kaydirigubbakcemile5
Ohh maşallah canımm senin az kalmışş :1shok: Nasıl gidiyor hazırlıkların ?
Evet sulfatım yaa öğretmen evleri çok pahalı -tatlicadiarzu- Dibimizde bornova öğr. evi ama ablamın nişanı ocakta yapmıştık 750 TL istediler oda ufacık bi yerdi gelen çok oldu az kişi çağırmamıza rağmen babama 900 TL mal oldu nerdeyse hem çok ufak bi yerdi.Kışın fiyatlar gayet uygun ama yaz için aynı yere 1500 TL istedilerr..böyle olduk biz :1shok: bide bizim aile nişanlımın ailesi epeyce kalabalığız mümkün değil sığmayız dedik.Allah yüzümüze güldü bulduk burayı çok şükürr :Saruboceq:
Bu arada canım sen kuaför işini ayarladınmı ? Ben duymuşundurr eşrefpaşadasınya nişan saçımı şebneme yaptırdım kaydirigubbakcemile3 Tam bi felaketti beni bambaşka biri yaptıı hala resimlerime bakıp gülüyorum bu kız benmiyim diye kaydirigubbakcemile3 Bidaha töbe oraya gitmem Çok üzgünüm çoook Senin bildiğin güzel bi yer varmı ?

inşallah canım.o akşam kulaklarımın çınladığını heyecandan farkedersem :lepi: inşallah bende senin kulaklarını rahatlamış bir şekilde pazar akşamı çınlatırım :) öğretmenevine bakmadık canım karayollarının misafirhanesini ayarlayacağız inşallah.bakalım orası uygun olmazsa öğretmenevine bakarız canım öpüyorum sizleri iyi geceler hepinize :1hug:

Canım nişanda ben de Şebneme gittim. Varmı bir fotoğrafın merak ettim ne yaptılar saçını kaydirigubbakcemile3

Ne zaman olmuştu senin nişanın ve ne kadar aldılar şakkıdı

Ben nişanda bile nişandan 4-5 gün önce ayarlamıştım kuaförü kaydirigubbakcemile3 Deli miyim neyim herşeyim son ana kalmıştı. Düğün de 4-5 gün olmasa da 1 öncesine filan kalır yine :roflol:

Canım nişanda ben de Şebneme gittim. Varmı bir fotoğrafın merak ettim ne yaptılar saçını kaydirigubbakcemile3

Hadiyaa tahmin etmedim değil wallaa kaydirigubbakcemile3 Ahh şu ufak eltim yokmu o ayarladıı çalışıyodum ben ayarlıcak nede araştıracak vaktim vardı o zamanlar :mymeka:

Resme gelincee sulfatt bunu isteme benden kaydirigubbakcemile3
21 Aralık 2007 de oldu nişanım.350 TL para aldı hala unutamam ama ben ve benle beraber 5 kişi vardı..

Senin saçın nasıl oldu içine sindimi ? birde düğün saçınıda orayamı gidiceksin ?

Dur ben sana bikaç foto ekleyim. Yarın da zaten pashmina ve blackqueen için eklicem. Hazır kimsecikler yokken, hem beni hem saçımı görürsün. Hemencik sileyim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…