redlowe
ve sulfat güle kullanın kzılar hepsi çok güzeller...
Ayy sorma canım yaa o ne fiyatlar ya uyduruk kuyturuk bi salon bile 3000 TL.Bide yazın yaa tüm yerler dolmuş hafta sonu boş yer bulamadık.Sonra aklıma bu yer geldi komşu kızı evlenmişti.Bide oraya soralım dedik.1700 TL dedi.Açık düğün salona baktık.Pahalı dedik alt üstü kına gecesi olacak diye..Sonra kapalı yerinide gösterdi içimize sindi gayet büyük pisti.Klimasıda var isterlerse camlar sürgülü açılabilir,otoparkıda var pazarlık payıyla bu fiyata babamla kayınpeder indirdi kaydirigubbakcemile3 Buda haloldu çok şükür :Saruboceq: Darısı sizlere kızlarr :sm_cool:
evet canım ya kayseride hiç uygun yer bulamadık.napacağım bilmiyorum3000 lira çok geliyor kına salonuna vermek için. inşallah bizde uygun bir yer buluruz en kısa zamanda.birde erkek tarafı ankaradan gelecek onlarada misafirhane ayarlanacak :S
Evet yaa belediyeye ait süper bi yerr bulmuştuk..Hem parkın içindeydi.250 TL istediler kira için acaip ucuzdu ve gayet büyüktü.Fakat orkestrası kamerası fotoğrafcısı yoktu..Birde yer yoktu çok üzülmüştüm..senağlama
Şimdi burayı tuttuk yine haftasonu için yer bulamadık Cuma kına gecesi olacak Pazar günüde nikah olacak.Ben düğün istemediğim için kayınvalidemle annem illa kınayı güzel eğlenceli yapalım dediler.Bide nişanlım göçmen onların sülale maşallah bayılırlar oynamaya ben ise hiç sevmem neysem kıramadım artık annecikleri napimm
İnşallah herşey ağız tadıyla güzel geçerr :Saruboceq:
yaa cnm senin düğünün ne zman kaçırdım ben galibaa :uhm:
Walla canımm Allah yardımcımız olsun..Aslında evlenen tüm çiftlere ötv indirimi uygulamaları lazım yada %50 indirim kaydirigubbakcemile3
canım bu arada işiniz zor..Eş akraba yokmu herkes bi aile alsa yatırsalar fisfisfis Bide otelmi ayarlıcaksınız gelenlere :bbo:
Aaa evet canım yaa :1hug: İkimizde çok heyecanlı olucazz yerimseniben aklıma gelirsin müebbetsevdacımm kulaklarını çınlatırım o gün kaydirigubbakcemile3
amin canım amin. aslında akrabalar var herkes diyor bizler paylaşırız diye ama bizde misafirhane olursa gelenlerde rahat eder burdakilerde diyoruz.gelenler duşlarını alırlar rahat rahat.yatıp uyurlar ederler.birde kınanın ertesi günü ankaraya gidilecek düğün için herkesin iyice dinlenmesi lazım.birde misafir ağırlamakla uğraşmasınlar diyoruz.işte otel mi olur misafirhane mi olur bilmiyorum canım :S
buarada senin kına benim düğün günümde canım ya :)
Ohh maşallah canımm senin az kalmışş :1shok: Nasıl gidiyor hazırlıkların ?Eudorabeta
daha warmış ben 2 mayıs gelniyimm kaydirigubbakcemile5
Beta canım ben sana şöyle diyim, ben nişanı eşrefpaşa öğretmenevi bahçesinde yapmıştım. 150 kişi işte standart orkestra, foto, kamera ve pasta kola vardı. 1.275 lira ödemiştik. Kişi üzerinden hesaplanıyor zaten pasta ve kola için. Kişi başı 8.5 ytl idi en yakınları çağırmıştık. Ben zaten çok sevmem öyle kuru kalabalık. 350 kişi için aldığın fiyat gayet iyi o kadar kişi gelecekse
Ni demek :1hug:Başıyazmalıkız ve beta cicilerime yaptğınız yorum için teşekkürler canlarım
kızlar ben kaçar hepinize iyi geceler...
Aaa evet canım yaa :1hug: İkimizde çok heyecanlı olucazz yerimseniben aklıma gelirsin müebbetsevdacımm kulaklarını çınlatırım o gün kaydirigubbakcemile3
Misafir konusunda haklısınız aslında ama işte maddi yönden sizde sıkıntıya giriceksiniz:1no2: Şöyle öğretmen evlerini falan bi araştırdınızmı genelde orda fiyatlar makul oluyor yerimseniben
Canım nişanda ben de Şebneme gittim. Varmı bir fotoğrafın merak ettim ne yaptılar saçını kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?