Dur ben sana bikaç foto ekleyim. Yarın da zaten pashmina ve blackqueen için eklicem. Hazır kimsecikler yokken, hem beni hem saçımı görürsün. Hemencik sileyim sonra
Eudorabeta son sürat devam ediyo hazırlıklar cnm önümüzdeki cumartesi beyaz eşya ve mobilya alıcaz Allah kısmet ederse :sm_cool:
sulfat bende görücem resimleri hihoyyyt
Hadi gör bakalım kaydirigubbakcemile5 Ama alıntı yapmayın bakınca haber edin sileyim
baktım bebeğim çok güzel olmuşsunn :asigim: ayy kınada kırmızımı giysem acabaa :roflol:
Teşekkür ederim tatlım a.s.Ben nişanda hep yeşil diye tutturmuştum. istediğim gibi elbise bulamadım o renk. Sonra zaten kınada bindallı kırmızı olcak bari nişanda kırmızı olsun dedim.
Sulfatt canımm çok tatıı olmuşsunn Şeniz makyajın falan çok güzell seninn
Süper görünüyorsunuz :lepi:
eeehemm ehemmm şimdii sıra bendemii
bindallı giymicem ben abiye düşünüyorumda hala karar vermedim bide sezon açılmadı diyolar arştırıyorum ama hangi renk olcakk modeli nasıl olcak hiç bir fikrim yok :çok üzgünüm:
Gördümm diyen el kaldırsınnn kaydirigubbakcemile3
Canım zaten üstünde görmeden karar veremiyorsun. Ben de kafamda başka fikirlerle gittim bambaşka bir elbise aldım. Mutlaka bolcana elbise denemek lazım. yerimseniben
Canım saç modellerimiz birbirne çoook benziyor. Sadece senin saç ve makyajın benimkine göre biraz daha ağır. Nasıl da aynı kuaförden çıktığımız belli kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?