Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sorun var KK da galiba yaa umarım yüklemeyi başarabilirim, yorumu bile zor yaptım

Dur ben sana bikaç foto ekleyim. Yarın da zaten pashmina ve blackqueen için eklicem. Hazır kimsecikler yokken, hem beni hem saçımı görürsün. Hemencik sileyim sonra

tamam bekliyorumm kaydirigubbakcemile3 ee kimse yokken bende eklimm mademmkaydirigubbakcemile3

Eudorabeta son sürat devam ediyo hazırlıklar cnm önümüzdeki cumartesi beyaz eşya ve mobilya alıcaz Allah kısmet ederse :sm_cool:

sulfat bende görücem resimleri hihoyyyt

Eudorabeta son sürat devam ediyo hazırlıklar cnm önümüzdeki cumartesi beyaz eşya ve mobilya alıcaz Allah kısmet ederse :sm_cool:

sulfat bende görücem resimleri hihoyyyt

Hadi gör bakalım kaydirigubbakcemile5 Ama alıntı yapmayın bakınca haber edin sileyim

baktım bebeğim çok güzel olmuşsunn :asigim: ayy kınada kırmızımı giysem acabaa :roflol:

Teşekkür ederim tatlım a.s.Ben nişanda hep yeşil diye tutturmuştum. istediğim gibi elbise bulamadım o renk. Sonra zaten kınada bindallı kırmızı olcak bari nişanda kırmızı olsun dedim.

Sulfatt canımm çok tatıı olmuşsunn Şeniz makyajın falan çok güzell seninn
Süper görünüyorsunuz :lepi:

eeehemm ehemmm şimdii sıra bendemii

Teşekkür ederim tatlım a.s.Ben nişanda hep yeşil diye tutturmuştum. istediğim gibi elbise bulamadım o renk. Sonra zaten kınada bindallı kırmızı olcak bari nişanda kırmızı olsun dedim.

bindallı giymicem ben abiye düşünüyorumda hala karar vermedim bide sezon açılmadı diyolar arştırıyorum ama hangi renk olcakk modeli nasıl olcak hiç bir fikrim yok :çok üzgünüm:

Ahanda buda benimm tavuzkuşu saçımm kaydirigubbakcemile3
bakalımm beğenicekmisinizz lülülülülülü
]

Son düzenleme:
bindallı giymicem ben abiye düşünüyorumda hala karar vermedim bide sezon açılmadı diyolar arştırıyorum ama hangi renk olcakk modeli nasıl olcak hiç bir fikrim yok :çok üzgünüm:

Canım zaten üstünde görmeden karar veremiyorsun. Ben de kafamda başka fikirlerle gittim bambaşka bir elbise aldım. Mutlaka bolcana elbise denemek lazım. yerimseniben

Canım saç modellerimiz birbirne çoook benziyor. Sadece senin saç ve makyajın benimkine göre biraz daha ağır. Nasıl da aynı kuaförden çıktığımız belli kaydirigubbakcemile3

Bu arada fikrimi yazmayı unutmuşum. Birincisi, bence salonda olan bi nişan için normal bir saç modeli. ıkincisi zaten hangi kuaföre gidersen git saç ve makyajla değişiyorsun ve bu ben miyim diyorsun. Ayrıca çok yakışmısınız, maşallah :lepi: Ve sen de çok güzelsin

Canım zaten üstünde görmeden karar veremiyorsun. Ben de kafamda başka fikirlerle gittim bambaşka bir elbise aldım. Mutlaka bolcana elbise denemek lazım. yerimseniben

ewet haklısın üzermde nasıl göründüğüne bakmam lazım :bbo: neyse kızlar ben kaçar uykum geldii mirmirmirmir iyi akşamlar bebikler mirmirmirmir

Canım saç modellerimiz birbirne çoook benziyor. Sadece senin saç ve makyajın benimkine göre biraz daha ağır. Nasıl da aynı kuaförden çıktığımız belli kaydirigubbakcemile3

Şebnem klasiği kaydirigubbakcemile3 Bi daha töbee gitmem oraya...Çok üzgünüm çoook Ben normalde bile makyaj yapmayan biriyim bambaşka biri oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 Daha soft yaptırıcam ve saçımda bu kadar havalı olmucakk :dilcikar:

redlowe kıs sen gördün mü siliyorum bakk kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…