Şebnem klasiği kaydirigubbakcemile3 Bi daha töbee gitmem oraya...Çok üzgünüm çoook Ben normalde bile makyaj yapmayan biriyim bambaşka biri oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 Daha soft yaptırıcam ve saçımda bu kadar havalı olmucakk :dilcikar:
redlowe kıs sen gördün mü siliyorum bakk kaydirigubbakcemile
Saol canım benimm :1hug:Bu arada fikrimi yazmayı unutmuşum. Birincisi, bence salonda olan bi nişan için normal bir saç modeli. İkincisi zaten hangi kuaföre gidersen git saç ve makyajla değişiyorsun ve bu ben miyim diyorsun. Ayrıca çok yakışmısınız, maşallah :lepi: Ve sen de çok güzelsin
İyi geceler redlowe a.s.ewet haklısın üzermde nasıl göründüğüne bakmam lazım :bbo: neyse kızlar ben kaçar uykum geldii mirmirmirmir iyi akşamlar bebikler mirmirmirmir
Beni kimse uyarmadıkii senağlama Sen onlara bırak mükemmel yaparlar dedilerr senağlama ama herkes benim saçımı falan çok beğendi tek beğenmeyen bendimm kaydirigubbakcemile3Benimle gelen görümcem, kuzen ve kardeşlerim hiç biri kendini beğenmedi pek özenmediler onlarınkine zaten. Ama benim saç ve makyajımı çok beğendi herkes, benim de içime sindi. Ben özellikle makyaj yapılırken çok müdahale ettim, çünkü oranın makyajının ağır olduğunu zaten biliyordum. Saçıma da karıştım baya, kovcaklardı beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Abooooo saat kaç olmuş, yeni saate alışmam lazım. Hadi herkes uyusun. Belki arın evimi temizlemeye gitcem. En azından bi kısmını yapsam bile
iyi olcak, daha inşaat tozu duruyor her yerde -tatlicadiarzu-
İyi geceler kızlar :1hug:
vala canım sıfır ev ve her yanı toz içinde. duvarlara değen yandı, eve giren bembeyaz çıkıyo :roflol:
almanyadayim ama ben türkiyeden almayi düsünüyorum
arastir bakalim
hem ben sac rengime bile henüz karar vermedim sarimi olsam söyle güzel bir kahve tonu mu olsa kendimi bildim bileli sari oldugum icin kahve agir geliyor hem biktim artik sari sajlardan hemen dip boyasi geliyor sonra saclar cok cok yiparaniyor
mrb kızlar bunlarda benden a.s.
Geçtiğimiz ay aldığım ama eklemediğim cicim
Bugün aldığım pembe dondurma kaselerim ve mavi çay takımıma aldığım mavi saplı çay kaşıklarım
Sağol Canım.garibanlar elin dükkanında bizi bekliyorlar kullanılmak için
Arsimam Şeniz tekrar geçmiş olsun canımm :1hug: Sana %100 katılıyorum.Doktora gitmeden bu tür ilaçları kullanmak taraftarı değilim Çok üzgünüm çoook Bende hap kullanmaya Hayırr :enbuyukkk:
Kızlar bu arada cumartesi günü kına gecem için yer ayarladık.Öff düğün salonları ne kadar pahalı yaa.350 kişilik salonu 1350 TL anlaştık oda zar zor Çok üzgünüm çoook Pasta-içecek istemedik.Fotoğrafcısı-Kamerası-orkestrası içinde nasıl sizce fiyat :uhm:
Düğün 12 Temmuz
Kına gecesi 10 Temmuz hayırlısıylaa :Saruboceq:
Ahanda buda benimm tavuzkuşu saçımm kaydirigubbakcemile3
bakalımm beğenicekmisinizz lülülülülülü
Canım saç modellerimiz birbirne çoook benziyor. Sadece senin saç ve makyajın benimkine göre biraz daha ağır. Nasıl da aynı kuaförden çıktığımız belli kaydirigubbakcemile3
Abooooo saat kaç olmuş, yeni saate alışmam lazım. Hadi herkes uyusun. Belki arın evimi temizlemeye gitcem. En azından bi kısmını yapsam bile iyi olcak, daha inşaat tozu duruyor her yerde -tatlicadiarzu-
evet canım ya kayseride hiç uygun yer bulamadık.napacağım bilmiyorum3000 lira çok geliyor kına salonuna vermek için. inşallah bizde uygun bir yer buluruz en kısa zamanda.birde erkek tarafı ankaradan gelecek onlarada misafirhane ayarlanacak :S [/QUOTE=]
günaydın kızlar
müebbet canım bende kayseride eveleneceğim nişanlımın memleketi kayseri olduğu için kaydirigubbakcemile2
ama hala salon bakmadık daha doğrusu muhtemelen orduevinde olacak
bahçesi var diorlar güzelmi tatlım sence orduevi hiç gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?