Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Benimle gelen görümcem, kuzen ve kardeşlerim hiç biri kendini beğenmedi pek özenmediler onlarınkine zaten. Ama benim saç ve makyajımı çok beğendi herkes, benim de içime sindi. Ben özellikle makyaj yapılırken çok müdahale ettim, çünkü oranın makyajının ağır olduğunu zaten biliyordum. Saçıma da karıştım baya, kovcaklardı beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gördüm kızzz kaçırmışsın yorumumu kaydirigubbakcemile5 hadi kızlar be yatıyorum yarın görüşrüz

Abooooo saat kaç olmuş, yeni saate alışmam lazım. Hadi herkes uyusun. Belki arın evimi temizlemeye gitcem. En azından bi kısmını yapsam bile iyi olcak, daha inşaat tozu duruyor her yerde -tatlicadiarzu-

Saol canım benimm :1hug:

ewet haklısın üzermde nasıl göründüğüne bakmam lazım :bbo: neyse kızlar ben kaçar uykum geldii mirmirmirmir iyi akşamlar bebikler mirmirmirmir
İyi geceler redlowe a.s.

Beni kimse uyarmadıkii senağlama Sen onlara bırak mükemmel yaparlar dedilerr senağlama ama herkes benim saçımı falan çok beğendi tek beğenmeyen bendimm kaydirigubbakcemile3
Abooooo saat kaç olmuş, yeni saate alışmam lazım. Hadi herkes uyusun. Belki arın evimi temizlemeye gitcem. En azından bi kısmını yapsam bile
iyi olcak, daha inşaat tozu duruyor her yerde -tatlicadiarzu-

Ohh ohh canımm Allah kolaylık versinn mirmirmirmir İnşaat temizlemek çok zordur.Benimki bugün evi temizlemiş saolsunn haftaiçi mobilyalar gelir diyee kaydirigubbakcemile3 Kıyamam yaa çok yardımcı bana çokk :asigim:kaydirigubbakcemile3

vala canım sıfır ev ve her yanı toz içinde. duvarlara değen yandı, eve giren bembeyaz çıkıyo :roflol:

vala canım sıfır ev ve her yanı toz içinde. duvarlara değen yandı, eve giren bembeyaz çıkıyo :roflol:

Geleyim yardıma istersenn bi elin nesi var iki elin sesi var demişler kaydirigubbakcemile3
El birliği ile bitiriveririz kaydirigubbakcemile5

Günaydın Kızlar seçim sonuçları hayırlı olsun TÜRKıYE için
iyi haftalaarrryerimseniben

sizlere de günaydın, Türkiyem için, hepimiz için hayırlı olur inş. :Saruboceq:

gunaydn kızlar
ayy ben dun supla gördum yaa :çok üzgünüm: ama alamadım 5,5 tl ıdı bu hafta ınş alırım 14 tane alcam ayy bayıldım aklım hala orda :asigim:
dun taç taksıtımı odedım bıttı

REDLOWE cnm bohcalarımız aynı ama ben daha sardırmadım -tatlicadiarzu- hepsı cok guzel masallah cok guzel bı bohca olmuş gule gule kullansın enıste

M.SEVDAM
grı esyalarını ı gunlerde kullan cnm acep ben kazık yedım mı dıyorum ya aralık sonunda aldım ozmn bana zam gelcek dedıler sonra ıdnrım oldu ama bayıı bana dedıkı zam kadr ındrım oldu değişen bısey yok ay neyse alınmış alınmıştır dıyorum

ARSIMA gecmıs olsun cnm tekrar

SULFAT ufak cıcılerını ı gunlerde kullan cnm ınş unuttum yoktr

günaydın kısçeler

benim kendi saç rengim olduğu için problem yok :)

mrb kızlar bunlarda benden a.s.

hepsini iyi günlerde kullan
mavili olanı bende çok sevdim

Geçtiğimiz ay aldığım ama eklemediğim cicim

Bugün aldığım pembe dondurma kaselerim ve mavi çay takımıma aldığım mavi saplı çay kaşıklarım

iyi günlerde kullan hepicini şekercim :lepi:

Sağol Canım.garibanlar elin dükkanında bizi bekliyorlar kullanılmak için

aynen CADIARZU
hemde 2007 ağustostan beri :1closedeyes:

teşekkür ederim kısçem
bende bu gidişle hayır dicem ama önce şu karaciğer durumunu çözeyim :)

bu ara kına yerin hayırlı olsun sen bu fiyata tuttun ben hiç demiyim kaça tuttuğumu söylemiyim kaydirigubbakcemile3

Düğün 12 Temmuz
Kına gecesi 10 Temmuz hayırlısıylaa :Saruboceq:

12 haziran kına gecesi
14 haziran nikah - yemek

Ahanda buda benimm tavuzkuşu saçımm kaydirigubbakcemile3
bakalımm beğenicekmisinizz lülülülülülü
Canım saç modellerimiz birbirne çoook benziyor. Sadece senin saç ve makyajın benimkine göre biraz daha ağır. Nasıl da aynı kuaförden çıktığımız belli kaydirigubbakcemile3

ben göremedim ama senağlama senağlama

Abooooo saat kaç olmuş, yeni saate alışmam lazım. Hadi herkes uyusun. Belki arın evimi temizlemeye gitcem. En azından bi kısmını yapsam bile iyi olcak, daha inşaat tozu duruyor her yerde -tatlicadiarzu-

keşke benimkide teslim edilsede bende temizliğe gitsem :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…