Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yerini iyi öğren bende isitiyim suplaaa
Taç bitmiş geçmiş olsun gözünaydın delikafadulden

Günaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,

Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse
:asigim:

o nazar boncukluyumu alsammmmm
yoksa bunumu

tabi alırsam tam set değil
sıvı sabunluk, diş macunluk, wc fırçası, çöp kutusu alıcam

fiyatları aşağı yukarı hepsinin aynı
beniim sürekli alışveriş yaptığım bi mağaza var orada gördüm hafta sonu bunun fiyatını almadım ama bitanesinden fiyat aldım parçalar 15 - 20 arası giderken çöp kovası 114 tl idi :1shok:
tüm parçalar neredeyse 1 çöp kovası kadar tutuyor

ladybırd hayrlısı olsun cnm cok sevındım bu arada ben senı nışanlı bılıyodm: roflol:

arsıma bende beğendım ama hala benımkı burcunun aldığında gözum ya ondan alcam baskasını gösum gormuyo ha bıde senın bırısının banyosu ıcn koyduğun kahve cok hoştu

Arsima bence her ikiside çok güzel

ama ben şimdi bunu görünce kalpliyi tercih ederim çok sevimli ama pahalıymış biraz canım yaa
senağlama

Yerini iyi öğren bende isitiyim suplaaa
Taç bitmiş geçmiş olsun gözünaydın delikafadulden

ıst bacım sence pahalı mı ya 5,5 heryer 5 tl dıo ama bana en yakın ora ve baska yerde yok benım semtımde :çok üzgünüm: bu hafta ınş avans haftası alcam 14 tane alcamkı kırılır neyım sonra uzulmeyım :lepi:
saol kız cok bısey deıldıkı 40 tl verdım bıttı ama olsun cok şükür 2320 tl kaldı :roflol: ne az demı

olsun komşu alırsın üzülme :1hug:
bişey sorcam ama 14 fazla değilmi? ben 6 tane almayı düşünüyorum çünkü 12 tanesi masaya sığmaz gbime gelio. hadi diyelim ki sıgar neden 14 kuşum yemek takımı 12 kişilik değilmi? yedek mi olsun istion yoksam

Arsima ben nazar boncukluyu yakından görmedim cammı plastikmi? ama kalpliyi gördüm sanırım prima novaydı ve çok hoştu. AMA eğer boncuklunun malzemesi iyi ise ve banyona uygunsa onu al derim

uğur böceği hemen hemen heryerde aynı fiyatlar 5,5 TL olsun farketmez içine sindiyse al bence

kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:

Sağol yavrimm
Yok kuşum sözlüyüm
benkaydirigubbakcemile2

arsıma bende beğendım ama hala benımkı burcunun aldığında gözum ya ondan alcam baskasını gösum gormuyo ha bıde senın bırısının banyosu ıcn koyduğun kahve cok hoştu

takıntılı kaydirigubbakcemile

Arsima bence her ikiside çok güzel

ama ben şimdi bunu görünce kalpliyi tercih ederim çok sevimli ama pahalıymış biraz canım yaa
senağlama

genel olarak evet pahalı oluyor ama ben ebeveyn banyosuna alıcam ve çok parça değil max. 4 5 parça alıcam onun için uygun olur diye düşündüm -tatlicadiarzu-

cnm kırılırsa yedek olması ıcın alıyorum.6 kısılık almam cunku ya 8 10 kısı gelırse masamıda (beğendım yemek odası öle)katlanabılır masa alcam şölekı normalde 8 kısılık ama acılıp 12 kısı olanlrdan beğenıyrumyerimseniben
uğur böceği hemen hemen heryerde aynı fiyatlar 5,5 TL olsun farketmez içine sindiyse al bence

ruyama gırıyo yaa delırıyom herhal annemle japon pazarına gıttım tabı ruyamda ne varsa alıyom hatta uzun bı tabak aldım cok hoştu dıomkı bundan bıdaha alım mısafr ıcın :roflol: sonra uyandım uyamadım gıttım japon pazarına baktımkı suplalar :asigim: ama alamazdım param yok :çok üzgünüm: bu hafta ınş alırm

kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:

gule gule kullan Şeniz bırnı bana yollasana :jeyyar: hangılerını aldın resım yok mu

arsıma bence pembe hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…