Ayyyyy çok güzell bunlar Arsima
gunaydn kızlar
ayy ben dun supla gördum yaa :çok üzgünüm: ama alamadım 5,5 tl ıdı bu hafta ınş alırım 14 tane alcam ayy bayıldım aklım hala orda :asigim:
dun taç taksıtımı odedım bıttı
Günaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,
Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse :asigim:
Yerini iyi öğren bende isitiyim suplaaa
Taç bitmiş geçmiş olsun gözünaydın delikafadulden
gunaydn kızlar
ayy ben dun supla gördum yaa :çok üzgünüm: ama alamadım 5,5 tl ıdı bu hafta ınş alırım 14 tane alcam ayy bayıldım aklım hala orda :asigim:
dun taç taksıtımı odedım bıttı
ıst bacım sence pahalı mı ya 5,5 heryer 5 tl dıo ama bana en yakın ora ve baska yerde yok benım semtımde :çok üzgünüm: bu hafta ınş avans haftası alcam 14 tane alcamkı kırılır neyım sonra uzulmeyım :lepi:
saol kız cok bısey deıldıkı 40 tl verdım bıttı ama olsun cok şükür 2320 tl kaldı :roflol: ne az demı
Günaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,
Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse :asigim:
ladybırd hayrlısı olsun cnm cok sevındım bu arada ben senı nışanlı bılıyodm: roflol:
arsıma bende beğendım ama hala benımkı burcunun aldığında gözum ya ondan alcam baskasını gösum gormuyo ha bıde senın bırısının banyosu ıcn koyduğun kahve cok hoştu
arsıma bende beğendım ama hala benımkı burcunun aldığında gözum ya ondan alcam baskasını gösum gormuyo ha bıde senın bırısının banyosu ıcn koyduğun kahve cok hoştu
Arsima bence her ikiside çok güzel
ama ben şimdi bunu görünce kalpliyi tercih ederim çok sevimli ama pahalıymış biraz canım yaa senağlama
gözün aydın
hakkınızda hayırlısı olsun canım
olsun komşu alırsın üzülme :1hug:
bişey sorcam ama 14 fazla değilmi? ben 6 tane almayı düşünüyorum çünkü 12 tanesi masaya sığmaz gbime gelio. hadi diyelim ki sıgar neden 14 kuşum yemek takımı 12 kişilik değilmi? yedek mi olsun istion yoksam
uğur böceği hemen hemen heryerde aynı fiyatlar 5,5 TL olsun farketmez içine sindiyse al bence
kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?