Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aynen bende rüyamda çeyiz alışverişi yapyorum artık sapıttım :roflol: :roflol: bu arada bende japon pazarında gördüm suplalalardan hiç de kötü değilllerdi ( ben çorludayım )

bencede çok kaydirigubbakcemile5

Arsima ben nazar boncukluyu yakından görmedim cammı plastikmi? ama kalpliyi gördüm sanırım prima novaydı ve çok hoştu. AMA eğer boncuklunun malzemesi iyi ise ve banyona uygunsa onu al derim

canım akrilik ama çok tatlı duruyor
ben neredeyse tüm ürünleri yakından gördüm :)
ikisininde markası prima nova
az önce sitesini inceledim süper ya (bayılan tubilik similiye)

kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:

iyi günlerde kullan

benım beğendığım gumuş sımlı(yemek takımıma uyyo) ve cam canm cokta hoştu aklım onda

arsıma o yemek takımımı onceden koymustum cnm sandığı acmadım evde pc yokkı ceyısımın resımlerını koyayım

kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:

Bence uygun almışsın Buketçim Sarevlerin çift kişilikleri 80 filandı ben sormuştum yanlış hatırlamıyosam. Ama fotolarını koyy .Bizim oraya da Özdilek'in outleti açılmış çift taraflı nevresimler gelmiş 70 tl uygun geldi bana o kalpli pike takımı da 75 Maaşı bi alıyım da doğruu oranın yolunu tutucam.

Günaydın kızlarrr... İş hayatımın son pazartesisi ay bi tuhafım :çok üzgünüm: Hafta sonu aşkımda yoktu dışarı çıkasım bile gelmedi. Evdeydim ve akşama kadar mutfaktaydı. Çok cüzel yemekler kekler börekler yaptım. ben mutfağı seviyorum ya inşallah evlendikten sonrada böyle olur.

Off cum ve sulfatcım aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım.

yerim senin lensli halini
batmalar en kısa sürede geçer inşallah canım
bide 15 gün tutma haftada bi çıkar belki bişe olur canım ya

Tatlım salı günü lenslerimi taktıralı 1 hafta olacak.Şimdilik batma yok ama. Ben hafta sonu denedim takmayı beceremediğim gibi çıkarmayıda beceremedim kaydirigubbakcemile3

Elbisemin üst kumaşı sifon zaten canım . Üsk kumaşı elbisenin renginden şifon yapsam. Bonesinide ayakkabı ve işlemeler dore olacağı içn doremi yapsam acana..:uhm:

tamamen fransız danteliyse fiyat gayet iyi. kına kıyafetiyle beraber uygun bir fiyat olur bence

tamam cnm akşama resimleri koyarım. bulamadım nette o modelleri

kızlar bana bi gelinlikçi dediki fransız dantelinin üzerinde işleme olmaz kendinden kabartmalı dantelleri olur sadece işleme varsa o orijinalk fransız danteli değildir? doğrumu ki acaba?
açıkçası benim hoşuma gittikten sonra fransız olmuş alman olmuş macar olmuş hiç te önemli değil memleketi :roflol:

arsıma o yemek takımımı onceden koymustum cnm sandığı acmadım evde pc yokkı ceyısımın resımlerını koyayım

anladım canım

Elbisemin üst kumaşı sifon zaten canım . Üsk kumaşı elbisenin renginden şifon yapsam. Bonesinide ayakkabı ve işlemeler dore olacağı içn doremi yapsam acana..:uhm:

hım bence olabilir gibi ama yinede bi dene sora kesin karar ver

komşu 32 deıl laa 15 oldu daha sarılcaklarda var:roflol:ayy cımrı senı ınsan canın saolsun der

esra h geldın

Fıransız danteli sonradan işlenen değil işlenmiş olarak üretilen kumaş diyim zaten ayırt ediliyo valla fransız danteli ben burdayım diyor

canım çok bilmiyorum ama görüp duyduklarıma göre
bu fransız dantelleri kalite kalite değişiyormuş
incesi kalını işlisi işsizi jakarlısımı ne öle bişilisi var
bencede sen beğende kumaş nereli olursa olsun
dantelle evlenmicen hoş :roflol:

Esracım olabilir. peki şifon içine aynı renk bone olsa çok mu kapar???
o yeşille dore birbirine çok uyuyo ama nasıl durur bi denemek lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…