Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esracım olabilir. peki şifon içine aynı renk bone olsa çok mu kapar???
o yeşille dore birbirine çok uyuyo ama nasıl durur bi denemek lazımm

bence kapar
elbise yeşil eşarp yeşil bone yeşil gözler yeşil :roflol::roflol::roflol:

ben işe döneyim :a015:

Buketcim deneyeceğim bakalım nasıl duracak. Aynı koysam çok boğar bencede.

Esmacım hoşgeldinn. Hafta sonu hep aklımdaydın balım ne yaptınız bakalım

Esra makyajınıda yeşil yaptırma ozaman
ben yeşil göze kahve tonlarını çok yakıştırıom.

doreli denemek lazım hoş olabilir

kız ne ka güler yüzlüsün :teselli:
ma si maaropen

haydeee nieki cnm yaww

ya bilmiyorum zaten alt üst gibi içime sinmemişti
hafta sonu 2. provam vardı gittim saten ortaya çıkmış
beğendimiz altı yapmış ama çok sade gelmiş ona sol yanada bişiler etmiş
olsamı olmasamı kararsızım :uhm:

kızlar ya gelinliğim dikiliyor ama benim hala altı içime sinmedi :roflol:

Nasıl bişidi canım altı gelinliğinin içini ferah tut cnm gelinlik herşekilde yakışıyor iyi düşün iyi olsun dimi amayerimseniben

pınar hoşgeldin cnm
Arsima yanda bi havamı katmış yoksa basitleştirmişmi sence? gelinlikçiler sağolsun pek severler süslemeyi şatafatı bi gelinlik sadede olabilir isteğe göre? gelinlik tam ortaya çıkınca değiştirme immkanını varmı?

Nasıl bişidi canım altı gelinliğinin içini ferah tut cnm gelinlik herşekilde yakışıyor iyi düşün iyi olsun dimi amayerimseniben

bu üstü

bu altı

ama altın sol tarafınada bişe yapmış onuda nasıl anlatım
hani büzgülü badiler vardır ipli
ipi çekersin badi büzük büzük olur öyle gibi duruyor onun arasında oluşan boşluklarada ışıltı yapcakmış
o saten halini giyince bile evet çok güzel ama
işte sorun üst gibi içime sinmedi
ben ilk bakışta üste vuruldum ama öyle bi alt bulamadım :roflol:

[

cok tesekkur ederim canım cok daha ıyıleri senin olsun.
canım bız beyaz esya tamırcısı bı tanıdıkla konustuk;o evlenirken esyalarını bosch almıstı; bızede arcelik de iyi boschda iyi markalar ama ben boschu tercıh ettim sizde istersenız onu alın dedi; bızde boscha odaklandık. canım bu buzlugu asagıda olan buzdolapları ıcın kendı fıkrımı soyleyeyım yanlıs anlamazsan: boyun cokmu uzun bılmıyorum ama ben 1,65 boyundayım, magazada o buzdolaplarının en ust rafına uzanmayı denedım ve ıyı ayak ucuma dogru kalktıgımda ust rafın arkasına ancak yetısıyorum ve o en ust raf buyuk olan bı raf dolayısıyla tencerelerı falan koymak ıcın uygun bı raf ama dolap bosken bıle cok uzanmak gerekıyor; kaldıkı elınde tencere oldugunu onu alıp koydugunu dusun dahada zor bıde rafın dolu oldugunu ve arka taraftan bırsey alman gerektıgını dusun cok daha zor. ben bu buzlugun altta olmasını pazarlama stratejısı olarak goruyorum; tabıkı bu benım fıkrım ama magazaya gıttıgınde bır dene. ya bırde aklıma su geliyor; bıkac sene sonra cocugum oldugunda gıdıp dolaptan meyve almak istese alamaz (ben cocukken meyveyı cok severdım ve gıdıp gıdıp dolaptan mandalına alırdım da sırnaşık şey). canım dedıgım gıbı bu benım fıkrım

kızlarr günaydınn herkese...
cnm fikrin için teşekkür ederm bende gidince bi bakıyım boyumda uzun değil senle aynıyız

kıslar c.tesı gunu aldıgım cııcılerımı eklıyım sızlere

7 kg 1000 dewir fiyatı 1.150

5 programlı fiyatı 1.030

kahwaltı takımım ama fıyatını bılmıyorum karacanın kampanyasından

mısır kaselerım ikisi 10.00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…