Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Buketcim deneyeceğim bakalım nasıl duracak. Aynı koysam çok boğar bencede.

Esmacım hoşgeldinn. Hafta sonu hep aklımdaydın balım ne yaptınız bakalım

cnmsorma ya bı talıhsızlıkdıt gıdıyor ALLAH beterlerınden korusun
tam ceyız cıakcak bı hadta haberı geldı doalyısıyla annemler felan gelemedı
bız gencler yetıstırmeye calsıtık ama fazla bişey kalmadı cok sukur

buketcıgım ya 13 sorma
arsimacagım gelınlıkkonusunda bende öyleyım ama bıtınce bellı olur zaten bide cok takmama krarı aldım ogun beyaz bi çuvalda gıysen yakısır emınım

belki tam ortaya çıkınca hoşuna gidebilir o açıdan cnm

belki gider bilmiyorum ki sırnaşık şey
şimdi benim gelinlikçi karşısındakinin fikirlerine önem veren ama yakışanı tavsiye ediyor sen istersen yapıyor
şimd biz ilk konuştuk alt modelin en altındaki katta organze var onu yapmayalım dedi daha güzel olur dedi
ama dikip mankene giydirmiş çok sade gelmiş oraya tül koyalım duvakla bütünlük sağlar tüle dantelden işleme yaparız dedi
öle yapınca yine çok sade gelmiş ona ve diğer yana bi atraksiyon yapmış
ama iki taraflı boğarmı bilemedim :1closedeyes:

bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Arsimacım ilk gelinlik bütünüyle çok hoş olmuş tabi senin beğenmen çok önemli ben gelinlikte sadeden fakat şıklıktan yanayım gözünde canlandırmaya çalış gözü yormasın bence anladığım kadarıla altı hareketli(2.resimdeki gibi) karar senin secret yapalım (iyi düşün iyi olsun)yerimseniben

Esmacım üzülme herşeyde bir hayır vardır canım. Bu arada resimleri biraz küçültük eklesene balım anlaşılmıyor.

kıslar c.tesı gunu aldıgım cııcılerımı eklıyım sızlere

iyi günlerde kullan
bulaşık mak. aynı glaiba :)

çok özur dılerım arsımam walla gormedım Şeniz

iresil :dilcikar:

arsimacagım gelınlıkkonusunda bende öyleyım ama bıtınce bellı olur zaten bide cok takmama krarı aldım ogun beyaz bi çuvalda gıysen yakısır emınım

hasta için geçmiş olsun
üzülme kısçem sen benim isteme, söz, nikah günü hikayelerimi okumadın galiba
doğru oda var saç baş makyaj olunca herşey tam olacak -tatlicadiarzu-

kızlar bana bi gelinlikçi dediki fransız dantelinin üzerinde işleme olmaz kendinden kabartmalı dantelleri olur sadece işleme varsa o orijinalk fransız danteli değildir? doğrumu ki acaba?

benim de gördüğüm bildiğim kadarıyla fransız dantelinde işleme olmuyor

Kızlar herkese günaydın,

O kkadar alıntı yapmıştım çıkmamış hiçbiri yaa aklımdakileri yazıyım bende bari.

Esracım çok az kaldı yaa düğüne son pazartesi yazmışın ya çalışmıycan sen peki evlendikten sonra
pINAR veBUKET cicilerinizi güle gül kullanın kızlar

ilk evet çok güzel ama kısa boylu olduğum için yer elması olurdum onu giysem :roflol:

ben işe döneyim artık görüşürüzzzz

kendi resimlerinizi eklerseniz özel mesaj atın gelirim

Evet canım çok azkaldı dimi ben hala rüyada gibiyim kaydirigubbakcemile3 Evlendikten sonra çalışmayacağım bitanem.Evimin hatunu olacağım

esmy cnm çok geçmiş olsun. Napalım illa oluo bişeyler Allah daha beterinden saklasın.

kıslar c.tesı gunu aldıgım cııcılerımı eklıyım sızlere
pınar haftasonu harcamışsın ne varsa :roflol:
güle güle kullan cnm. kahvaltı takımın çok kibar bu arada bittimm :asigim:

pINAR veBUKET cicilerinizi güle gül kullanın kızlar

a.s.

bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm

esmacım , çok güzel olmuş, benim favori yatak odalarımdan biri zaten seninkiydi :)

çok şık ya, kırmızı siyah, halına zaten bayılmıştım, yatak başın falan da çok şık durmuş. Güzel uykular ve geceler geçirin inş.:jeyyar: mutluluk ve huzurla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…