Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Esmacım çok şık olmuş kız yatak odan örtün iştah açıcı kaydirigubbakcemile3

Mandilincim hoşgeldin tatlımŞeniz

gamze h geldın cnm

esmy yatak örtun cok guzel hala resmı beklıyok bılesın pıkenın

pınar ya glıba bulasık mak ıle camasr mak aynı:roflol: galıba dıom cunku emın deılım bunları beğenmıstım sonra bana kendı pcsınden (arcelık)galıba bı ust modelını gosterıp evt demıstım aman neyse evıme gelınce kesın bellı olcak okadr ödeyıp duruyom :roflol: haa bıde sen pesın mı aldın

o da gusel bocugum nasıl bılmıyosun aldıgın urunlerı kıs bırde ben 500.00 takıt gerı kalan 6 ay taksıt 280 odemem sen kaca aldın

SAGOL CNM BOCUK PIEKTI SERMEKTEN VAZGECTIK CEKEMEDIM AM ASIZIN ICIN CEKCEGIM SERMESEMDE:1hug:

Günadin kizlar
insallah bu gün hersey istediniz gibi olur.
Bugün izinliyim kriz nedeniyle bakalim bu krizin sonu ne olacak hayirlisi.

o da gusel bocugum nasıl bılmıyosun aldıgın urunlerı kıs bırde ben 500.00 takıt gerı kalan 6 ay taksıt 280 odemem sen kaca aldın

ben 2400 tl aldım yanında ıkı tane arcelık lal serısınden hedıye aldım 200 tl 12 ay oduyom mallar mağazada şölekı ne aldığımı bılıyom ama emın deılım -tatlicadiarzu- delırdım mı ne
ben bu ıkı modelı beğendım sonra dedım ınox olsun bunlara cok benzer olan ınox gosterdıler onları aldım aynen bunlar gıbı daha grı(ben pc den baktım sonrada katalogtan gosterdıler orda yoktu yakından bakmadım) eve gelınce cekerım ama ozmn kolılı olcak ınş kendı evımde onun ıcnde 4 yıl beklemen lazım:roflol:

bana hedıye wermedıler :çok üzgünüm: benım urunlerde magazada 1 yıl kadar orda kalır bırde neden ınox serısı aldın kı bana ıyı degıl dedıler bılmıyorum ama keske almasaydın

günaydın kızlar

ölüyororum ağrıdan, her tarafımı et kesti. bacaklarım sırtım ay bu ev bitmicek yada ben göremicem ((
burcu herkese cır cır cevap bana hiç bişi dememişsin (

hoşbulduk esracım, yazamıyorum eskisi kadar işler çok :S
öğleden sonra ev bakmaya gidicez yine bana dua edin fıstıklar..

gamzecim taze gelinimiz sende hoşgeldin.

canımcım, boyner varr mı size yakın?
vazolar değişik objeler gelmiş haftasonu gördüm üstelik 10 -15 liraydı bi bak derim canım. :1rolleyes:

bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm
esmy yatak odan bir harika olmuş huzurla sağlıkla yatın inş.:jeyyar:
Esra makyajınıda yeşil yaptırma ozaman
ben yeşil göze kahve tonlarını çok yakıştırıom.
aynen buket katılıyorum canım kuaförlerde zaten renkli gözlere koyu makyaj öneriyor benim gözlerim mavi ve ne zaman makyaj yaptırsam siyah gri tonlarını kullanırlar gözleri daha çok ortaya çıkarıyora.s
kızlar ya gelinliğim dikiliyor ama benim hala altı içime sinmedi :roflol:
arsimacım içine sinmeyen yerini mutlaka değiştirt canım ömründe 1 kere giyeceksin sonuçta severek isteyerek taşı o gelinliği bu arada bende hafta sonu gelinlik baktım nişanlımla,20'ye yakın gelinlik giydim 19'una tamam bu olsun dedim :roflol:gelinlikçi bile şaşırdı hangisini seçeceğini hafta içi sakin bi vaktimde gel senle birebir ilgilenmek istiyorum dedi.nişanlımda ne giysem ''süper oldu hatun,süper oldu hatun''diyip durdu kurmalı saat gibi kafamı iyice allak bullak ettiler ooff ne zor şeymiş yaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…