kızlarrrrrrr şuna bakınnnn
ikiside çok harika ama ben pembeliyi alcam çünkü havlularını almıştım bu kış
bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm
yatak örtün çok güzel durmuş kuşum, ne kadar ve nerden almıştın???
Esmy çok hoş olmuş yatak odan siyah beyaz kırmızı :asigim:
esmacım , çok güzel olmuş, benim favori yatak odalarımdan biri zaten seninkiydi :)
çok şık ya, kırmızı siyah, halına zaten bayılmıştım, yatak başın falan da çok şık durmuş. Güzel uykular ve geceler geçirin inş.:jeyyar: mutluluk ve huzurla :)
Esmy yaa canım senin yatağın alçak yatakmı peki???
KIZLAR ANNEMLER EMINONUNDE ALDI ASKI MEMNU DA CIKMIS AYNAISI MARKASINI BILMIYORUM 500 DEN 300 E INDIRTMISLER
pash mina evet alcak ama o enn yere yakın olanardan fegıl bazıları daha alcak
Gasoline cok tesekkurler amın ısn hepımızz
gamze h geldın cnm
esmy yatak örtun cok guzel hala resmı beklıyok bılesın pıkenın
pınar ya glıba bulasık mak ıle camasr mak aynı:roflol: galıba dıom cunku emın deılım bunları beğenmıstım sonra bana kendı pcsınden (arcelık)galıba bı ust modelını gosterıp evt demıstım aman neyse evıme gelınce kesın bellı olcak okadr ödeyıp duruyom :roflol: haa bıde sen pesın mı aldın
gamze h geldın cnm
esmy yatak örtun cok guzel hala resmı beklıyok bılesın pıkenın
pınar ya glıba bulasık mak ıle camasr mak aynı:roflol: galıba dıom cunku emın deılım bunları beğenmıstım sonra bana kendı pcsınden (arcelık)galıba bı ust modelını gosterıp evt demıstım aman neyse evıme gelınce kesın bellı olcak okadr ödeyıp duruyom :roflol: haa bıde sen pesın mı aldın
o da gusel bocugum nasıl bılmıyosun aldıgın urunlerı kıs bırde ben 500.00 takıt gerı kalan 6 ay taksıt 280 odemem sen kaca aldın
esmy allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah çok beğendim yatak odanı ve salonunu
hoşbulduk böcüğümmmmm
esmyy yaa 13 günün kalmışş :)))
esmy hersey o kadar gusel olmus allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
ben 2400 tl aldım yanında ıkı tane arcelık lal serısınden hedıye aldım 200 tl 12 ay oduyom mallar mağazada şölekı ne aldığımı bılıyom ama emın deılım -tatlicadiarzu- delırdım mı ne
ben bu ıkı modelı beğendım sonra dedım ınox olsun bunlara cok benzer olan ınox gosterdıler onları aldım aynen bunlar gıbı daha grı(ben pc den baktım sonrada katalogtan gosterdıler orda yoktu yakından bakmadım) eve gelınce cekerım ama ozmn kolılı olcak ınş kendı evımde onun ıcnde 4 yıl beklemen lazım:roflol:
Ya kızlar benim bi derdim var konu banyo takımlarının pahalılığından açılmışken söyleyeyim. Ben salonum için hiç dekoratif süs almadım vazo vs falan. Şimdi beğendiklerim 3-4 parça alsam 200-250 den aşağı değil sizce şimdilik alternatif olarak ne alabilirim.:çok üzgünüm:
esmy yatak odan bir harika olmuş huzurla sağlıkla yatın inş.:jeyyar:bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm
aynen buket katılıyorum canım kuaförlerde zaten renkli gözlere koyu makyaj öneriyor benim gözlerim mavi ve ne zaman makyaj yaptırsam siyah gri tonlarını kullanırlar gözleri daha çok ortaya çıkarıyora.sEsra makyajınıda yeşil yaptırma ozaman
ben yeşil göze kahve tonlarını çok yakıştırıom.
arsimacım içine sinmeyen yerini mutlaka değiştirt canım ömründe 1 kere giyeceksin sonuçta severek isteyerek taşı o gelinliği bu arada bende hafta sonu gelinlik baktım nişanlımla,20'ye yakın gelinlik giydim 19'una tamam bu olsun dedim :roflol:gelinlikçi bile şaşırdı hangisini seçeceğini hafta içi sakin bi vaktimde gel senle birebir ilgilenmek istiyorum dedi.nişanlımda ne giysem ''süper oldu hatun,süper oldu hatun''diyip durdu kurmalı saat gibi kafamı iyice allak bullak ettiler ooff ne zor şeymiş yaa:çok üzgünüm:kızlar ya gelinliğim dikiliyor ama benim hala altı içime sinmedi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?