- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar
ölüyororum ağrıdan, her tarafımı et kesti. bacaklarım sırtım ay bu ev bitmicek yada ben göremicem((
burcu herkese cır cır cevap bana hiç bişi dememişsin(
pınar deme öle ama ya :çok üzgünüm: acep değişsem mı
canım bütün cicilerini iyi ve güzel günlerde kullan inş.
kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:
ne kadar iyi almışın.bende sarev çok istiyorum ama daha nasip olmadı.iş alacağım mutlaka kendime.bende size yazmıştım bakırköyde bulmuştum tanesi 60 'a.sende aynı fiyata almışsın zaten canım.ben çok güzeniyorum nedense sareve.çevremde yok ama kullanan memnun kalacağımı düşünüyorum.inş sende öle olursun.ayrıca resimlerinide çok merak ediyorum.
hepiniz iyi güzel ve hayırlı zamnşlarda kullanın inş
ŞenizŞenizŞeniz
canımcım, boyner varr mı size yakın?
vazolar değişik objeler gelmiş haftasonu gördüm üstelik 10 -15 liraydı bi bak derim canım. :1rolleyes:
arsimacım içine sinmeyen yerini mutlaka değiştirt canım ömründe 1 kere giyeceksin sonuçta severek isteyerek taşı o gelinliği bu arada bende hafta sonu gelinlik baktım nişanlımla,20'ye yakın gelinlik giydim 19'una tamam bu olsun dedim :roflol:gelinlikçi bile şaşırdı hangisini seçeceğini hafta içi sakin bi vaktimde gel senle birebir ilgilenmek istiyorum dedi.nişanlımda ne giysem ''süper oldu hatun,süper oldu hatun''diyip durdu kurmalı saat gibi kafamı iyice allak bullak ettiler ooff ne zor şeymiş yaa:çok üzgünüm:
böcügüm walla kaç kişiden ole duydum parmak izi çok kalıyomus dedıler sende sor kullan warsa fıkır edınırsın
ARSİMA canım takımlardan ben pembe olnaı daha çok beğendim.ışıl ışıl valla...
bana tam tersını dedıler ıyı mı
duzelttım cnm
pnar cım gule gule kullan grı sanırım hepsi
blackqueen
ne kadar iyi almışın.bende sarev çok istiyorum ama daha nasip olmadı.iş alacağım mutlaka kendime.bende size yazmıştım bakırköyde bulmuştum tanesi 60 'a.sende aynı fiyata almışsın zaten canım.ben çok güzeniyorum nedense sareve.çevremde yok ama kullanan memnun kalacağımı düşünüyorum.inş sende öle olursun.ayrıca resimlerinide çok merak ediyorum.
hepiniz iyi güzel ve hayırlı zamnşlarda kullanın inş
ŞenizŞenizŞeniz
cnm çok sağol ah bi bulabilsem nette resmini neysem ben çekerim artıkınn
bana tam tersını dedıler ıyı mı
eskiden çok el izi kalıo die şimdi reklamlarındada diodu hatta el izi bırakmayan die...bilemiom benimki beyaz anca kirli elde el izi kalır :roflol:
buketcim valla artık sayan bişeler istemiyorum:)))
ya sorma gamze bende takvime bakmaktan ööö geldi içim daraldı yaa
ben çalışmaya devam edim
ara ara bakabiliyorum size
oda geçen hafta acısı çok fena çıktı o yüzden :roflol:
noldu kıs ???
:uhm:
esmy hersey o kadar gusel olmus allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın
nan esmy yakalarsam seni bir elime geçirisem ŞenizŞenizŞeniz
yine kapmışın süper bir yatak örtüsü.
tam üzerine geldi ya.
geçen hafta beylikdüzü pazarında gördüm.bayıldım bu yatak örtüsüne.bide akşam vakti gitmiştim.sordum 450 dedi ilk adam .ama bi görseniz bordosunu ve morunu gördüm ben bayıldım valla.o üzerindeki pullar falan inanılmaz şık duruyor.sonra dedi gel akşam pazarı yapayım.hazırlıklı olmadığım için hiç oralı olmadım ama baya indirirdi herhalde elinde kalmasın diye.
çok beğendim yatak odanı çok güzel olmuş.tekrar hepsini güzel günlerde hayırlı hayırlı kullan canım.
karalahana çok tşk ederım canım
esmy çok gusel olmus yemek takımınla
esmy ıste alcam suplalarda öle benım ana gule gule kullan cnm
arsıma bugun gıdem değişem barı kalan paraylada arcelık lal serısını alcaktım ondan düşerler
esym Allah güle güle oturmak nasip etsin :asigim:
keşke bende evimin içiyle uğraşmaya başlasamda biyanlarım ağrısa :çok üzgünüm:
kızlarrr yaa geçen cumartesi gezioruz kocamla yahu her gittiğimiz yerde bi bebek görmesin hemen beni dürtüyoo dedim sen seneye yazı bekleyemicen bu gidişlee sen bekleyebilcekmisin dio bana napcam bilmiorum bebek istiooooo:))
kızlarrr yaa geçen cumartesi gezioruz kocamla yahu her gittiğimiz yerde bi bebek görmesin hemen beni dürtüyoo dedim sen seneye yazı bekleyemicen bu gidişlee sen bekleyebilcekmisin dio bana napcam bilmiorum bebek istiooooo:))
Esmacım salonun ve suplalarında çok şık güle güle iyi günlerde kullan her bişiciğini evini ekle artık tümden sabırsızlanıyoruzdelikafadulden
Arsima canım sen gelinlikçinin fikirlerini de al ama önce senin istediğin olsun yerimseniben
Gamze hoşgeldin taze gelin nası gidio evlilik??
Esracım senin de az kalmış sende evliler kervanına katılıyorsun artık bizi unutma aman hamileler topiğine katılsan bile arada buraya da göz at sengözlerimebaksanab
böcük yol yakınken değiştir bencede bacım hemde eline para kalır yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?