Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Böcük ben anlamadım aydınlat bakiim benide neyi neyle değiştirion hım?????

pınarın aldığı bulasık mak.ıle camasr mak ben beğendım sonra gıttım bı ust modelını aldım 2400 tl ye aralıkta
sımdık bana dıo ınox ıyı deıl dıe bende değiştırem ozmn dedım mağaza ıken hazır bak ıkı sayfa gerıde pınarınkıleryerimseniben

Az kaldı evet canım stres diz boyu :çok üzgünüm: Kız ne hamileler topiği ben bu topikten başka yere gitmem . Hamiş hamiş burda olcam. Bebişimin teyzelerine nazlanacağım :1rolleyes:
inş. canım ya Allahım o günleri tüm isteyenlere gösterir inş.:1rolleyes::Saruboceq:

çalışmıorum sinaycım şuan ama iş arıorum çalışmak isstiyorum yaniÇok üzgünüm çoook ertelemiştim yani seneye yaza die karar almıştık ama habire dürtüyo beni
o zaman işe başlamadan bir an önce yap bi tane sonra çok ertelemek zorunda kalırsın yerimseniben

canım ılk once arastır ondan sonra degıstırmeyı dusun benım yuzumden usulmenı ıstemem

kızlarrr yaa geçen cumartesi gezioruz kocamla yahu her gittiğimiz yerde bi bebek görmesin hemen beni dürtüyoo dedim sen seneye yazı bekleyemicen bu gidişlee sen bekleyebilcekmisin dio bana napcam bilmiorum bebek istiooooo:))

alllaa gamze senin kafanı yemeye başlamış şimdidenn yapana kadar :ecrin_bebek:rahat yok canım size....

Anaamm bende inox alcam ama yaa, şimdi niye böyle dedinmiz ki...

Bak ne güzel hazır çalışmıyormuşsun da şekercim, bıcır bıcır bi bebiş olsun işte eheheee:ecrin_bebek:

Kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum heryerim ağrıyor üşüyorum izin alacak gibiyim görüşürüz kızlar yarın kendinize iyi bakın bu arada demeden gitmiyim Kipadan hafta sonu 6 bardaklı karaf takımı aldım üzerinde meyve resimleri var tang için falan iyi olur die düşündüm indirimdeydi 4.99 TL bi bakın isterseniz gerçekten güzel yerimseniben

Canlarım bende inox alacaktım satıcı çocuk ( Nişanlımın arkadaşı ) inoxlar da çok el izi oluyor kullanış bakımızdan beyazlar dah iyi tavsiye etmiyorum dedi. Bende inox almaktan vazgeçtim. Bir bildiği varki söyledi diye düşündüm..

bızm evdekılerde grı ınox deıller ama gene parmak ızı bırakıyo dıe ınox sey ettıydım ben en ıyısı gıdem elımı parmaklarımı hatta ayak parmaklarımı bi sürtem:roflol:

günaydın kızlar, bir türlü bakamadım siteye. nasılsınız bakalım?

cnm o bahsetiğin işte nevresim takımına uydurulmuş kumaş sırasıyla düz sade renk ve düz anladın ??:roflol::roflol:

canım ya anladım sanırım, bakalım annem dikince nasıl olacak. cok tesekkur ederim Şeniz

selam kızlar...offf cum komşuyuzz kızzz:)))tanıdık çıkmayalım hihihi
müebbetcim hayırlısı olsun....sevdiğinin yanında olucaksın kız işte..gel gel buraya..Şeniz

sendemi cankaydasın canım ya, cankayada nerde?

canım ya simdi internetten baktım kayseridede Turizm otelcilik uygulama oteli var. internet sitesini açamadım ama, oraların fiyatı uygun olabiliyor. sadece salonuu kiralayabiliyorsun ve servis içinde oradakı turizm okuyan ogrencileri gorevlendirebiliyorsunuz ve ikram edeceginiz urunleri dısarıdan kendiniz alıp goturebiliyorsunuz ve onlar servisi yapıyor; acıkcası bu sekilde olunca cok uygun oluyor. istersen bir araştır, tabi ben kayseriyi hic bilmiyorum bu uygulama otelinin yeri nerdedir falan bilemiyorum :uhm:

canım ya sen hangi urunleri ne kadar almıştınki ?

canım ya bence cok guzel gorunuyor, uzerindede guzel olacaktır eminimki bittiginde.
kızlar ya ben zaten simdiye kadar hic bir gelin icin cirkin kotu olmus dedigimi hatırlamaıyorum; yada iste gelinlige bakıp a bak danteli fransızmıs yada fransız degilmiş dedigimi yada bak dantelinin işlemeleri de soyleymıs dedigimi hatırlamıyorum. bence onemli olan insanın vucut yapısına uygun olan modeli bulması ve bu modeli kendi zevki dogrultusunda yonlendirmesi, butun gelinler guzeldir ve hersey cok yakısır onlara hihoyyyt

[

kızlarr günaydınn herkese...
cnm fikrin için teşekkür ederm bende gidince bi bakıyım boyumda uzun değil senle aynıyız
nedemek canım birbirimize yardımcı olmak, yol gostermek için burdayız Şeniz

bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm

diger resimlerini de gordum canım, hepsi cok cok guzeller, gule gule otur insallah :Saruboceq:

kızlarrr yaa geçen cumartesi gezioruz kocamla yahu her gittiğimiz yerde bi bebek görmesin hemen beni dürtüyoo dedim sen seneye yazı bekleyemicen bu gidişlee sen bekleyebilcekmisin dio bana napcam bilmiorum bebek istiooooo:))
:ecrin_bebek::CüvCüv:
sen istion mu cnm???

bızm evdekılerde grı ınox deıller ama gene parmak ızı bırakıyo dıe ınox sey ettıydım ben en ıyısı gıdem elımı parmaklarımı hatta ayak parmaklarımı bi sürtem:roflol:

Offfffff yaa nasıl yapcaz şimdii zor ikna etmiştim aşkımı da yaaaaa, benim gönlüm inox da

buzdolabında da kesin kararımız sharp 80 cm kızlar ankastre yerini bile ona göre ayarlattırdık hemde

evet esrammm sana katılıyorum bende o yüzden hepsini beyaz aldımkaydirigubbakcemile

bende beyaz aldım inoxlar çok hoş ama dayımın eşi illallah dedi bende korktum bide fiyatlarıda yüksekti
ama tekrar söylüyorum sanıyorumki yeni çıkan modellerinde öyle bir sorun yokk

Anaamm bende inox alcam ama yaa, şimdi niye böyle dedinmiz ki...

çok geçmiş olsun canım

kızlar ya inox ile ilgili endişeleriniz var. herseyden once inoxların hepsi antifinger print (iz bırakmayan) degil bildigim kadarıyla. antifinger print olanlar için ise su bir gercekki beyazlara gore parmak izini vs. daha fazla belli ediyor. ama gorsel olarak hosuma gidiyor ben buna katlanırım diyorsanız (ben herseye razıyım goruntusu cok hosuma gidiyor cunku) ozaman inox alın, ama ben ugrasamam surekli sil iz kalmasın diyorsanız beyazı tercih edin bence. aslında sunuda merak ediyorum markalar arasında inox acısından, yani kullanılan celik acısından , kalite farkı varmıdır acaba?

Ya birde ben takıntılıyım biraz o yüzden inox tercih etmedim. Sildiğim yer parlayacak lekeye takammülüm yok. O yüzden beyazı tercih ediyorum.

offf neden bu siyah kurdele? Muhsin yazıcıoğlu için mi? (Allah hepsine RAhmet eylesin)

canım ya sadece Muhsin Yazıcıoğlu için degil tabiki orda hayatını kaybeden herkes için ama asıl olarak orada hayatta olan 20 dakika boyunca tlfonda konusan bir insanı gunlerce (ve hala) bulamayacak kadar geri kalmış ve aciz oldugumuz için bu siyah kurdela, asıl ve gercek neden bu acıkcası, ailesi Allah sabir versin

cnm yazdan sonra istiyorum benkaydirigubbakcemile2

OYY oyy hadi bakalım hayırlısı cnmm

offf o kadar haklısın ki... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…