- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Böcük ben anlamadım aydınlat bakiim benide neyi neyle değiştirion hım?????
inş. canım ya Allahım o günleri tüm isteyenlere gösterir inş.:1rolleyes::Saruboceq:Az kaldı evet canım stres diz boyu :çok üzgünüm: Kız ne hamileler topiği ben bu topikten başka yere gitmem . Hamiş hamiş burda olcam. Bebişimin teyzelerine nazlanacağım :1rolleyes:
o zaman işe başlamadan bir an önce yap bi tane sonra çok ertelemek zorunda kalırsın yerimsenibençalışmıorum sinaycım şuan ama iş arıorum çalışmak isstiyorum yaniÇok üzgünüm çoook ertelemiştim yani seneye yaza die karar almıştık ama habire dürtüyo beni
pınarın aldığı bulasık mak.ıle camasr mak ben beğendım sonra gıttım bı ust modelını aldım 2400 tl ye aralıkta
sımdık bana dıo ınox ıyı deıl dıe bende değiştırem ozmn dedım mağaza ıken hazır bak ıkı sayfa gerıde pınarınkıleryerimseniben
kızlarrr yaa geçen cumartesi gezioruz kocamla yahu her gittiğimiz yerde bi bebek görmesin hemen beni dürtüyoo dedim sen seneye yazı bekleyemicen bu gidişlee sen bekleyebilcekmisin dio bana napcam bilmiorum bebek istiooooo:))
pınarın aldığı bulasık mak.ıle camasr mak ben beğendım sonra gıttım bı ust modelını aldım 2400 tl ye aralıkta
sımdık bana dıo ınox ıyı deıl dıe bende değiştırem ozmn dedım mağaza ıken hazır bak ıkı sayfa gerıde pınarınkıleryerimseniben
çalışmıorum sinaycım şuan ama iş arıorum çalışmak isstiyorum yaniÇok üzgünüm çoook ertelemiştim yani seneye yaza die karar almıştık ama habire dürtüyo beni
ahh ahhh cnm bakalım ne olcak ama daha 16 günlük evliyiz çok erkenkaydirigubbakcemile2
cnm o bahsetiğin işte nevresim takımına uydurulmuş kumaş sırasıyla düz sade renk ve düz anladın ??:roflol::roflol:
selam kızlar...offf cum komşuyuzz kızzz:)))tanıdık çıkmayalım hihihi
müebbetcim hayırlısı olsun....sevdiğinin yanında olucaksın kız işte..gel gel buraya..Şeniz
evet canım ya kayseride hiç uygun yer bulamadık.napacağım bilmiyorum3000 lira çok geliyor kına salonuna vermek için. inşallah bizde uygun bir yer buluruz en kısa zamanda.birde erkek tarafı ankaradan gelecek onlarada misafirhane ayarlanacak :S
canım ya sen hangi urunleri ne kadar almıştınki ?
M.SEVDAM
grı esyalarını ı gunlerde kullan cnm acep ben kazık yedım mı dıyorum ya aralık sonunda aldım ozmn bana zam gelcek dedıler sonra ıdnrım oldu ama bayıı bana dedıkı zam kadr ındrım oldu değişen bısey yok ay neyse alınmış alınmıştır dıyorum
cnm kırılırsa yedek olması ıcın alıyorum.6 kısılık almam cunku ya 8 10 kısı gelırse masamıda (beğendım yemek odası öle)katlanabılır masa alcam şölekı normalde 8 kısılık ama acılıp 12 kısı olanlrdan beğenıyrumyerimseniben
nasıl ya anlamadım canım ya acılınca 12 kişilik masamı oluyor, cok buyuk olmazmı ozaman? masalr genelde acılınca 8 kısılık olmuyormu? oyle bir masanın resmini koyman mumkunmu acaba canım merak ettim de?
ruyama gırıyo yaa delırıyom herhal annemle japon pazarına gıttım tabı ruyamda ne varsa alıyom hatta uzun bı tabak aldım cok hoştu dıomkı bundan bıdaha alım mısafr ıcın :roflol: sonra uyandım uyamadım gıttım japon pazarına baktımkı suplalar :asigim: ama alamazdım param yok :çok üzgünüm: bu hafta ınş alırm
Günaydın kızlarrr... İş hayatımın son pazartesisi ay bi tuhafım :çok üzgünüm: Hafta sonu aşkımda yoktu dışarı çıkasım bile gelmedi. Evdeydim ve akşama kadar mutfaktaydı. Çok cüzel yemekler kekler börekler yaptım. ben mutfağı seviyorum ya inşallah evlendikten sonrada böyle olur.
Off cum ve sulfatcım aldıklarınızı güle güle kullanın canlarım.
neden son pztesi canım ya? tesekkur ederim guzel dileklerin için, hepimiz mutlulukla kullanalım insalalh :Saruboceq:
Tatlım salı günü lenslerimi taktıralı 1 hafta olacak.Şimdilik batma yok ama. Ben hafta sonu denedim takmayı beceremediğim gibi çıkarmayıda beceremedim kaydirigubbakcemile3
Elbisemin üst kumaşı sifon zaten canım . Üsk kumaşı elbisenin renginden şifon yapsam. Bonesinide ayakkabı ve işlemeler dore olacağı içn doremi yapsam acana..:uhm:
canım çok bilmiyorum ama görüp duyduklarıma göre
bu fransız dantelleri kalite kalite değişiyormuş
incesi kalını işlisi işsizi jakarlısımı ne öle bişilisi var
bencede sen beğende kumaş nereli olursa olsun
dantelle evlenmicen hoş :roflol:
bu üstü
bu altı
ama altın sol tarafınada bişe yapmış onuda nasıl anlatım
hani büzgülü badiler vardır ipli
ipi çekersin badi büzük büzük olur öyle gibi duruyor onun arasında oluşan boşluklarada ışıltı yapcakmış
o saten halini giyince bile evet çok güzel ama
işte sorun üst gibi içime sinmedi
ben ilk bakışta üste vuruldum ama öyle bi alt bulamadım :roflol:
nedemek canım birbirimize yardımcı olmak, yol gostermek için burdayız Şeniz[
kızlarr günaydınn herkese...
cnm fikrin için teşekkür ederm bende gidince bi bakıyım boyumda uzun değil senle aynıyız
bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm
:ecrin_bebek:kızlarrr yaa geçen cumartesi gezioruz kocamla yahu her gittiğimiz yerde bi bebek görmesin hemen beni dürtüyoo dedim sen seneye yazı bekleyemicen bu gidişlee sen bekleyebilcekmisin dio bana napcam bilmiorum bebek istiooooo:))
Canlarım bende inox alacaktım satıcı çocuk ( Nişanlımın arkadaşı ) inoxlar da çok el izi oluyor kullanış bakımızdan beyazlar dah iyi tavsiye etmiyorum dedi. Bende inox almaktan vazgeçtim. Bir bildiği varki söyledi diye düşündüm..
bızm evdekılerde grı ınox deıller ama gene parmak ızı bırakıyo dıe ınox sey ettıydım ben en ıyısı gıdem elımı parmaklarımı hatta ayak parmaklarımı bi sürtem:roflol:
evet esrammm sana katılıyorum bende o yüzden hepsini beyaz aldımkaydirigubbakcemile
TESEKKURELR HEPINIZIE KIZLAR
LAHANACIGIM BEN 300 E ALDIM 500 DEN DUSMUSkaydirigubbakcemile
Anaamm bende inox alcam ama yaa, şimdi niye böyle dedinmiz ki...
Kızlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum heryerim ağrıyor üşüyorum izin alacak gibiyim görüşürüz kızlar yarın kendinize iyi bakın bu arada demeden gitmiyim Kipadan hafta sonu 6 bardaklı karaf takımı aldım üzerinde meyve resimleri var tang için falan iyi olur die düşündüm indirimdeydi 4.99 TL bi bakın isterseniz gerçekten güzel yerimseniben
Canlarım bende inox alacaktım satıcı çocuk ( Nişanlımın arkadaşı ) inoxlar da çok el izi oluyor kullanış bakımızdan beyazlar dah iyi tavsiye etmiyorum dedi. Bende inox almaktan vazgeçtim. Bir bildiği varki söyledi diye düşündüm..
offf neden bu siyah kurdele? Muhsin yazıcıoğlu için mi? (Allah hepsine RAhmet eylesin)
cnm yazdan sonra istiyorum benkaydirigubbakcemile2
canım ya sadece Muhsin Yazıcıoğlu için degil tabiki orda hayatını kaybeden herkes için ama asıl olarak orada hayatta olan 20 dakika boyunca tlfonda konusan bir insanı gunlerce (ve hala) bulamayacak kadar geri kalmış ve aciz oldugumuz için bu siyah kurdela, asıl ve gercek neden bu acıkcası, ailesi Allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?