heheheh görcem ben sizi
Vala ben buzdolabı, çamaşır ve bulaşığı parmak izi bırakmayan inox aldım, siemens. Umarım bir sorun yaşamayız. Ama bence görüntüsü için değer, temizlerim ben kaydirigubbakcemile3
kızlar ya inox ile ilgili endişeleriniz var. herseyden once inoxların hepsi antifinger print (iz bırakmayan) degil bildigim kadarıyla. antifinger print olanlar için ise su bir gercekki beyazlara gore parmak izini vs. daha fazla belli ediyor. ama gorsel olarak hosuma gidiyor ben buna katlanırım diyorsanız (ben herseye razıyım goruntusu cok hosuma gidiyor cunku) ozaman inox alın, ama ben ugrasamam surekli sil iz kalmasın diyorsanız beyazı tercih edin bence. aslında sunuda merak ediyorum markalar arasında inox acısından, yani kullanılan celik acısından , kalite farkı varmıdır acaba?
bende senin gibi dusunuyorum canım temizlerim bende kaydirigubbakcemile3. Pashmina'ya sordum sanada sorayım, sen hangi modelleri kac liraya aldın canım?Vala ben buzdolabı, çamaşır ve bulaşığı parmak izi bırakmayan inox aldım, siemens. Umarım bir sorun yaşamayız. Ama bence görüntüsü için değer, temizlerim ben kaydirigubbakcemile3
Pashima tatlım bilgisayarım geldi, söz verdiğim gibi sana foto eklicem de blackqueen nerelerde ki :uhm:
bende öyle diomm nekkaa tartışmıştık bizde, imkanı yok dönemem beyaza
hatta çamaşır makinamızı aşkım beyaz aldı, diğerlerini nasıl istersen sen al nasılsa sen ödiycen dedi de anca öylee oldu .
Kızlar ben yatak odası ile mutfak taki ankastreleri alcam buzdolabı da dahl tabi az değil dimi çeyizin dışında bunlar???
Evet bizimde buzdolabı dışındakiler siemens antifinger dediğnden olcak inşa. offfcum , valla annemin bir yakın arkadaşı kullanıyo kalite açısından bir sıkıntı yok temizlik açısından dersen nasılmış diyee??
Kadın acayip titiz çalışmasına rağmen pırıl pırıl her tarafı tabi ankastreleride delikafadulden
kızlarrr mutfağa giriceksiniz yemek yaparken ister istemez dağılıyor etraf dolabınızı herzaman temiz ellerinizle açmıcaksınız kurabiye yaparken dolabtan bişe almak zorunda kalcaksınız mesela gün biticek mutfağı temziliceksiniz bi yorgunluk bi off sonunda bitti diceksiniz. ama bi bakcaksınız daha fırın silincek dolap silincek neden çünkü hepsi parmak izi yaa kendimden biliyorum tecrübeyle sabittir günümün yarısı mutfakta geçiyor emin olun mutfak temizlemek bir evi temizlemekle eşdeğer. benim sadece fırınım inox geri kalan hepsi beyaz iyikide beyaz şimdi temizlerim dersinizde bi evlenin bakalım off yarın silerim demeye başlıcaksınız
günaydın kızlar
ölüyororum ağrıdan, her tarafımı et kesti. bacaklarım sırtım ay bu ev bitmicek yada ben göremicem((
burcu herkese cır cır cevap bana hiç bişi dememişsin(
kızlarrr mutfağa giriceksiniz yemek yaparken ister istemez dağılıyor etraf dolabınızı herzaman temiz ellerinizle açmıcaksınız kurabiye yaparken dolabtan bişe almak zorunda kalcaksınız mesela gün biticek mutfağı temziliceksiniz bi yorgunluk bi off sonunda bitti diceksiniz. ama bi bakcaksınız daha fırın silincek dolap silincek neden çünkü hepsi parmak izi yaa kendimden biliyorum tecrübeyle sabittir günümün yarısı mutfakta geçiyor emin olun mutfak temizlemek bir evi temizlemekle eşdeğer. benim sadece fırınım inox geri kalan hepsi beyaz iyikide beyaz şimdi temizlerim dersinizde bi evlenin bakalım off yarın silerim demeye başlıcaksınız
pashmına yeterr tabıkı cnm ohh yatak odası ankestra ceyıs baya emek yanı
bızde camasr bulasık mak aldım yatak odası ceyıs ankestra setınıde ortak oderız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?