Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ya inox ile ilgili endişeleriniz var. herseyden once inoxların hepsi antifinger print (iz bırakmayan) degil bildigim kadarıyla. antifinger print olanlar için ise su bir gercekki beyazlara gore parmak izini vs. daha fazla belli ediyor. ama gorsel olarak hosuma gidiyor ben buna katlanırım diyorsanız (ben herseye razıyım goruntusu cok hosuma gidiyor cunku) ozaman inox alın, ama ben ugrasamam surekli sil iz kalmasın diyorsanız beyazı tercih edin bence. aslında sunuda merak ediyorum markalar arasında inox acısından, yani kullanılan celik acısından , kalite farkı varmıdır acaba?[/QUOTE]

Evet bizimde buzdolabı dışındakiler siemens antifinger dediğnden olcak inşa. offfcum , valla annemin bir yakın arkadaşı kullanıyo kalite açısından bir sıkıntı yok temizlik açısından dersen nasılmış diyee??

Kadın acayip titiz çalışmasına rağmen pırıl pırıl her tarafı tabi ankastreleride delikafadulden

Vala ben buzdolabı, çamaşır ve bulaşığı parmak izi bırakmayan inox aldım, siemens. Umarım bir sorun yaşamayız. Ama bence görüntüsü için değer, temizlerim ben kaydirigubbakcemile3

ne etcem yahu en son cıkanı aldık keske parmak at...:roflol: ay amna yanı elleseydım off anam bıde bu takıldı sımdık

Pashima tatlım bilgisayarım geldi, söz verdiğim gibi sana foto eklicem de blackqueen nerelerde ki :uhm:

Vala ben buzdolabı, çamaşır ve bulaşığı parmak izi bırakmayan inox aldım, siemens. Umarım bir sorun yaşamayız. Ama bence görüntüsü için değer, temizlerim ben kaydirigubbakcemile3

bende öyle diomm nekkaa tartışmıştık bizde, imkanı yok dönemem beyaza
hatta çamaşır makinamızı aşkım beyaz aldı, diğerlerini nasıl istersen sen al nasılsa sen ödiycen dedi de anca öylee oldu .

Kızlar ben yatak odası ile mutfak taki ankastreleri alcam buzdolabı da dahl tabi az değil dimi çeyizin dışında bunlar???

Evet bizimde buzdolabı dışındakiler siemens antifinger dediğnden olcak inşa. offfcum , valla annemin bir yakın arkadaşı kullanıyo kalite açısından bir sıkıntı yok temizlik açısından dersen nasılmış diyee??

Kadın acayip titiz çalışmasına rağmen pırıl pırıl her tarafı tabi ankastreleride delikafadulden
[/QUOTE]

buzdolabı neden hariç canım? bende bosch aldım, zaten bosch ve siemens aynı modelleride. canım ya ben haftasonu aldımda beyaz esyaları sen siemensten hangi modelleri nekadara aldın acaba?

bende senin gibi dusunuyorum canım temizlerim bende kaydirigubbakcemile3. Pashmina'ya sordum sanada sorayım, sen hangi modelleri kac liraya aldın canım?

camasır mak. demi sen alcaksın canım?
az olurmu canım ya. biz beyaz esyaları ortak odeyecegiz askımla, birde annemler yatak odasını alacak ve ceyiz, mutfak esyaları kucuk evaletleri vs. iste

buzdolabı neden hariç canım? bende bosch aldım, zaten bosch ve siemens aynı modelleride. canım ya ben haftasonu aldımda beyaz esyaları sen siemensten hangi modelleri nekadara aldın acaba?

bende senin gibi dusunuyorum canım temizlerim bende kaydirigubbakcemile3. Pashmina'ya sordum sanada sorayım, sen hangi modelleri kac liraya aldın canım?[/QUOTE]

Ahh ahh kuşum bizim var daha 2010 da olcağı için şu an sadece model araştırması yapıoruz ciddi biçimde almadık yani daha,

ama buzdolabımız sharpın inoxu 80 cm genişliğinde olcak o şimdiden belli diğerleri de siemens olcak ama belki üst modeller çıkar diye beklioruz marka belli ama.
Çamaşır makinası aşkım almıştı geçen kıış taksitleri yeni bitti hatta o da boch beyaz canım ama banyoda olduğu için beyaz olmasında sıkıntı yok.İlerde banyoya beyaz dolap yaptırıcaz içine gömdürcez onuda .

Amanın şimdi de buket resim eklemeyin diyor -tatlicadiarzu- valla ben yatak odası almıcam ben tüm beyazeşyaları pardon gri eşyaları aldım bir de çeyizim işte, yetmez mi kaydirigubbakcemile5

Annem de hep gamze senin gibi mutfağa harcadığım zamanla 3 kere evi temizlerim ben der

günaydın kızlar

ölüyororum ağrıdan, her tarafımı et kesti. bacaklarım sırtım ay bu ev bitmicek yada ben göremicem ((
burcu herkese cır cır cevap bana hiç bişi dememişsin (

kuşum neye cevap vermedim :1hug:
kesin kaçırmışımdır yada cevap verdsem sen görmemişsindir yerimseniben

şekerler ben geldim ama feciii uykumvar gidip yatıcam şimdi. mirmirmirmir

cumartesi günü işlerim çok rast gitti. evkurun taksidini ödemek için izmite gitmiştim veee araya araya mahfolduğum jua marka aile seti bornoz takımını buldumdelikafadulden 190 liraya aldım.
bir adet sürahi aldım.
birde gelinlik altına ayakkabı alıcaz ya ben babet bulduma dlım bir tane. çok uygun rengi modeli. alacağım topuklu ayakkabı sıkarsa çıkarıp hemen bunları geçiricem ayağıma :sm_cool:
3 adette oje aldım çeyizime en çok kullandığım renklerden :roflol:
hepsinin fotosunu güzellik uykumdan sonra eklerim şekerler kaydirigubbakcemile2

pashmına yeterr tabıkı cnm ohh yatak odası ankestra ceyıs baya emek yanı
bızde camasr bulasık mak aldım yatak odası ceyıs ankestra setınıde ortak oderız

Oyyy canım tam bir ev hatunu olmuşsun artık yorumundan anladım kaydirigubbakcemile3 Bende evde olduğum zamanda günümün yarısından çoğu mutfakta çeker severimde . Ve mutfak konusunda o kadar titizimdirki anlatamam. Temizliğini bırakın dağınıklığına bile tahammül edemem..o yüzden benimde günümün çoğu mutfakta geçecek biliyorum.

offff canım eklicem beyazeşyları fiyatlarıyla ama akşam acilen çıkıyorum. Evimi temizlicem :sm_cool:

pashmına yeterr tabıkı cnm ohh yatak odası ankestra ceyıs baya emek yanı
bızde camasr bulasık mak aldım yatak odası ceyıs ankestra setınıde ortak oderız

benccede yeter böcükk, diğerlerini ortak yaparız heralde bizde..

Burcu şu bornoz setini merak ediom canımm, uyu da ekle resmini.

Sulfat bekleriz canım kızları gelsinler öyle ekle istersen sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…