burcu te cuma günü çıkarken demiştim, kümbet yapıcam ama senin ki kadar güzel olur mu bilmiyorum demiştim
ciddiyim kızlar uzun ömüürlü düşünün şimdi şıklık önemli olabilir ama zaman gelicek pratiklik önemli olacak sizin için. yemek yapmam lazım gidip benimde :)) bide benim eşim akşam tatlısını istiyor yani sadece yemekle bitmiyo ki bide tatlısını düşünüyorum mutfakta geçen zaman önemli yarın öbürgün çocuğum olacak biraz ayaklanmaya başladığı zaman ellerini orayaburaya sürüyolar biliyosunuz zor yani
burcu laa onların boyu kısa olmuyo muydu bornozların yanı
pashmına hıc almayanlar daha kıymetlı olıyy ha
yaa böcük benimkine de sinir oluyom hep o kendi yaptırdıklarını görüyoo, bizim aldıklarımız da en az onlar kadar tutuyo ama bir türlü memnun olmuyo beyefendi, nevresim takımlarına dioki okka para döküon bu patiskalara deyip şişirio kafamı deli ....
Anam biz alalım yapalım da elini kolunu sallaya sallaya geldi demesinler sonuçta biz yaşıycaz evde kendi zevkim keyfim var ayol benim başkasının beğendiklerini de istemem vallaa
:dilcikar: enısteye söle kafamı bozmasın onun parca dedıklerıne en az 100 tl harcıyokkı ben kba hesapla 20bın harcıycam gıbı :çok üzgünüm:hemde tek basımaben kımseden bısey ıstemem kendı zevkımı evıme yanstcam okadr :dilcikar:
off dun dısarı cıktım neler neler gordum ama almadım para yok bıde bulusma varya ozmn alırm azcık dedım:1rolleyes:
Ay evett buluşmaya azcık kaldıııı heyecanlandım şimdii bak yaaaaa :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3a.s
ben 14 tane suplayı bu hafta alırsam bıseycık alamam ama sız alırsanız ben bakarım böön böön :çok üzgünüm: hıc bıtmıo bu borc yaa
ben 14 tane suplayı bu hafta alırsam bıseycık alamam ama sız alırsanız ben bakarım böön böön :çok üzgünüm: hıc bıtmıo bu borc yaa
M.SEVDAM
grı esyalarını ı gunlerde kullan cnm acep ben kazık yedım mı dıyorum ya aralık sonunda aldım ozmn bana zam gelcek dedıler sonra ıdnrım oldu ama bayıı bana dedıkı zam kadr ındrım oldu değişen bısey yok ay neyse alınmış alınmıştır dıyorum
günaydın kızlar
müebbet canım bende kayseride eveleneceğim nişanlımın memleketi kayseri olduğu için kaydirigubbakcemile2
ama hala salon bakmadık daha doğrusu muhtemelen orduevinde olacak
bahçesi var diorlar güzelmi tatlım sence orduevi hiç gördünmü
Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunbence böyle kalsın canın sıkılmaz hem hemde tmzilik acısından rahat edersin...[/COLOR] kaydirigubbakcemile3
Akadaslar nisanlim zücaciye müdürleriyle konusmus
Karaca markasini kesinlikle tavsie etmiyormus üretimi cinde yapiliyormus ürünler cinden geliyormus
sadece isim yani marka satiliyor demis
Hisar yada Apricot hem kalite olarak hem parca sayisi olarak daha iyimis
bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim
Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery
teşekkür ederim canım.aldıktan sonra kazık yiyip yemediğimi düşünmek istemiyorum canım.bende senin gibi diyorum alındı bitti nasipte o fiyata almak varmış öyle de oldu.allah hayırla kullandırsın canım hepimize.
canım orduevi tam merkezde.resmin şehrin meydanına kurulmuş.bahçesi güzel temiz bir yer.yıllar önce dayıcığımın düğünü orada olmuştu.ama işte şehrin tam ortasında belki o biraz sıkıntı olabilir.trafik sesi yoğunluğu felan.tabi oradan daha güzel yerlerde yok değil. beştepeler in restaurantı ve flamingonun havuz başı mekanlarını da görmenizi ve fiyat almanızı tavsiye ederim canım.beştepelerde şehir ayaklarınızın altında resmen...
kızlarrr mutfağa giriceksiniz yemek yaparken ister istemez dağılıyor etraf dolabınızı herzaman temiz ellerinizle açmıcaksınız kurabiye yaparken dolabtan bişe almak zorunda kalcaksınız mesela gün biticek mutfağı temziliceksiniz bi yorgunluk bi off sonunda bitti diceksiniz. ama bi bakcaksınız daha fırın silincek dolap silincek neden çünkü hepsi parmak izi yaa kendimden biliyorum tecrübeyle sabittir günümün yarısı mutfakta geçiyor emin olun mutfak temizlemek bir evi temizlemekle eşdeğer. benim sadece fırınım inox geri kalan hepsi beyaz iyikide beyaz şimdi temizlerim dersinizde bi evlenin bakalım off yarın silerim demeye başlıcaksınız
canım bence bu şekilde kalsın her iki tarafınıda kullanırsın çok şık duruyor bence
müebbet tatlım çok teşekkürler cevap verdiğin için nişanlımla konuşacağım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?