Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu te cuma günü çıkarken demiştim, kümbet yapıcam ama senin ki kadar güzel olur mu bilmiyorum demiştim

ayy tatlım yaaaa :roflol: buna mı alındık kuşum sennnnŞeniz
güzelim neden olmasın kiii olur tabii yerimseniben
bende biliyor arkadaşlar cumadan beri doğru düzgün girmedim KK ya girip iki satır yazıp çıktım. öyle geçmiş sağlam takip edemedim... gözümden kaçmıştır kesin Şeniz
ee denedin mi balım:1hug:

burcu laa onların boyu kısa olmuyo muydu bornozların yanı

pashmına hıc almayanlar daha kıymetlı olıyy ha

bızım fırın beyaz ama hıc sevmıyom :dilcikar: cok leke olıyy ya
aman benı engellemen ya ben grı alcm:dilcikar:

burcu laa onların boyu kısa olmuyo muydu bornozların yanı

pashmına hıc almayanlar daha kıymetlı olıyy ha

yaa böcük benimkine de sinir oluyom hep o kendi yaptırdıklarını görüyoo, bizim aldıklarımız da en az onlar kadar tutuyo ama bir türlü memnun olmuyo beyefendi, nevresim takımlarına dioki okka para döküon bu patiskalara deyip şişirio kafamı deli ....

Anam biz alalım yapalım da elini kolunu sallaya sallaya geldi demesinler sonuçta biz yaşıycaz evde kendi zevkim keyfim var ayol benim başkasının beğendiklerini de istemem vallaa

:dilcikar: enısteye söle kafamı bozmasın onun parca dedıklerıne en az 100 tl harcıyokkı ben kba hesapla 20bın harcıycam gıbı :çok üzgünüm:hemde tek basıma ben kımseden bısey ıstemem kendı zevkımı evıme yanstcam okadr :dilcikar:
off dun dısarı cıktım neler neler gordum ama almadım para yok bıde bulusma varya ozmn alırm azcık dedım:1rolleyes:

Ay evett buluşmaya azcık kaldıııı heyecanlandım şimdii bak yaaaaa :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3a.s

Ay evett buluşmaya azcık kaldıııı heyecanlandım şimdii bak yaaaaa :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3a.s

ben 14 tane suplayı bu hafta alırsam bıseycık alamam ama sız alırsanız ben bakarım böön böön :çok üzgünüm: hıc bıtmıo bu borc yaa

kızlar aranızda bornoz takımı almayan varsa softcotton ın sitesine girmenizi şiddetle öneririm
kızkardeşim ordan almıştı çok güzel ve de çok zeksi kaydirigubbakcemile2
resmi kopyalayamadım ama sitesinden bakın mutlaka ana sayfadakinden bahsediyorum çok hoş
özellikle BURCUOZGE kesin beğenirsin demedi deme kaydirigubbakcemile

ben 14 tane suplayı bu hafta alırsam bıseycık alamam ama sız alırsanız ben bakarım böön böön :çok üzgünüm: hıc bıtmıo bu borc yaa

hee supla demişken tanesi 5ytl den siyah, dore, gümüş renklerde ama cam olmayan deri kaplı depa marka suplalar gördüm ortaköyde canımcumartesi günü...

Sen nerden alıcan peki ne kadar.Zaten daha çok tanışma havasında olur gibime gelio böcük bu ilk buluşma kahve içeriz hep beraber sonra gezeriz, birde ben seni tshopa götürcem ya kuşumm

Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery

teşekkür ederim canım.aldıktan sonra kazık yiyip yemediğimi düşünmek istemiyorum canım.bende senin gibi diyorum alındı bitti nasipte o fiyata almak varmış öyle de oldu.allah hayırla kullandırsın canım hepimize.

canım orduevi tam merkezde.resmen şehrin meydanına kurulmuş.bahçesi güzel temiz bir yer.yıllar önce dayıcığımın düğünü orada olmuştu.ama işte şehrin tam ortasında belki o biraz sıkıntı olabilir.trafik sesi yoğunluğu felan.tabi oradan daha güzel yerlerde yok değil. beştepeler in restaurantı ve flamingonun havuz başı mekanlarını da görmenizi ve fiyat almanızı tavsiye ederim canım.beştepelerde şehir ayaklarınızın altında resmen...

Son düzenleme:
Akadaslar nisanlim zücaciye müdürleriyle konusmus

Karaca markasini kesinlikle tavsie etmiyormus üretimi cinde yapiliyormus ürünler cinden geliyormus
sadece isim yani marka satiliyor demis
Hisar yada Apricot hem kalite olarak hem parca sayisi olarak daha iyimis

bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim

Artık çok geççç :1no2: Aldımkiiii -tatlicadiarzu-

yaaa çok teşekkür ederimmmm pashmina kaydirigubbakcemile2

Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery

canım bence bu şekilde kalsın her iki tarafınıda kullanırsın çok şık duruyor bence

müebbet tatlım çok teşekkürler cevap verdiğin için nişanlımla konuşacağım hihoyyyt

canım bence bu şekilde kalsın her iki tarafınıda kullanırsın çok şık duruyor bence

teşekkürlerrr canm bende çok beğeniyorum

canım ya kesinlikle haklısın inoxlar beyaz olanlara gore oldukca daha zor fakat sen hangi marka fırın aldın bilmiyorum ama bildigim kadarıyla fırınlarda antifingerprint ozelliği yok zaten; sadece bulasık mak. ve buzdolaplarında var bu ozellik

müebbet tatlım çok teşekkürler cevap verdiğin için nişanlımla konuşacağım hihoyyyt

rica ederim canım hayırlısı olsun.peki düğünden sonra Kayseride mi yaşayacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…