Akadaslar nisanlim zücaciye müdürleriyle konusmus
Karaca markasini kesinlikle tavsie etmiyormus üretimi cinde yapiliyormus ürünler cinden geliyormus
sadece isim yani marka satiliyor demis
Hisar yada Apricot hem kalite olarak hem parca sayisi olarak daha iyimis
bu bilgiyi sizinle paylasmak istedim
yaaa çok teşekkür ederimmmm pashmina kaydirigubbakcemile2
Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery
14 suplayı napcan kızzz :1shok:
ben en son alcma bornozu falan saol cnmkızlar aranızda bornoz takımı almayan varsa softcotton ın sitesine girmenizi şiddetle öneririm
kızkardeşim ordan almıştı çok güzel ve de çok zeksi kaydirigubbakcemile2
resmi kopyalayamadım ama sitesinden bakın mutlaka ana sayfadakinden bahsediyorum çok hoş
özellikle BURCUOZGE kesin beğenirsin demedi deme kaydirigubbakcemile
hee supla demişken tanesi 5ytl den siyah, dore, gümüş renklerde ama cam olmayan deri kaplı depa marka suplalar gördüm ortaköyde canımcumartesi günü...
Sen nerden alıcan peki ne kadar.Zaten daha çok tanışma havasında olur gibime gelio böcük bu ilk buluşma kahve içeriz hep beraber sonra gezeriz, birde ben seni tshopa götürcem ya kuşumm
rica ederim canım hayırlısı olsun.peki düğünden sonra Kayseride mi yaşayacaksınız ?
yok birtanem
almanya da oturacağız nişanlım ın eğitimi devam edecek çünkü...
kayseride olduğu için ailesi düğünü burada yapacağız sonra gideceğiz
ben çeyiz için sadece tekstille ilgili olanlarda hazırlık yapıyorum nişanlım evimizi eşyalarımızı ıradan halledecek o yüzden sizler gibi resim paylaşamıyorum
ama o bana gönderince bende size göstereceğim
şimdilik sadece sizinkilere bakıp yorum yapıyorum napıyım
sevdam:jeyyar: cok guzelmış bu bacım senınkıne benzıyo mu yoksa rengı mı değişık
esraa delikafadulden
yaa böcük benimkine de sinir oluyom hep o kendi yaptırdıklarını görüyoo, bizim aldıklarımız da en az onlar kadar tutuyo ama bir türlü memnun olmuyo beyefendi, nevresim takımlarına dioki okka para döküon bu patiskalara deyip şişirio kafamı deli ....
Anam biz alalım yapalım da elini kolunu sallaya sallaya geldi demesinler sonuçta biz yaşıycaz evde kendi zevkim keyfim var ayol benim başkasının beğendiklerini de istemem vallaa
sorma canım ya erkekler boyle iste, kız tarafının aldıgı hıc goze gorunmuyor, benim ailem gecen sene sadece tencere, catal kasık, caydanlık, cezve... vs'ye 2.000TL verdi. bu parayla bı oturma odası alınır. yatak yorgan yastık havlu nevresim dantel pike ortuler..vs vs kucuk evaletleri mutfagı banyosu bunları hıc saymıyorum. ustune birde yatak odası mobilyası. kusura bakmasınlar ama onların aldıgı ıkı mobilyadan cok daha fazla para bır de ustune cok daha fazla emek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?