Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol canım benimde annem çok iyi bilio bişey aldırmadı karacadanbana hepsi hisardann dedii, maaşları alıp hisara yatırıom bende sormaa

Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery

kesinlikle değiştirme derim.böyle çok hoş hem sıkılmazsında bi oyanı bi bu yanını koyarsın. görüntü olarakta böyle birbirini tamamlaıyor bencee

14 suplayı napcan kızzz :1shok:

cnm sımdık yemek takımım 12 kısılık ya 6 almak ıstemedım 8 10 kısı gelırse nolcak dıe bıde 14 alcamkı krılma ıhtımalı var cam cunku

ben en son alcma bornozu falan saol cnm

bızım burda (esenler)japon pazarı acıldı gecen hafta yokyok :1rolleyes:hersey süper ordan alcam cnm gumus sımlı cam benımkı derı sevmıyom-tatlicadiarzu- 5,5 normal demı ayy gotr benı ama para harcamam hee :dilcikar:

burcu yaptım tadı harika oldu. yalnız bişi sorcam bu kekin içine yağ konmuyo mu? olmayınca şaşırdım. bi de bana hindistan cevizi çok fazlaymış gibi geldi miktar olarak, onu azalttım. ama nişanlım bayıldı tadına. sağolasın canım:1hug:

bu soft cotton dediğiniz gökhan soft cotton mu?

rica ederim canım hayırlısı olsun.peki düğünden sonra Kayseride mi yaşayacaksınız ?

yok birtanem
almanya da oturacağız nişanlım ın eğitimi devam edecek çünkü...
kayseride olduğu için ailesi düğünü burada yapacağız sonra gideceğiz
ben çeyiz için sadece tekstille ilgili olanlarda hazırlık yapıyorum nişanlım evimizi eşyalarımızı ıradan halledecek o yüzden sizler gibi resim paylaşamıyorum
ama o bana gönderince bende size göstereceğim
şimdilik sadece sizinkilere bakıp yorum yapıyorum napıyım

HAYATIM evet gökhan softcotton
nasıl bakabildin mi çok güzel değil mi bornoz harika duruyor yaa fiyatı hakkında hiç bilgim yok YKM de falan satılıyormuş

canlar bu da bizim önce seçtiğimiz oturma grubu.ankara siteler kentia da fiyatı 2050 pazarlıksız fiyatı bu.
daha sonra başka model gördüm ve onda karar kıldık ama arkadaşlara yardımcı olur belki diye ekliyorum.istediğin şekilde renk ekleyebiliyorlar arkadaşlar.

Kızlar bi dışarı çıkıp geldim.Benim alışveriş yaptığım mağazaya neler gelmiş neler fiyatlarını görünce :1shok:böyle oldum resmen. Çünkü çok uygunlar. Fotoğraf makinamıda almamışım yanıma. durun netten bulup koyayım resimleri..

hımmm anladım canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin.sende artık evlenince evinin fotolarını paylaşırsın bizlerle kaydirigubbakcemile5

kızlar çin de üretiliyor diye bu kalitesiz anlamına gelmez.nike markası da çinde üretim yapıyor bir çok ürününü ama gelin görün ki çok kaliteliler.bir çok elektronik aletlerde orada üretiyor parçalarını.bence çin üretimi diye kalitesiz olduğunu düşünmeyin. :lepi:

sevdam:jeyyar: cok guzelmış bu bacım senınkıne benzıyo mu yoksa rengı mı değişık

esraa delikafadulden

sevdam:jeyyar: cok guzelmış bu bacım senınkıne benzıyo mu yoksa rengı mı değişık

esraa delikafadulden

canım bizim seçtiğimizin kenar kısımları daha kibar bunlar çok geniş geldi bana.daha ince ve düz deri yerine capitoneli deriden yapmışlar.daha farklı bi hava katmış.daha spor durmuş.ufak tefek renklerinde de değişiklik yaptırdık biz.birde bunların 3lüsü yatak 2lisi baza canım

sorma canım ya erkekler boyle iste, kız tarafının aldıgı hıc goze gorunmuyor, benim ailem gecen sene sadece tencere, catal kasık, caydanlık, cezve... vs'ye 2.000TL verdi. bu parayla bı oturma odası alınır. yatak yorgan yastık havlu nevresim dantel pike ortuler..vs vs kucuk evaletleri mutfagı banyosu bunları hıc saymıyorum. ustune birde yatak odası mobilyası. kusura bakmasınlar ama onların aldıgı ıkı mobilyadan cok daha fazla para bır de ustune cok daha fazla emek

MüebbetSevdam, güle güle kullan, çok güzel görünüyo :)

hele benim ailem battı canım ya.yapılan çeyizden,mutfak eşyalarından ufak el aletlerinden ziyade babam birde bütün mobilya,halı,perde,beyaz eşyaya da ortak oldu kaydirigubbakcemile bizim masrafımız erkek evinin masrafını kat be kat geçmiş durumda.ne diyelim allah kolaylıkla ödetsin bütün borçlarımızı :Saruboceq: Allah babacığıma anneciğime hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Bu sıvı sabunluğun beyazı ve kırmızısı vardı 10 TL renkleri o kadar canlıydıki bayıldım. Şekil olarak yuvarlak, dikdörtgen ve kule şekliden vardı. Hepsinde aklım kaldı..

Aynı renklerde bardağı el sabunuğu birde mutfakta kullanılmak üzere yassı şekilde süngerliği ve kirli kaşık koymak için bişi varya kaşık şeklinde oda vardı onların tanesi 5 TL'di.

Sonracıma ortası metal porselen çok büyük olmayan 2 katlı servis tabağı vardı 18 TL.
( Kesin alacağım )

Bu çerezliğin aynısı 12 TL'di.

Daha bir sürü şey vardı resimlerini bulayım yükleyeceğim.

esra yaa bısey dıyem mı ondan mandalın almıştı ve ben asık olmstum aradım taradım bulamıyom kırmızı ıstıyorum nerden bulabılırım cnm eğer bulamazsam senağlama cok üzülcem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…