Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esraaa nerden alcaz hadı de nolarrrr cok ıstıyorum yaa alcam ya
bıde uğur böceklı kağıt pecetelık arıyom oda yok kucuk pecetelığını aldım ama kağıt pecetelık yoktu :çok üzgünüm:

Siz buluşmayı benim burda yapın bence böcüküm:jeyyar::jeyyar:

Böcüküm inan varya kırmızısı o kadar güzeldiki anlatamam..Çokta uygun geldi bana. Nasıl edelim bilmemki. Herşey süperdi yaa. Patronum birikmiş maaşlarımı versin hemen koşa koşa gidip alıcamm...

ooo canım ya Allah babana kolaylık versin gerçekten. bence her iki tarafta birseyler yapıyor ama nedense büyük esyalar goze cok gorunuyor buda birazcık hasızlık oluyor

esra ora nere laa aayy yerı tarf etsen bacım yaa ben bulamazsam naparım ya cok beğendım onu mandalın gorumce almıstı off off

Kız ne demek bulamazsam sen buraya gelde ben seni gezdiririm köşe bucak. Ama biraz uzak Beylerbeyi-Çengelköy Gelsen ne güzel olur sana enfes sahilimizde çayda ısmarlarım :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
ben cay sevmemkı
ılla onu bulmam lazım yaa off b.köyde var mıkı acep yahu sıtesı yok mu pekı

komşuu du hele iş peşındeyım:roflol:
cok guzel tam baharlık he guel gule kullan cnm

esra yaa eğer bulamazsam ben parasını yollasam kargo eden mı yada ebn bı ara yanına gelım dıom ama ozmn cok gec olmaz mı ya kalmazsa:çok üzgünüm:

Cips tabaklarının yeni modelleride gelmiş Ben aldığımda sadece kalpli olan vardı. Bu gördüklerimde çok güzellerdi. Ve oldukça büyüklerdi masada serzis tabağı olarak rahatlıkla kullanılabilirler.

6 TL

Öff daha neler beler gelmiş porselen salata kaseleri tencereler hani akşap kapaklı kaşıklı baharatlıklar kahvaltı tabakları falan ay aklım orada valla hala..

buketcim tatlım ben beğendim uykusetini çok güzel güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

buketcimmm pembiş pembiş ne güzel gördüm gördüm merak etme

sağolun kızlarr değiştiredebilirim aslında annem alırken anlaşmalı almış :roflol: benim kızım uyuzdur beğenmeyebilir kaydirigubbakcemile3
ama almış o kaaa kalsın hihoyyyt

tünaydın kızlar hepinize sayfalar çok hızlı ilerlemiş yine lülülülülülü yorumlarınız için tşk ederim.
esmy yatak odan çok güzelmiş wallaa kırmızı çok güzel olmuş pike takımıydı dimi :uhm:

offf olmazsa ayrıntılı bi foto daha çekerim senin için tam olarak anlamadıysan cnm a.s.

bu arada isimlerine dikkat etmedim sayfaları hızlı şeklde gezdiğim için banyo takımları çok güzel yaa pembeside maviside kaydirigubbakcemile5 fiyatı nedri cnm toplam olarak :tomato:

Buketcim uyku setimi o çok ciciymiş kıss..

Yok supla almıyor ben benim alışveriş yaptığım mağazaya bir uğradım neler gelmiş nelerrrrr..

Esra okudum okudum yine kabarttın benim bi yerlerimi ya :jeyyar:
öff yapmayın böle burda yok öle yerler zatii
kız geçen gün eğik karaf gördüm aklıma kim geldi bil yerimseniben:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…