burcu yaptım tadı harika oldu. yalnız bişi sorcam bu kekin içine yağ konmuyo mu? olmayınca şaşırdım. bi de bana hindistan cevizi çok fazlaymış gibi geldi miktar olarak, onu azalttım. ama nişanlım bayıldı tadına. sağolasın canım:1hug:
bu soft cotton dediğiniz gökhan soft cotton mu?
Tabiki mennnn.. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
BUKET ben göremedim uyku seti canımm
gördüm canım güzelmiş, iyi günlerde kullan tatlım.
Bneim hiç yok daha yaa uyku setim
gamze ben oraları hıc bılmemkı
komsu yok nan onu buldum mandalın almıştıya kırmızı deterjanlık sungerlık neyım ondan ıste ınş burayada gelır
esra son koyduklrın bzım burdada var:dilcikar:
ahan da böcüğümüz daha 22 bile olamamışken tazecikken çıtırken evde kalcak Allah muhafaza :roflol:uyy kuzumm benimm süngerliğinidde alırmış. yok kız vermicem ben seni kimselere
ahanda bak bunları isticez enişteden
2 metre zincir
5i biyerde
trabzon seti (kalın)
10 adana burması
1 osmanlı turası
3 çeşit alyans
pırlanta set
günlük set
gecelik set
öğlen takmak için set
hafta sonu takmak için set
günlerde takmak için set
aynen benimde yoktu annem sağolsun almış
bak bu ara uyku setlerinde indirim var tac istikbal indirimde baya bi bak istersen
Kızlar benden size tavsiye erkekleri her konuda bilgilendirmeyin , erkeğin kadına karışanı fazla iyi değildir benimkinin iyi kötü herşey hakkında bir fikri var hata yaptım herşeyi anlatmakla başa çıkamıyom şimdi de
Kızlar benden size tavsiye erkekleri her konuda bilgilendirmeyin , erkeğin kadına karışanı fazla iyi değildir benimkinin iyi kötü herşey hakkında bir fikri var hata yaptım herşeyi anlatmakla başa çıkamıyom şimdi de
Anam bakıım da benim ki artık almıycak benii, kumaşlara verion paramızı diyeee, en azından onun yanında bakamıyorum artık kızlar ben yaa sayıyla alcam nevresimleri yorganları fazlaysa almıycam dioo, erkek aklı iştee
anam bu çok mantıklı bişiymiş.sen nerde kullancan cnm bunu.kızlar haftasonu bunu aldım
komşu onları kendıne aldrdın demı yoksam hayal dunyasındamı yasatcan benı
tamam evde kaldım artık ceyıs almıyom bosuna kendımı yormayım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?