Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım evet içinde yağ olmaması bencede süper bir şey kalorisi düşükk :sm_cool:
tarif doğru hayatım yağ falan yok içinde... beğenmenize sevindim kuzum...Şeniz
o havlu seinede baktım ama benim aklım hep bambu lifinden olan jualardaydı kabartmalı çiçekleri çok zarf geiyordu bana. sonunda erdim muradımaaaa...
fotosunu ekliycem birazdan...

gamze ben oraları hıc bılmemkı
komsu yok nan onu buldum mandalın almıştıya kırmızı deterjanlık sungerlık neyım ondan ıste ınş burayada gelır

esra son koyduklrın bzım burdada var:dilcikar:

uyy kuzumm benimm süngerliğinidde alırmış. yok kız vermicem ben seni kimselere
ahanda bak bunları isticez enişteden
2 metre zincir
5i biyerde
trabzon seti (kalın)
10 adana burması
1 osmanlı turası
3 çeşit alyans
pırlanta set
günlük set
gecelik set
öğlen takmak için set
hafta sonu takmak için set
günlerde takmak için set

ahan da böcüğümüz daha 22 bile olamamışken tazecikken çıtırken evde kalcak Allah muhafaza :roflol:

aynen benimde yoktu annem sağolsun almış
bak bu ara uyku setlerinde indirim var tac istikbal indirimde baya bi bak istersen

Anam bakıım da benim ki artık almıycak benii, kumaşlara verion paramızı diyeee, en azından onun yanında bakamıyorum artık kızlar ben yaa sayıyla alcam nevresimleri yorganları fazlaysa almıycam dioo, erkek aklı iştee

komşu onları kendıne aldrdın demı yoksam hayal dunyasındamı yasatcan benı
tamam evde kaldım artık ceyıs almıyom bosuna kendımı yormayım yaa

Kızlar benden size tavsiye erkekleri her konuda bilgilendirmeyin , erkeğin kadına karışanı fazla iyi değildir benimkinin iyi kötü herşey hakkında bir fikri var hata yaptım herşeyi anlatmakla başa çıkamıyom şimdi de

aynen katılıyorum hem de hangi konuda olursa olsun yerimseniben

haklısın klava: bnmkide aldığım tencerelerin kulpu yeşil diye beğenmedi başka rengiyle değiştir dedi sanki yemek yapcakta:1shok:

çok haklısın bnde o hatayı yaptım askerde dıye herseyı anlattım sımdı herseye karısıyo

kız erkek aklı dedinde ben sana asıl bombayı anlatayım. sarevde kampanya var dedim ya 3 al 2 öde. aldım 3 nevresim sen benimki demesinmi sen bunları alıonda bunların içine koyacak kadar yorganın varmı senin.sanki 5 nevresim olunca 5 yorgan alıon hoşşik :mymeka:

kızlar haftasonu bunu aldım
anam bu çok mantıklı bişiymiş.sen nerde kullancan cnm bunu.

komşu onları kendıne aldrdın demı yoksam hayal dunyasındamı yasatcan benı
tamam evde kaldım artık ceyıs almıyom bosuna kendımı yormayım yaa

kızım benim gibiyi cadıyı alıo die babam üstüne ev araba vs verecekmiş :dilcikar:
hayır annem o kaa çeyiz yaptıın bunları almazsa vermioz seni dimi gamzee
Gamze unuttum bişi varsa ekleyebilirsinn :roflol:

ahanda bu cümleye içilir işte :içelim:
umarım iş işten geçmemiştir :roflol:

işte kızlar araya taraya bir hal olduğum jua bornoz takımım. jua artık aile seti üretmiyormuş. ilk çıktığında her yerde vardı şimdi yokk.. tepehome falan hiç bir yerde bulamadım ve hatta 2 kere netten sipariş verdim gelmedi... artık te tek üretiliyormuş. öylede daha pahalıya geliyor. ben ikisini 190 a aldım. normalda 210 dur fiyatı. böcükçüm kuzum evet kısa bu bornoz ama ben uzun sevmiyorum zaten. ve içinde büyükk haman havlusuda var istersen sadece ona sarın. aşkımın tabiriyle ne gerek var ki bornoza. marmariste duştan çıkmadan kuruyorsun::roflol::roflol::roflol:

bunlarda yedek gelin ayakkabılarım kızlar:roflol: o nasıl oluyor demeyin. alacağım topuklu ayakkabılar ayağımı vurursa diye böyle bir çözüm düşündüm. rengide aynı gelinlik rengi çok cici... :1rolleyes:

buda müstakbel gündelik sürahim kızlarrr sositososito

canım ıyı gunlerde kullan. ayakkabıları ıyı dusunmuşsun almaklarengıde çok seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…