Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ooo canım ya Allah babana kolaylık versin gerçekten. bence her iki tarafta birseyler yapıyor ama nedense büyük esyalar goze cok gorunuyor buda birazcık hasızlık oluyor

amin canım hepimize inşallah.
böcük kıs sen yana yana ne arıyon ben kaçırdım :S
burcuözge canım hoşgeldin sende uykunu aldın sanırım.şu aldıklarını eklesen bekliyorum da :d dimples ev hanımı evlilik nasıl gidiyor.mutfak sıkıyor anlaşılan seni :d

aynen katılıyorum hem de hangi konuda olursa olsun yerimseniben

haklısın klava: bnmkide aldığım tencerelerin kulpu yeşil diye beğenmedi başka rengiyle değiştir dedi sanki yemek yapcakta:1shok:

Aynen ya deli edio benii, geçen aylarda bir şey beğenmiştim alıcam bıraktırdı bana çok pahalı diyee neyse almadım bende gider yanlız bakar alırım dedim daha sonra ertesi gün çıktım benim alacağım şeyin yerinde yeller esioo sinir olmuştum kendime erkek aklıyla iş yaparsan açıkta kalırsın işte böyle die, bu olaydan sonra tamam artık karıştırmıycam mümkün olduğunca da alışverişe aşkımla çıkmıycam artık dedim​

oyy yerim ben senii ekledim şekercim balımmm Şeniz

çamaşır makinasının altına aldım kızlar.

burcu senin aldıkların da çok güzelmiş. güle güle kullan. ben bu bornoz takımını gördüm ama fiyatını hatırlamıyorum.

fıstıklar napıyonuz, keyifler nasıl.

geçmişe bakamadım herkesin yeni cicleri hayırlı olsun.

burcuuu babetlerein çok şirinmiş.

hehe ben yazarken sen eklemişsin bile canım.aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan.bende yedek düz taban bir ayakkabı düşünüyorum.pumanın düz taban ayakkabısı var onu giysem nolur ki zorda kalınca delikafadulden

Burcum çok cüceelmiş havluların bayıldım bilirsin ben havlu koliğim, benimde çiçekli olan da el havlum var aynı modeller kız seninkiylee :) bende kısa ve ince istiyom inş. memnun kalırsındda fikirlerini yazarsın kullandıktan sonra kuşum.

çamaşır makinasının altına aldım kızlar.

burcu senin aldıkların da çok güzelmiş. güle güle kullan. ben bu bornoz takımını gördüm ama fiyatını hatırlamıyorum.
sağol tatlişimm ben artık model nerde satılıyor kocaelinde kaça satılıyor nerelerde bağka modelelri vardı ne zaman bitti deli oldum deliii :roflol: ama varya tesadüfen bulduk. annem simitçiden simit alıyordu dediki burcu şuraya sorsana anne dedim yok orda satmıyor jua orası dedim. anaa bir girdim bu tek kalmış. vede bu teklide aile seti olan başka. yalvar yakar o tekliyle bunu yer değiştirttim kaydirigubbakcemile3

pashmina, ayakkabı bezmiydi canım bende bir çift var ama üsstü sert geliyor. daha yumşak birşey bulursam alıcam. nasıldı yakından baktınmı. bu h.sonu nerelerdeydin. ben bakırköyde dolandım :)

Selam kızlarrr bayadır giremiyordumm herkess aldıklarını güle güle kullansınn hepsi birbirinden güzell
Gamze'cim hoşgeldin minikkuş yuvaya dönmüş sevindim seni gördüğüme :)
hafta sonu çeyizim eve yerleşti çok şükür.. herşey cok güzel olduu darısı herkesin başınaa..
yemek odasını tam takım almayı düşünmeyenlerr varsa aranızda kesinlikle bir uzun konsol yaptırın bende düşünmüyordum ama iyiki yaptırmışım yoksa bütün eşyalarım dısarda kalıcakmış..
çok heyecan vericiymişş yıllardır alınan ıvır zıvırlarr ki hepsini severek begenerek almıştım şimdi kendi evimde kullanılmayı bekliyorlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşAllah

canımm sana şu kadarını söyliyimm böyle yumuşak bir dokuu hiç bir markada görmedim biliyorsun geçen haftalarda özdileğe gittim inceledim hepsini başıma bela olmuştu bornoz. beğenseydim orda nasl olsa bunu bulamadım diyip alacaktım fakat beğenemedim. yumuşacıkk bir dokusu var. ayrıca adam dediki mesela ıslak kaldı çıktınız gittiniz asla koku yapmaz hayat bu ya bıraktınız 2 ay gelmediniz aslaaa küf yapmaz. kendi kendine asmasanz bile kurur. ki benim beklentimde böyle bir şey yok. ben çok severek aldım. işte kimisi için tek sıkıntısı boyu olabilir. benim dizlerimden 2 parmak yukarda kaldı ama benim için sorun değilyerimseniben evde el havlularını kullanıyorduk zaten. çeyizimde de var vee o yüzden bambu lifi diyorum başkada bir şey demiyorumkaydirigubbakcemile5 şimdi özdilekte başlamış yeni yeniii yerimseniben
Burcu bu modelin aynısını ceyoda gördüm ben c.tesi günü 50 ytl idi kuşumm

canım ben 28 tl ye aldım kaydirigubbakcemile3 ay böyle export tarzı bir yerdi :roflol: maksat işi garantiye alalım zaten dünya para verip alcaz düğün ayakkabısı:roflol:

evet bende aynı hayal içindeyim kuzummm :1rolleyes:
onlrı bir kendi elcağızlarımla yerleştirsemm sonraa tek tek vakti gelince kullansammm ahh ahh :1rolleyes:

Eccu, çok tatlı anlatmışsın ya, insan hevesleniyo, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım.
ben sadece konsol istiyorum, vitrin istemiyorum, ben de düşünüyodum acaba konsol da mı almasam diye ama demek ki almak lazımmış fisfisfis

pashmina, ayakkabı bezmiydi canım bende bir çift var ama üsstü sert geliyor. daha yumşak birşey bulursam alıcam. nasıldı yakından baktınmı. bu h.sonu nerelerdeydin. ben bakırköyde dolandım :)

ctesi ist. kazan ben kepçe dolaştım canım aşkımın dgünü idi ist. geldi önce ortaköy sonra eminönü daha sonra yenibosna koçtaşa gittik beyaz eşya için falan filan yani kuşum...

Ceyodakilerin üstü sertti bitanemmm ama rengi aynı böyle sedefli idi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…