ooo canım ya Allah babana kolaylık versin gerçekten. bence her iki tarafta birseyler yapıyor ama nedense büyük esyalar goze cok gorunuyor buda birazcık hasızlık oluyor
canım ıyı gunlerde kullan. ayakkabıları ıyı dusunmuşsun almaklarengıde çok seker
işte kızlar araya taraya bir hal olduğum jua bornoz takımım. jua artık aile seti üretmiyormuş. ilk çıktığında her yerde vardı şimdi yokk.. tepehome falan hiç bir yerde bulamadım ve hatta 2 kere netten sipariş verdim gelmedi... artık te tek üretiliyormuş. öylede daha pahalıya geliyor. ben ikisini 190 a aldım. normalda 210 dur fiyatı. böcükçüm kuzum evet kısa bu bornoz ama ben uzun sevmiyorum zaten. ve içinde büyükk haman havlusuda var istersen sadece ona sarın. aşkımın tabiriyle ne gerek var ki bornoza. marmariste duştan çıkmadan kuruyorsun::roflol::roflol::roflol:
bunlarda yedek gelin ayakkabılarım kızlar:roflol: o nasıl oluyor demeyin. alacağım topuklu ayakkabılar ayağımı vurursa diye böyle bir çözüm düşündüm. rengide aynı gelinlik rengi çok cici... :1rolleyes:
buda müstakbel gündelik sürahim kızlarrr sositososito
güle güle kullan cnm çok hoşlarr a.s.
aynen katılıyorum hem de hangi konuda olursa olsun yerimseniben
haklısınklava: bnmkide aldığım tencerelerin kulpu yeşil diye beğenmedi başka rengiyle değiştir dedi sanki yemek yapcakta:1shok:
amin canım hepimize inşallah.
böcük kıs sen yana yana ne arıyon ben kaçırdım :S
burcuözge canım hoşgeldin sendeuykunu aldın sanırım.şu aldıklarını eklesen bekliyorum da :d dimples ev hanımı evlilik nasıl gidiyor.mutfak sıkıyor anlaşılan seni :d
işte kızlar araya taraya bir hal olduğum jua bornoz takımım. jua artık aile seti üretmiyormuş. ilk çıktığında her yerde vardı şimdi yokk.. tepehome falan hiç bir yerde bulamadım ve hatta 2 kere netten sipariş verdim gelmedi... artık te tek üretiliyormuş. öylede daha pahalıya geliyor. ben ikisini 190 a aldım. normalda 210 dur fiyatı. böcükçüm kuzum evet kısa bu bornoz ama ben uzun sevmiyorum zaten. ve içinde büyükk haman havlusuda var istersen sadece ona sarın. aşkımın tabiriyle ne gerek var ki bornoza. marmariste duştan çıkmadan kuruyorsun::roflol::roflol::roflol:
bunlarda yedek gelin ayakkabılarım kızlar:roflol: o nasıl oluyor demeyin. alacağım topuklu ayakkabılar ayağımı vurursa diye böyle bir çözüm düşündüm. rengide aynı gelinlik rengi çok cici... :1rolleyes:
buda müstakbel gündelik sürahim kızlarrr sositososito
sağol tatlişimm ben artık model nerde satılıyor kocaelinde kaça satılıyor nerelerde bağka modelelri vardı ne zaman bitti deli oldum deliii :roflol: ama varya tesadüfen bulduk. annem simitçiden simit alıyordu dediki burcu şuraya sorsana anne dedim yok orda satmıyor jua orası dedim. anaa bir girdim bu tek kalmış. vede bu teklide aile seti olan başka. yalvar yakar o tekliyle bunu yer değiştirttim kaydirigubbakcemile3çamaşır makinasının altına aldım kızlar.
burcu senin aldıkların da çok güzelmiş. güle güle kullan. ben bu bornoz takımını gördüm ama fiyatını hatırlamıyorum.
güle güle kullan cnm çok hoşlarr a.s.[/QUOTE .!.:teşekkür ederim şekercim... Şeniz
sağoll bacum daa iyi bir şeydir inşallahhh:roflol::roflol:Burcu seni bornoz gecelik ve iç çamaşırı konusunda ordinaryus profesör ilan ediom annem :hooray:
sağol kuzuuuu Şenizfıstıklar napıyonuz, keyifler nasıl.
geçmişe bakamadım herkesin yeni cicleri hayırlı olsun.
burcuuu babetlerein çok şirinmiş.
hehe ben yazarken sen eklemişsin bile canım.aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan.bende yedek düz taban bir ayakkabı düşünüyorum.pumanın düz taban ayakkabısı var onu giysem nolur ki zorda kalınca delikafadulden
olur niye olmasın ki ay bana kalsa altına sandlet giyip gidicem de annem kafamı gözümü patlatırr vallahiii :tomato: :roflol::roflol:
Burcum çok cüceelmiş havluların bayıldım bilirsin ben havlu koliğim, benimde çiçekli olan da el havlum var aynı modeller kız seninkiylee :) bende kısa ve ince istiyom inş. memnun kalırsındda fikirlerini yazarsın kullandıktan sonra kuşum.
Burcu bu modelin aynısını ceyoda gördüm ben c.tesi günü 50 ytl idi kuşumm
evet bende aynı hayal içindeyim kuzummm :1rolleyes:Selam kızlarrr bayadır giremiyordumm herkess aldıklarını güle güle kullansınn hepsi birbirinden güzell
Gamze'cim hoşgeldin minikkuş yuvaya dönmüş sevindim seni gördüğüme :)
hafta sonu çeyizim eve yerleşti çok şükür.. herşey cok güzel olduu darısı herkesin başınaa..
yemek odasını tam takım almayı düşünmeyenlerr varsa aranızda kesinlikle bir uzun konsol yaptırın bende düşünmüyordum ama iyiki yaptırmışım yoksa bütün eşyalarım dısarda kalıcakmış..
çok heyecan vericiymişş yıllardır alınan ıvır zıvırlarr ki hepsini severek begenerek almıştım şimdi kendi evimde kullanılmayı bekliyorlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşAllah
Selam kızlarrr bayadır giremiyordumm herkess aldıklarını güle güle kullansınn hepsi birbirinden güzell
Gamze'cim hoşgeldin minikkuş yuvaya dönmüş sevindim seni gördüğüme :)
hafta sonu çeyizim eve yerleşti çok şükür.. herşey cok güzel olduu darısı herkesin başınaa..
yemek odasını tam takım almayı düşünmeyenlerr varsa aranızda kesinlikle bir uzun konsol yaptırın bende düşünmüyordum ama iyiki yaptırmışım yoksa bütün eşyalarım dısarda kalıcakmış..
çok heyecan vericiymişş yıllardır alınan ıvır zıvırlarr ki hepsini severek begenerek almıştım şimdi kendi evimde kullanılmayı bekliyorlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşAllah
pashmina, ayakkabı bezmiydi canım bende bir çift var ama üsstü sert geliyor. daha yumşak birşey bulursam alıcam. nasıldı yakından baktınmı. bu h.sonu nerelerdeydin. ben bakırköyde dolandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?