Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

olur niye olmasın ki ay bana kalsa altına sandlet giyip gidicem de annem kafamı gözümü patlatırr vallahiii :tomato: :roflol::roflol:

bende aynen öyle istiyorum birde kayseriden ankaraya o ayakkabılar ile gidip orada düğünde de aynısını giyecek olmak beni düşündürüyor ne yalan söylim. bakalım bende ceyda düvencinin ayakkabısından bulmayı umut ediyorum inşallah bulurum

burcu tatlım çok cici babetlerin bende direk düğün ayakkabısı olarak babet alıcam malum nişanlımla boy farkımız yok da pek :roflol: :roflol:

şöyle tüylü müylü kurdeleli bişi istiyorum bende

esra kırmızı bı set koydu mandalınde almıştı ondan arıyom ama yok sabunluk deterjanlık kırlı kasıklık sungerlık falan mutfak ıcın

inşallah gönlüne göre bulursun bebişim :1hug:
bana kalsada direk babet giycem :lepi: yaşasın rahatlık:lepi: ama gelinlikçi annemin kanına girdi:çok üzgünüm: benim gelinlik kbarık olmayacağı için topuklu ayakkabı şartmış birazcık. yoksa aşkımlada uygunuz boy sorunumda yok ama napalım şık olmak için nelere katlanıyoruz yahu :çok üzgünüm:

eVET CANIM KATILıorum aynen dediklerine kuruması kalın olmaması ve uzun olmamamsı benim aradaığım özelliklerdi zaten bambu lifini çok iyi biliorum bende günlüklerimi bile bambu alıorum.

Fiyatı çok iyiymiş ya, benim gördüğüm de aynı renk ve aynı modeldi hatta....Normaldede giyilir ki babaetler hem evde dışarda falan kot etekle güzel duruyo bence​

Eccu hayırlı olsun çok az kalmış seninde yaww
saol canım az kaldı tabii ama sanki hala daha çok varmış gibi geliyo bana :1hug:

evet bende aynı hayal içindeyim kuzummm :1rolleyes:
onlrı bir kendi elcağızlarımla yerleştirsemm sonraa tek tek vakti gelince kullansammm ahh ahh :1rolleyes:
zamanı gelince hepsi oluyo valla kuzzummm sizlerede zaman su gibi geçsin inş.

aminn hepimiz inşAllah.. bende sadece tv ünitesi ve masa almayı planlıyordum tv ünitesinin alt tarafını dolaplı düşünüyordum ama baktım hoş gözükmeyeckti konsol yaptırmaya karar vermiştim.al derim yani kaydirigubbakcemile5

o gün koşuşturmacadan resim çekmeye fırsat bulamdım en kısa eklemeye çalışacağım a.s.

burcu yok yok olmas kesın ya olmas ımkansız -tatlicadiarzu-
ne diyorsun allahını seversen böcük :roflol: bir şey anlamadım

o zaman hiç kaçırma derim canikomm :1hug: pişman olmazsın...
evet yaa babetler rengi itibariylede herşeyle her yerde cici kız olmak istediğinde gy çık. çok rahat :lepi:

burcu
ayakkabın bana olmas dıyom yanı kalıplarımız kesınlıkle uymuyoo onu düşünüyordum bana yolla dıycektımde:roflol:

başka bir topikte ark eklemiş.kızlar şu gelin yatağını gördünüz mü?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

burcu yaa o bornozdan bende ıstıyom ama ya off off

ı gunlerde kullan cnm ayakkabını bornozunu surahını hepsı süper

waşşşşşşş o ne yaw öleee.
o kutuların içinde ne varki ben ilk gördüğümde çikolata sandımm
e kızcağız bide bunları toplamaklamı uğraşcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…