olur niye olmasın ki ay bana kalsa altına sandlet giyip gidicem de annem kafamı gözümü patlatırr vallahiii :tomato: :roflol::roflol:
gule gule kullan hayatım ucuz ve kullanıslı:lepi:
ee böcüğümüzün evlere sığmayan bir çeyizi var dimi ama:))
amin canım hepimize inşallah.
böcük kıs sen yana yana ne arıyon ben kaçırdım :S
burcuözge canım hoşgeldin sendeuykunu aldın sanırım.şu aldıklarını eklesen bekliyorum da :d dimples ev hanımı evlilik nasıl gidiyor.mutfak sıkıyor anlaşılan seni :d
burcu tatlım çok cici babetlerin bende direk düğün ayakkabısı olarak babet alıcam malum nişanlımla boy farkımız yok da pek :roflol: :roflol:
şöyle tüylü müylü kurdeleli bişi istiyorum bende
canımm sana şu kadarını söyliyimm böyle yumuşak bir dokuu hiç bir markada görmedim biliyorsun geçen haftalarda özdileğe gittim inceledim hepsini başıma bela olmuştu bornoz. beğenseydim orda nasl olsa bunu bulamadım diyip alacaktım fakat beğenemedim. yumuşacıkk bir dokusu var. ayrıca adam dediki mesela ıslak kaldı çıktınız gittiniz asla koku yapmaz hayat bu ya bıraktınız 2 ay gelmediniz aslaaa küf yapmaz. kendi kendine asmasanz bile kurur. ki benim beklentimde böyle bir şey yok. ben çok severek aldım. işte kimisi için tek sıkıntısı boyu olabilir. benim dizlerimden 2 parmak yukarda kaldı ama benim için sorun değilyerimseniben evde el havlularını kullanıyorduk zaten. çeyizimde de var vee o yüzden bambu lifi diyorum başkada bir şey demiyorumkaydirigubbakcemile5 şimdi özdilekte başlamış yeni yeniii yerimseniben
canım ben 28 tl ye aldım kaydirigubbakcemile3 ay böyle export tarzı bir yerdi :roflol: maksat işi garantiye alalım zaten dünya para verip alcaz düğün ayakkabısı:roflol:
esra kırmızı bı set koydu mandalınde almıştı ondan arıyom ama yoksabunluk deterjanlık kırlı kasıklık sungerlık falan mutfak ıcın
saol canım az kaldı tabii ama sanki hala daha çok varmış gibi geliyo bana :1hug:Eccu hayırlı olsun çok az kalmış seninde yaww
zamanı gelince hepsi oluyo valla kuzzummmevet bende aynı hayal içindeyim kuzummm :1rolleyes:
onlrı bir kendi elcağızlarımla yerleştirsemm sonraa tek tek vakti gelince kullansammm ahh ahh :1rolleyes:
Eccu, çok tatlı anlatmışsın ya, insan hevesleniyo, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım.
ben sadece konsol istiyorum, vitrin istemiyorum, ben de düşünüyodum acaba konsol da mı almasam diye ama demek ki almak lazımmış fisfisfis
ne diyorsun allahını seversen böcük :roflol: bir şey anlamadımburcu yok yok olmas kesın ya olmas ımkansız -tatlicadiarzu-
eVET CANIM KATILıorum aynen dediklerine kuruması kalın olmaması ve uzun olmamamsı benim aradaığım özelliklerdi zaten bambu lifini çok iyi biliorum bende günlüklerimi bile bambu alıorum.
Fiyatı çok iyiymiş ya, benim gördüğüm de aynı renk ve aynı modeldi hatta....Normaldede giyilir ki babaetler hem evde dışarda falan kot etekle güzel duruyo bence
bende istiom bundannnnn nerden bulcazzzz
m.sevdam işte bu ama bulamıyom
burcu
ayakkabın bana olmas dıyom yanı kalıplarımız kesınlıkle uymuyoo onu düşünüyordum bana yolla dıycektımde:roflol:
bende istiom bundannnnn nerden bulcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?