burcu yaa o bornozdan bende ıstıyom ama ya off off
ı gunlerde kullan cnm ayakkabını bornozunu surahını hepsı süper
bulursan bana yolla -tatlicadiarzu- yollamassan yolarım senı naniknanik bıde uğur böcuklu kağıt havluluk arıyom ben :çok üzgünüm:
waşşşşşşş o ne yaw öleee.
o kutuların içinde ne varki ben ilk gördüğümde çikolata sandımm
e kızcağız bide bunları toplamaklamı uğraşcak
aaa uğur böcüklü kağıt havlulukmu,nasıl bi resim koy bakim:)bulursan bana yolla -tatlicadiarzu- yollamassan yolarım senı naniknanik bıde uğur böcuklu kağıt havluluk arıyom ben :çok üzgünüm:
braz abartmamışlar mı gelinle damat yerde mi yatcakk:uhm:
hiç bir şey anlamadım....
ay o yatak odasına girmşiz ben aynen şöyle...
kocacıkkk:jeyyar: aşkısımm:jeyyar: yakışıklımmm:jeyyar: sevgilim:jeyyar: gözbebişimm:jeyyar: gözünü seveyim şu yatağı toplaaa :roflol::roflol::roflol:
KARALAHANA, çok değişikmiş canım yaa ne kadar renklii perdeler bile çiçekli çiçeklii
bende direk girer odaya elinin tersiyle hepisini aşağıya savururum herhalde.yada orayı öle bırakıp cazip başka mekanlar ararım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
c.tesi oldım ben uğur böcüklu ama çiçeğe kondurmuşlar 2 tanesi 5 liraydı hem:jeyyar:
seni seniii:jeyyar::jeyyar:
bi de orda bi takla mevzuu var , orda koptum ben , gelin yatağında kızlar takla atıyolarmış ya :roflol::roflol:
aaa uğur böcüklü kağıt havlulukmu,nasıl bi resim koy bakim:)
seni seniii:jeyyar::jeyyar:
bi de orda bi takla mevzuu var , orda koptum ben , gelin yatağında kızlar takla atıyolarmış ya :roflol::roflol:
yatağın üstüne koymanın anlamı ne çözemedim. bizdede pilav, tavuk, meyve ve çerez hazırlar siteyen o şekilde süslenir ama yatak üstüne konmaz. hangimantıkl aordaki hepsini yicekler ondan sonramı beraber olcaklar. sısızp kalırlar ordakileri yiyince.
ben amudada kalkabiliom yapimmi parende neyin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?