Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yani allahını seversen o yorgunlukla -tatlicadiarzu-

ay o yatak odasına girmşiz ben aynen şöyle...
kocacıkkk:jeyyar: aşkısımm:jeyyar: yakışıklımmm:jeyyar: sevgilim:jeyyar: gözbebişimm:jeyyar: gözünü seveyim şu yatağı toplaaa :roflol::roflol::roflol:

waşşşşşşş o ne yaw öleee.
o kutuların içinde ne varki ben ilk gördüğümde çikolata sandımm
e kızcağız bide bunları toplamaklamı uğraşcak

aman allahım dedim görünce.ay böle adetleri olan bir yere düşersem kendimi balkondan sallndırım ilk günümde.şu curcunaya bak hele ya...
var var canım hepsi var,çikolata kiraz bir sürü yemek ve o aradada kuranı kerim ile seccadede gördüm valla....

braz abartmamışlar mı gelinle damat yerde mi yatcakk:uhm:
hiç bir şey anlamadım....

canım çok güzel cicilerin o sürahilerin bir renkleri var ölüyom bitiyom...seninkide çok cici.babetlerinde öle ahh ahhh uzun boylu olmanın avantajları işte....

bende direk girer odaya elinin tersiyle hepisini aşağıya savururum herhalde.yada orayı öle bırakıp cazip başka mekanlar ararım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bende direk girer odaya elinin tersiyle hepisini aşağıya savururum herhalde.yada orayı öle bırakıp cazip başka mekanlar ararım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

seni seniii:jeyyar::jeyyar:

bi de orda bi takla mevzuu var , orda koptum ben , gelin yatağında kızlar takla atıyolarmış ya :roflol::roflol:

yatağın üstüne koymanın anlamı ne çözemedim. bizdede pilav, tavuk, meyve ve çerez hazırlar siteyen o şekilde süslenir ama yatak üstüne konmaz. hangimantıkl aordaki hepsini yicekler ondan sonramı beraber olcaklar. sısızp kalırlar ordakileri yiyince.

İYİDE MUTFAK VARKEN NİYE ORAYA KOYARLARKİİ anlayamadım ben ayoll, gidip alınamazmı mutfaktan düşünemedim kendimi yatağın üzerinde tavuk eti sıyırırken.....

ben amudada kalkabiliom yapimmi parende neyin kaydirigubbakcemile2

tamam buketcim sen amuda kalk gelin olarak en şahanesini senin yapman lazım, biz de gelir takla atarız kaydirigubbakcemile3 zaten genç kızlar atıyomuş galiba taklayı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…