Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pınarr :asigim: yes evt ha budur uşağımm
olm benım beğendım herseyde sende var hee

nırden aldın

canım çok güzel cicilerin o sürahilerin bir renkleri var ölüyom bitiyom...seninkide çok cici.babetlerinde öle ahh ahhh uzun boylu olmanın avantajları işte....-

evet sürahinin kırmızısını arıyordum ne zamandır dün buldum ama son anda vazgeçtim. sanki tüm mutfak kırmızıya boğulacak gibi geldi vazgeçtimyerimseniben buda böyle çok berrak ve sade içime sindi yani :1hug:
aslında bir bakıma herşeyi düşünmüşler.geline gelin olduğunu hatırlatmışlar.özen ve ince düşünce işi valla
evet mantığı çok güzell özel hissettirmek :1hug: ama böyle sehpa falan koysalardı ordan alıp yerdim ben çikolatamı :jeyyar: aşkımada yedirirdim oh misss:roflol:

ben amudada kalkabiliom yapimmi parende neyin kaydirigubbakcemile2

ben yapamıyorum hiç bir şey evlenemiycem mi şimdi :çok üzgünüm:

pınar saol cnm ben bı b.köye bakarım son umut o bulusmada ınş bulurum almış kadr oldun saol

Yaz saati uygulaması çıkış saatim 7 oldu Amannnn isterse 10 olsun şurda topu topu 5 gün daha geleceğim kaydirigubbakcemile3

Kızlar, bu davetiyem. şirkettekiler kararsızlığım sonucunda bende bıkmalarından dolayı buna karar verip yaptılar. ( benimde istediklerim arasındaydı )

18.00'de bugun benim keyfim yok görüyorumki kimsede yok sus pus olmuş kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…