Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tubiscim eğer imkanın varsa zarf üzerindeki isimleride hat sanatıyla yazdır ben çok beğeniyorum , hemde davetiyenle uyumlu olur.

çogunluk 18.00 o zmn bıran once saat 18.00 olsada çıksak :)))

tubıs daawetıyen çok gusel olmus

Yok kız böyle gırgıra vurduğuma bakma çok üzülüyorum. Alıştığım düzen sonuçta.

evet canım tahmin ediorum bende evlendiğimde işten gelip hazır sofraya oturmayı çok özliycem kesinlikle ve anahtar yerine evdekilerin kapısıyı açmalarını çok arıycammm

eSRA ama kocan olcak sana ait evin ocak bunlar daha da güzel kuşum yaaaa​

Evet o evi eşimi yaklaşık 5 yıldır bekliyorum. Hep derdim benim ailemi bırabilmem için çok hemde çok fazlasıyla sevebileceğim birinin çıkması lazım karşıma diye. Meğerse yanı başımdaymışta ben farkına varamamışım kaydirigubbakcemile3 Allah hiçbirimizi utandırmasın inşallah. Ağız tadımızı bozmasın. Öff bide evin en küçü olmak ne zor bu durumlarda yaa. Geride bir kardeşim olsaydı düşünmezdim bu kadar

aynen sana katılıyorum canım. daha dün sabah anneme dedim nişanlım kahvaltıya geliyordu çok sevmesem herhalde evlenemezdim. sizi zor bırakırdım. diye öle bir muhabbet geçtiydi hüzünlendim :çok üzgünüm:

canım ya gercekten koyabilirmisin baska resim yani zor olmayacaksa eger cok sevinirim Şeniz

çok haklısın bnde o hatayı yaptım askerde dıye herseyı anlattım sımdı herseye karısıyo

bencede haklısınız, herseye karısan bi erkekle bas etmek cok zor oluyor. surekli soylenen ve herseye karışan kafamçokkarıştı

benimki de deli etti bugün. boyayı biz ikimiz yapıyoruz. demez mi pazar da artık hep birlikte temizliğe gireriz. ya bi dur karışma kadın işine, alla alla:roflol: ne temizliği, daha erken ben temizlikçi getircem dedim. ee bi kabasını alırdık diyo hala. zaten cılkım çıkmış boyadankaydirigubbakcemile

tubiş tatlım davetiyen çok güzel

bindallı işini napmıştın sen?

sağol canım. hani topike kına için elbise eklediydim hatırlıyonmu. orda nazarın üzerindeki bindallı ikimiz aldık onu giyicem bende.

benimki temizliğide yardım etti. camları o sildi. çok falza karışmaz ama karışıncada tutturur böle olcak öle olmadı diye.

HAYATIM sende amma safsın hee enıstenın amacı başka:jeyyar:

tubış davetıyen cok hoş

pınarcım cok saol

olm ben 19:00 cıkcam nıe herkes 18:00 sızın kuşunuzun adı nekı:jeyyar:

sorma canım ya sorma bende o hataya düstüm ve simdi düzeltemiyorum cunku herseyi soyleyip anlatmayıcada sinirleniyo birde :mymeka:

Ayyy evet aynen işte bi rkapris bir afra tafraa dimi yaa, offf valla çocuğum gibi sanki pof pofluyom yeri gelio kızlar

AŞKK işte herşeyi yaptırıo :asigim: :asigim::asigim::asigim:

hatırladım tubişimmm seninde mavi elbisen vardı dimi çok güzeldi yaa

ayy ben heyecanlanıyorum senin için çok bzi bırakma sakın hee senağlama

böcük ne saf olcem yahu. temizlik dediği o, ben, görümcelerim, annem, kayınvalidem olcakmış. benim kabamı değil şaşkın evin kabasını alcak naniknanik:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…