Yok kız böyle gırgıra vurduğuma bakma çok üzülüyorum. Alıştığım düzen sonuçta.
evet canım tahmin ediorum bende evlendiğimde işten gelip hazır sofraya oturmayı çok özliycem kesinlikle ve anahtar yerine evdekilerin kapısıyı açmalarını çok arıycammm
eSRA ama kocan olcak sana ait evin ocak bunlar daha da güzel kuşum yaaaa
Tubiş baya yazıları falan ince işçilik canım davetyinenin, güzelmiş doreli falan ...
Evet o evi eşimi yaklaşık 5 yıldır bekliyorum. Hep derdim benim ailemi bırabilmem için çok hemde çok fazlasıyla sevebileceğim birinin çıkması lazım karşıma diye. Meğerse yanı başımdaymışta ben farkına varamamışım kaydirigubbakcemile3 Allah hiçbirimizi utandırmasın inşallah. Ağız tadımızı bozmasın. Öff bide evin en küçü olmak ne zor bu durumlarda yaa. Geride bir kardeşim olsaydı düşünmezdim bu kadar
tünaydın kızlar hepinize sayfalar çok hızlı ilerlemiş yine lülülülülülü yorumlarınız için tşk ederim.
esmy yatak odan çok güzelmiş wallaa kırmızı çok güzel olmuş pike takımıydı dimi :uhm:
offf olmazsa ayrıntılı bi foto daha çekerim senin için tam olarak anlamadıysan cnm a.s.
bu arada isimlerine dikkat etmedim sayfaları hızlı şeklde gezdiğim için banyo takımları çok güzel yaa pembeside maviside kaydirigubbakcemile5 fiyatı nedri cnm toplam olarak :tomato:
çok haklısın bnde o hatayı yaptım askerde dıye herseyı anlattım sımdı herseye karısıyo
bencede haklısınız, herseye karısan bi erkekle bas etmek cok zor oluyor. surekli soylenen ve herseye karışan kafamçokkarıştı
ah offcum bır hata yaptım inş geldıgınde bole bırsey olmas
sorma canım ya sorma bende o hataya düstüm ve simdi düzeltemiyorum cunku herseyi soyleyip anlatmayıcada sinirleniyo birde :mymeka:
tubiş tatlım davetiyen çok güzel
bindallı işini napmıştın sen?
sorma canım ya sorma bende o hataya düstüm ve simdi düzeltemiyorum cunku herseyi soyleyip anlatmayıcada sinirleniyo birde :mymeka:
HAYATIM sende amma safsın hee enıstenın amacı başka:jeyyar:
tubış davetıyen cok hoş
pınarcım cok saol
olm ben 19:00 cıkcam nıe herkes 18:00 sızın kuşunuzun adı nekı:jeyyar:
ne olcak bole bısım halımıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?