bugün yazdıklarınızı okudukça yalnız olmadığımın farkına vardım demekki erkeklerin çoğu aynıymış erkeklerya evin reisi olucaklarya sözde erkekllik taslıyolar akıllarınca hem piyasayı araştıran biz bide ukalalık yapıyolarkafamçokkarıştı
ozaman eve almamak lazım onu kapıda yatırmak lazım :roflol:OFF salla anacım yaa ozmn sende ne et bılın mı yatağına yatrma carsafları verme bı yerlerı acıkta kalsında aklı başına gelsın:roflol: havluda verme bakalım yuzunu nereye sılcek
hayatım sende jeyyarsın haa:jeyyar::
m.sevdam işte bu ama bulamıyom
Kızlar bu erkeklerin hepsi aynı unutmayın hep muhalefettirler ama sonunda yine bizim istediklerimizi yaparlar. Ben önceleri çook takıyordum bunları kafama. Söylediğim birşeye hep bir kere itiraz ederdi sonra yapardı. Hatta bu yüzden bayağı tartışmıştık zamanında. Onuda öyle kabul edip artık muhalefet olduğu şeyleri takmamaya başladım çünkü sonunda nasıl olsa istediğimi yapıyor. Sonuçta zafer benim oldu şimdilerde hiçbir sözüme muhaliflik yapmıyor.. Ama her zaman n pofpoflanmak isteyen bir çocuk. Ablam dedi kocaya çocuğun arasında hiçbir fark yok. Doğruymuş
m.sevdam güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile2
Canım benim saolasınn a.s.günaydın kısçeler
teşekkür ederim kısçem
bende bu gidişle hayır dicem ama önce şu karaciğer durumunu çözeyim :)
bu ara kına yerin hayırlı olsun sen bu fiyata tuttun ben hiç demiyim kaça tuttuğumu söylemiyim kaydirigubbakcemile3
Hayırllı olsun canım herşey gönlünüze göre olsun yerimsenibenGünaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,
Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse :asigim:
Canım alıcaksan kesinlikle bu derim çok güzel çünkü :lepi:o nazar boncukluyumu alsammmmm
yoksa bunumu
tabi alırsam tam set değil
sıvı sabunluk, diş macunluk, wc fırçası, çöp kutusu alıcam
Bence fiyatları gayet uygunn yerimseniben Merak ettimkızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:
kıslar c.tesı gunu aldıgım cııcılerımı eklıyım sızlere
Bencede böyle kalsın daha güzel canın sıkılınca sürekli değiştirirsin :sm_cool:Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery
Buket çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 Böcük bu gidişle evde kalacak :1ninca:uyy kuzumm benimm süngerliğinidde alırmış. yok kız vermicem ben seni kimselere
ahanda bak bunları isticez enişteden
2 metre zincir
5i biyerde
trabzon seti (kalın)
10 adana burması
1 osmanlı turası
3 çeşit alyans
pırlanta set
günlük set
gecelik set
öğlen takmak için set
hafta sonu takmak için set
günlerde takmak için set
işte kızlar araya taraya bir hal olduğum jua bornoz takımım. jua artık aile seti üretmiyormuş. ilk çıktığında her yerde vardı şimdi yokk.. tepehome falan hiç bir yerde bulamadım ve hatta 2 kere netten sipariş verdim gelmedi... artık te tek üretiliyormuş. öylede daha pahalıya geliyor. ben ikisini 190 a aldım. normalda 210 dur fiyatı. böcükçüm kuzum evet kısa bu bornoz ama ben uzun sevmiyorum zaten. ve içinde büyükk haman havlusuda var istersen sadece ona sarın. aşkımın tabiriyle ne gerek var ki bornoza. marmariste duştan çıkmadan kuruyorsun::roflol::roflol::roflol:
Selam kızlarrr bayadır giremiyordumm herkess aldıklarını güle güle kullansınn hepsi birbirinden güzell
Gamze'cim hoşgeldin minikkuş yuvaya dönmüş sevindim seni gördüğüme :)
hafta sonu çeyizim eve yerleşti çok şükür.. herşey cok güzel olduu darısı herkesin başınaa..
yemek odasını tam takım almayı düşünmeyenlerr varsa aranızda kesinlikle bir uzun konsol yaptırın bende düşünmüyordum ama iyiki yaptırmışım yoksa bütün eşyalarım dısarda kalıcakmış..
çok heyecan vericiymişş yıllardır alınan ıvır zıvırlarr ki hepsini severek begenerek almıştım şimdi kendi evimde kullanılmayı bekliyorlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşAllah
Nasıl ceyda düvencinin ayakkabısı ? Ben mecbur topuklu giyicem benimde boyum kısa senağlama Platform topuk giymek istiyorum yoksa diğer ince topuklarla yürüyemem kafamçokkarıştı
bende aynen öyle istiyorum birde kayseriden ankaraya o ayakkabılar ile gidip orada düğünde de aynısını giyecek olmak beni düşündürüyor ne yalan söylim. bakalım bende ceyda düvencinin ayakkabısından bulmayı umut ediyorum inşallah bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?