Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bugün yazdıklarınızı okudukça yalnız olmadığımın farkına vardım demekki erkeklerin çoğu aynıymış erkeklerya evin reisi olucaklarya sözde erkekllik taslıyolar akıllarınca hem piyasayı araştıran biz bide ukalalık yapıyolarkafamçokkarıştı

kesinlikle haklısın

Son düzenleme:
OFF salla anacım yaa ozmn sende ne et bılın mı yatağına yatrma carsafları verme bı yerlerı acıkta kalsında aklı başına gelsın:roflol: havluda verme bakalım yuzunu nereye sılcek

hayatım sende jeyyarsın haa:jeyyar:
:

Kızlar bu erkeklerin hepsi aynı unutmayın hep muhalefettirler ama sonunda yine bizim istediklerimizi yaparlar. Ben önceleri çook takıyordum bunları kafama. Söylediğim birşeye hep bir kere itiraz ederdi sonra yapardı. Hatta bu yüzden bayağı tartışmıştık zamanında. Onuda öyle kabul edip artık muhalefet olduğu şeyleri takmamaya başladım çünkü sonunda nasıl olsa istediğimi yapıyor. Sonuçta zafer benim oldu şimdilerde hiçbir sözüme muhaliflik yapmıyor.. Ama her zaman n pofpoflanmak isteyen bir çocuk. Ablam dedi kocaya çocuğun arasında hiçbir fark yok. Doğruymuş

ozaman eve almamak lazım onu kapıda yatırmak lazım :roflol:

Son düzenleme:

m.sevdam işte bu ama bulamıyom

hmm gördüm canım inşallah bulursun.bunun ben burada tamamen metaliğini gördüm dün ama bu rengi varmıydı dikkat etmedim.

kızlar bende geçen hafta ankaradan bunları aldım ama ekleyememiştim.dondurucu-fırın ve mikrodalga da kullanılabiliyor.tabi daha eksikleri var hepsini alamadım çünkü koçtaşta yoktu :çok üzgünüm: başka ürünlerde almıştım aşağı yukarı burası 65 tl civarında tuttu arkadaşlar.

ewt bu konudada katılıyorum birazcık surat astımmı ee tabi bide mantığı erince yine benim dediğim oluyo ama yinede itiraf ediyim ben biraz sessiz olduğum için bazende onun dediği oluyo senağlama yinede onun isteğide benim isteğimde oluyo mutlu olalımda hihoyyyt

Esracımm kuşumm senin bahsettiğin bu yerde bu ürünlerden varmı ?

birde fiyatları nasıl ? Ben bunları netten alıcaktım kalmamış senağlama Bide burda bakmadığım züccaciye kalmadı :sm_confused:

ayy eudo benimde bunlar cok hoşuma gidiyo ya böyle ya da camlı alıcam baharatlıklarımı gercekten cok hoş duruyolar.

eudobeta bacı ben aldım onlardan 20 tl ıdı bıraz farklı

m.sevdam ben aynen bu kırmızıdan ıstıyom yaa

esra :lepi:

Canım tıpkısının aynıları var.Altta tekli koyduğunun üçlüsü var ama diğerlerine gözüm o kadar kaydıki pek hatırlayamadım fiyatlarını. ama sanırsam 30-35 civarındaydı bunlar.

anam bı saat aradım dığer topıcte bulamadım aynı baharatlığı almıstım bende bunumu buldum koydum:roflol:

Canım benim saolasınn a.s.
Günaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,
Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse
:asigim:
Hayırllı olsun canım herşey gönlünüze göre olsun yerimseniben
o nazar boncukluyumu alsammmmm
yoksa bunumu

tabi alırsam tam set değil
sıvı sabunluk, diş macunluk, wc fırçası, çöp kutusu alıcam
Canım alıcaksan kesinlikle bu derim çok güzel çünkü :lepi:

kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:
Bence fiyatları gayet uygunn yerimseniben Merak ettim İyi günlerde kullan canımm.Bu arada uyku setinde çok cici :1hug:
kıslar c.tesı gunu aldıgım cııcılerımı eklıyım sızlere

Pınarcım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hayırlı olsun yerimseniben Hepsi çok şık :lepi:

Kızlar bişi sorcam benim salon koltuklarımın sırt yastıklarının bir yüzü deri bir yüzü kumaş sizce böylemi kalsın yoksa hertarafı kumaşmı olsunImageShack® - Gallery
Bencede böyle kalsın daha güzel canın sıkılınca sürekli değiştirirsin :sm_cool:
Buket çok güldüm yaa kaydirigubbakcemile3 Böcük bu gidişle evde kalacak :1ninca:

Burcucum yine süper şeyler almışsınn :lepi: İyi günlerde kullan hepsini bornozun babetlerin çok cüzel yerimseniben

Ayy ne güzel yaaa bende o günleri görebilecekmiyimm Allah herşeyi gönlünüze göre versin canım ağız tadıyla oturun inşallahh :Saruboceq:

Nasıl ceyda düvencinin ayakkabısı ? Ben mecbur topuklu giyicem benimde boyum kısa senağlama Platform topuk giymek istiyorum yoksa diğer ince topuklarla yürüyemem kafamçokkarıştı
Canım bu arada aldıklarını iyi günlerde kullan renkleri çok güzelmiş yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…