eudobeta bacı ben aldım onlardan 20 tl ıdı bıraz farklı
m.sevdam ben aynen bu kırmızıdan ıstıyom yaa
esra :lepi:
Hadiyaa esra bidahaki gidişine fiyatarına tekrar benim için bakabilirmisinCanım tıpkısının aynıları var.Altta tekli koyduğunun üçlüsü var ama diğerlerine gözüm o kadar kaydıki pek hatırlayamadım fiyatlarını. ama sanırsam 30-35 civarındaydı bunlar.
Nasıl ceyda düvencinin ayakkabısı ? Ben mecbur topuklu giyicem benimde boyum kısa senağlama Platform topuk giymek istiyorum yoksa diğer ince topuklarla yürüyemem kafamçokkarıştı
Canım bu arada aldıklarını iyi günlerde kullan renkleri çok güzelmiş yerimseniben
Bakarım tabiki canım. Hatta çekebilirsem resimlerinide çekerim. Ben bu baharatlıklardan almayacağım ama orada beğendim birçok şey var onlardan alacağım.
ben bunu b.köyden aldım cnm 10 tl ıdı
buluşmada kızları oraya gotrsem mı gotrmesem mı herseyı bıtrırlerse baa kalmas demı
ben sana alım kız kaldysa ama bulusmaya kadr bekle
Ayy canımm çok saoll a.s.Düşünmen bile yeter böcüğümm :1hug: Git sen bi gez bakalımm varsa bi yerde sen yerin kartını al bana telefon bilgilerini ver yeter canımm :1hug:ben bunu b.köyden aldım cnm 10 tl ıdı
buluşmada kızları oraya gotrsem mı gotrmesem mı herseyı bıtrırlerse baa kalmas demı
ben sana alım kız kaldysa ama bulusmaya kadr bekle
aha buldum valla öldum hee 34,sayfadan baslıo dığerlerıde orda ben bunu 20 tl aldım
hee orda varya neler neler var :asigim:
arkadakı bahartlıkta 10 tl
dığer topcıte neysem ordan bakarsın cnm ıstersen 34.syfa
adını bılmıyomkı ne alırsan 1 tlden aldım tatlım
öle dıyem
bişi deıl cnm ı aksamlar
ayy ctesıde evıme cok yakın bı yere acıldı okadr guzelkı neysem kactım
sen nerden aldın
tünaydın kızlar hepinize sayfalar çok hızlı ilerlemiş yine lülülülülülü yorumlarınız için tşk ederim.
esmy yatak odan çok güzelmiş wallaa kırmızı çok güzel olmuş pike takımıydı dimi :uhm:
offf olmazsa ayrıntılı bi foto daha çekerim senin için tam olarak anlamadıysan cnm a.s.
bu arada isimlerine dikkat etmedim sayfaları hızlı şeklde gezdiğim için banyo takımları çok güzel yaa pembeside maviside kaydirigubbakcemile5 fiyatı nedri cnm toplam olarak :tomato:
ayakkai güzelde pek benim tarzim degil en azindan gelin ayakkabisi olarak
ben daha sik seyler seviyorum uzun ince topuklu filan hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?