Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eudobeta bacı ben aldım onlardan 20 tl ıdı bıraz farklı
m.sevdam ben aynen bu kırmızıdan ıstıyom yaa
esra :lepi:

Böcüğümm seramiği ahşabı iyiyse çokta pahalı değilmiş canım yerimseniben Yağdanlığında tamda benim istediğim gibi senağlama Bernardoda bunun ahşabının daha koyu olanı vardı ama çok pahalı 47 TLydi :1ninca:

Canım tıpkısının aynıları var.Altta tekli koyduğunun üçlüsü var ama diğerlerine gözüm o kadar kaydıki pek hatırlayamadım fiyatlarını. ama sanırsam 30-35 civarındaydı bunlar.
Hadiyaa esra bidahaki gidişine fiyatarına tekrar benim için bakabilirmisin Birde sen kendine almaya gittiğin zaman banada alıp yollasan çokmu şey istemiş olurum kaydirigubbakcemile3

Bakarım tabiki canım. Hatta çekebilirsem resimlerinide çekerim. Ben bu baharatlıklardan almayacağım ama orada beğendim birçok şey var onlardan alacağım.

ben bunu b.köyden aldım cnm 10 tl ıdı
buluşmada kızları oraya gotrsem mı gotrmesem mı herseyı bıtrırlerse baa kalmas demı

ben sana alım kız kaldysa ama bulusmaya kadr bekle

canım benim boyum aslında uzun 175 ama nişanlımda uzun topuklu giyinirsem daha hoş dururuz sanırım.ama ince topuklularla uzun süre rahat edebileceğimi sanmıyorum.o yüzden bu tarz düşünüyorum.

deli olacagim yardim lütfen

bi arkadasimiz davetiye ekledi. fotograf eklenmdedigi icin pc ekranini kopyalamisti
davetiye modelleri oldugu bir sitesiydi fon laciver idi. O siteyi bilen var mi arkadaslar

Bakarım tabiki canım. Hatta çekebilirsem resimlerinide çekerim. Ben bu baharatlıklardan almayacağım ama orada beğendim birçok şey var onlardan alacağım.

Tamam tatlım sen gittiğinde resimlerini çekebilirsen çok sevinirim.yerimsenibenBirde dışarıya kargoya verme şansları varmı diye sorarsan sevinirim yerimsenibenHem böyle daha iyi olur yerimseniben

canım benim boyum aslında uzun 175 ama nişanlımda uzun topuklu giyinirsem daha hoş dururuz sanırım.ama ince topuklularla uzun süre rahat edebileceğimi sanmıyorum.o yüzden bu tarz düşünüyorum.

ayakkai güzelde pek benim tarzim degil en azindan gelin ayakkabisi olarak
ben daha sik seyler seviyorum uzun ince topuklu filan hihoyyyt

Hımm bu daha mantıklıı yerimseniben Bende böyle bişemi alsam kaydirigubbakcemile3 Saol canım a.s.

ben bunu b.köyden aldım cnm 10 tl ıdı
buluşmada kızları oraya gotrsem mı gotrmesem mı herseyı bıtrırlerse baa kalmas demı

ben sana alım kız kaldysa ama bulusmaya kadr bekle
Ayy canımm çok saoll a.s.Düşünmen bile yeter böcüğümm :1hug: Git sen bi gez bakalımm varsa bi yerde sen yerin kartını al bana telefon bilgilerini ver yeter canımm :1hug:

aha buldum valla öldum hee 34,sayfadan baslıo dığerlerıde orda ben bunu 20 tl aldım

arkadakı bahartlıkta 10 tl
dığer topcıte neysem ordan bakarsın cnm ıstersen 34.syfa

bişi deıl cnm ı aksamlar
ayy ctesıde evıme cok yakın bı yere acıldı okadr guzelkı neysem kactım

bişi deıl cnm ı aksamlar
ayy ctesıde evıme cok yakın bı yere acıldı okadr guzelkı neysem kactım

Böcük bacıı anlatıp durma kıss senağlama Bidaha gidersen bi zahmet benim için eklediğim ürünlerden sende bakıver nolrr :Saruboceq:
Haydi iyi akşamlarr Şeniz

sen nerden aldın

lahancaıgım emınoundenn aldık orutuy
300 e
relowe tesekuurler cnm

ayakkai güzelde pek benim tarzim degil en azindan gelin ayakkabisi olarak
ben daha sik seyler seviyorum uzun ince topuklu filan hihoyyyt

kesinlikle daha şık olmalı lakin ben neredeyse 15 saat ayakkabı ile kalacağım ve bir süre sonra patlak vereceği kesin ayaklarımın.sıkıştığım yerde ikinci olan rahat ayakkabımı giyeceğim inşallah canım.oda bu şekilde olur ya da düz taban bişi.ama kesinlikle yedek bana şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…