Yaaaa kızlar bedava çeyizmi dağıtılıyor nerde bu millet:1shok:
OFFF canım bunları senin için ekledim. Biz 6 parçayı şubatın başında peşin 6.670 liraya aldık. O zaman bu kdv ötv indirimleri daha başlamamıştı. Zaten ondan sonra da çok merak ettiğimden bikaç yere sordum ama indirim oranında zam da yapıldığı için en ucuz fiyatı veren 90 lira aşağısını verdi sadece.
Vala bugün evimi temizledim, o kadaaar yorgunumki burdayım ama yokum :1rolleyes:
sağlık mutlulukla yaşarsınız inşlh kendi evinizse birde ohh seve seve yapar insan biryorgunluk kahvesi içersen hiçbişeyciğin kalmaz
kesinlikle daha şık olmalı lakin ben neredeyse 15 saat ayakkabı ile kalacağım ve bir süre sonra patlak vereceği kesin ayaklarımın.sıkıştığım yerde ikinci olan rahat ayakkabımı giyeceğim inşallah canım.oda bu şekilde olur ya da düz taban bişi.ama kesinlikle yedek bana şart.
OFFF canım bunları senin için ekledim. Biz 6 parçayı şubatın başında peşin 6.670 liraya aldık. O zaman bu kdv ötv indirimleri daha başlamamıştı. Zaten ondan sonra da çok merak ettiğimden bikaç yere sordum ama indirim oranında zam da yapıldığı için en ucuz fiyatı veren 90 lira aşağısını verdi sadece.
Vala bugün evimi temizledim, o kadaaar yorgunumki burdayım ama yokum :1rolleyes:
Sulfatcım bittimi temizlikk
Bu arada beyaz eşyalarının hepsi çok şık iyi günlerde kullan :lepi:
Bende bulaşık makinemi fırınımı davlumbazımı inox aldım.Ve bizzat parmaklarımı bastırdım iz çıkarmı diye ama hiç bişe olmadı iz falan bırakmıyor..
Çamaşır makinemi beyaz aldım oda banyo dolaplarım beyaz olduğu için uyum sağlasın diye..Ama zaten inox benim bildiğim el izi yapmaz
hadi kahveyi ben ikram edeyim anlaşıldı baya yorgunsun o arkadaş topikte yok sanırım ama ne yapalım idare edicen artık
Yok be güzelim nerdeeee? Ama en azından yarıladık. O kadar toz olmasa bugün tüm ev biterdi de, sağlık olsun artık yerimseniben
sağol canım beğendiğine sevindim. Ben vala tümünü inox aldım, banyom da aslında kahve krem ağırlıklı, beyaz da olurdu da ben takıntılıyım ya hepsi aynı olcak kaydirigubbakcemile3
mübbet sevdam:uhm:
15 saat gercekten cok fazla.. yengemde öyle yapmisti salona girdikten sonra gizlice ayakkabilarini deistirdi
fotogarf cekiminde filan sik bir abiye ayakkabi
sonra deistirirsin...
ben okadar giymem herhalde dügün 3 saat sürüyor zaten ama yol gidecez 2 saat tas catlasa 8 saat olurum yüksek topula
ama ben alisigim
Olsunn canımm senin içine sindiysee boşver sositososito Hoş benim gride olsa beyazda olsa bulaşık makinasıda - çamaşır makinasıda farketmez çünkü konulan yerlerin kapakları var mutfakta görünmücek dolap kapağını açıcaksın bulaşık makinesine ulaşıcaksın kaydirigubbakcemile3 Çocuk olunca bulamıcak bile yerini dolaba bi kilit yeter kaydirigubbakcemile3
Evine misafir çocuk gelince de kurcalamaz işte ne güzel kaydirigubbakcemile3 Bizim eve bir bebiş gelince ilk önce bulaşık makinesi, fırın kurcalamaya başlıyor kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?