Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Yaaaa kızlar bedava çeyizmi dağıtılıyor nerde bu millet:1shok:

OFFF canım bunları senin için ekledim. Biz 6 parçayı şubatın başında peşin 6.670 liraya aldık. O zaman bu kdv ötv indirimleri daha başlamamıştı. Zaten ondan sonra da çok merak ettiğimden bikaç yere sordum ama indirim oranında zam da yapıldığı için en ucuz fiyatı veren 90 lira aşağısını verdi sadece.

hayırlı olsun canım güle güle kullan :lepi:

Vala bugün evimi temizledim, o kadaaar yorgunumki burdayım ama yokum :1rolleyes:

sağlık mutlulukla yaşarsınız inşlh kendi evinizse birde ohh seve seve yapar insan biryorgunluk kahvesi içersen hiçbişeyciğin kalmaz

sağlık mutlulukla yaşarsınız inşlh kendi evinizse birde ohh seve seve yapar insan biryorgunluk kahvesi içersen hiçbişeyciğin kalmaz

sağol bitanem teşekkür ederim. Çok şükür ki kendi evimiz ama çok toz vardı daha önce oturan olmadığı için tüm inşaat tozu duruyordu. Vala 3 kişi ancak 3 odayı ve ebeveyn banyosunu temizleyebildik. Daha yarısı duruyor nerdeyse. Kalanı da h.sonu artık. Allah herkese kendi evini nasip etsin inşallah :Saruboceq:

hadi kahveyi ben ikram edeyim anlaşıldı baya yorgunsun o arkadaş topikte yok sanırım ama ne yapalım idare edicen artık

15 saat gercekten cok fazla.. yengemde öyle yapmisti salona girdikten sonra gizlice ayakkabilarini deistirdi
fotogarf cekiminde filan sik bir abiye ayakkabi
sonra deistirirsin...

ben okadar giymem herhalde dügün 3 saat sürüyor zaten ama yol gidecez 2 saat tas catlasa 8 saat olurum yüksek topula
ama ben alisigim

Vala bugün evimi temizledim, o kadaaar yorgunumki burdayım ama yokum :1rolleyes:

Sulfatcım bittimi temizlikk
Bu arada beyaz eşyalarının hepsi çok şık iyi günlerde kullan :lepi:
Bende bulaşık makinemi fırınımı davlumbazımı inox aldım.Ve bizzat parmaklarımı bastırdım iz çıkarmı diye ama hiç bişe olmadı iz falan bırakmıyor..
Çamaşır makinemi beyaz aldım oda banyo dolaplarım beyaz olduğu için uyum sağlasın diye..Ama zaten inox benim bildiğim el izi yapmaz

Yok be güzelim nerdeeee? Ama en azından yarıladık. O kadar toz olmasa bugün tüm ev biterdi de, sağlık olsun artık yerimseniben
sağol canım beğendiğine sevindim. Ben vala tümünü inox aldım, banyom da aslında kahve krem ağırlıklı, beyaz da olurdu da ben takıntılıyım ya hepsi aynı olcak kaydirigubbakcemile3

hadi kahveyi ben ikram edeyim anlaşıldı baya yorgunsun o arkadaş topikte yok sanırım ama ne yapalım idare edicen artık

Müebbet sevdam beyazeşyalarıma yorum yapmış da ondan teşekkür ettim. Vala kahvemi yarın sabah alayım ben, içersem şimdi uyuyamam kaydirigubbakcemile3

Olsunn canımm senin içine sindiysee boşver sositososito Hoş benim gride olsa beyazda olsa bulaşık makinasıda - çamaşır makinasıda farketmez çünkü konulan yerlerin kapakları var mutfakta görünmücek dolap kapağını açıcaksın bulaşık makinesine ulaşıcaksın kaydirigubbakcemile3 Çocuk olunca bulamıcak bile yerini dolaba bi kilit yeter kaydirigubbakcemile3

mübbet sevdam:uhm:

hayırdır canım ? bişi mi dedin ?

yok canım nerde 8 saat sürse zaten gık etmem.o kadar giyerim ama sabahtan geceye kadar o ayakkabı ile duramam.muhakkak değiştirmem lazım.yoksa ertesin gün ayaklarımın üzerine basamam.rahatıma düşkünümdür hihoyyyt

Evine misafir çocuk gelince de kurcalamaz işte ne güzel kaydirigubbakcemile3 Bizim eve bir bebiş gelince ilk önce bulaşık makinesi, fırın kurcalamaya başlıyor kaydirigubbakcemile

Evine misafir çocuk gelince de kurcalamaz işte ne güzel kaydirigubbakcemile3 Bizim eve bir bebiş gelince ilk önce bulaşık makinesi, fırın kurcalamaya başlıyor kaydirigubbakcemile

Bende yiğenlerimden biliyorum.Ufaklık bizim bulaşık makinesinin düğmesine o küçük parmaklarıyla basa basa bozdu..-tatlicadiarzu-oyuncak yerine elektronik cihazları kurcalamayı nedense çok seviyorlar gamyoncuiremsuŞimdi elde yıkıyoruz bulaşıkları hiçte sevmem bulaşık yıkamayı kafamçokkarıştı

kOMŞUU çok sevindim haberlerde görünce. Başına cam düşüp komada kalan arkadasın ece artık konusuyor. çok şükür Allah onu sevdiklerine bağışladı gözünüz aydın

kızlar aldığınız cicileri güle güle kullanın
burcu bornoz takımın harika kuzum çok beğendim güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…