Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evimize perde yaptırmak istiyorum, ama eve hemen taşınmıyoruz, simdilik güneşlik mi yapmalıyım sadece? Fikir verebilir misiniz?

Aldığım bi kaç parça şey kızlar
bornoz (bordo ve fıstık yeşili)

banyo seti

havlu örnekleri(daha dikilmedi sizin için kafama göre eşleştirip üzerlerine koydum:))

size bahsettiğim nevresim takımları (umarım güzel çıkmışlardır) yerimseniben

üstteki nevresimin modeli çok belli değil açıpta çektim hihoyyyt

yatak örtüsü (yataştan aldım)

annemin çiçekleri. Çeyizle alakası yok ama olsun...:) sositosositosositosositosositososito

Son düzenleme:
Eşyalar 2 haftaya gelicek. ama düğünümüzü ekim ayında düşünüyoruz, şimdiden perde yapsam kirlenir yıpranır falan die endişeleniyorum, e eşyalarada fazla güneş gelicek hiç yaptırmasam..-tatlicadiarzu-

cnm annenden geçici olarak perde alsan hani kapansın die fazla varsa tabi. çünkü şimdi güneşlikte diktirsen toz olur ama yıkarım dersen olur. mecbur bişey takman lazım eşya geldikten sonra

ay ınanmıyorum aynı sorun bnde de war sen anlattıkca kendımı goruyorum canım

Aldığım bi kaç parça şey kızlar

canım aldıklarını ıyı gunlerde kullan ozellıkle annenın çıceklerını bayıldım

Buketcim yeni cicilerin çok güzel, güle güle kullan. Yatak örtüsü, bornoz takımı filan eksik diyordun maşallah tamamlanmış her bişey Ben o kadar ince eleyip sık dokuyorum ki dün nişanlım, korkuyorum 3 ağustosta filan çıkıp eksiklerini almaya kalkarsın dedi (4 ağustos düğün:). Bu arada banyo paspaslarına ve annenin çiçeklerine bayıldım

oku oku anca bitirdim kzılar..
pazar günü nişanım var telaştan pek giremiyorum..
herkesler cicilerini hayırla kullansın inşAllah..
esmy yatak örtüne bende bayıldım canım..
Bakırköyde ki şu meşhur züccaciye benim on adım yakınımda kaydirigubbakcemile2
aradığınız herşeyler var kzılar..
birkaç tane var ürünleri ucuz ve güzel şeyler satan yerler..

10 dk oldu canım

Hoşgeldin cnmm

yok 4 ağustos sabahı kuaförden önce hallederim deseydin cnmm
evet buları kafama takıyodum halloldu çok şükür
bi tek ev ve mobilya kaldı :1shok:
:roflol::roflol::roflol:

Canım bence eski perdeleriniz filan varsa onlarını kullanın. Ben şahsen öyle yapıcam eşyalara çabuk karar verirsek. Yeni perdelerini oturmaya yakın yaptır derim benyerimseniben

kızlar ben kaçar sızlere ıyı geceler tatlı ruyalar dılıyorum yarın sabah gorusmek uzere Şeniz

Slm kızlar haftasonu bnm için çok kötüydü rahatsızlandım hemeroid olmuşum felaket durumdayım geçmişi oku oku ancak bitiirdim birde bu rahatsızlığın dermanına bakıyorum senağlama en son buketcim aklında kaldın güle güle kullan güzelim hepsi çok cici bu arada sulfat burdamısın güzelim eklemişsin resim ama ben göremedi cnm (

Allahım blackqueen burda bu sefer de pashminam yok. Yaw ben sizi bir arada bulamayacak mıyım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…