Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok geçmiş olsun allah acıl sıfalar wersın bıran once

canım çok geçmiş olsun ya a.s. Canım dün onu eudorabeta için eklemiştim gece, saçlarımızı aynı yerde yaptırmışız da onu göstermek için. Sabah da seni sordum hatta pashmina vardı ama evimi temizlemeye gittim eklemedim

Kız buket sana güldüm ben de sen gibi oldum ha, her sayfada sulfat. Neysem ekleyem bari yarın da pashmina ve arsima için eklerim. Böylece tüm arkadaşlar tamamlancak:roflol::roflol::roflol:

Eveeet kızlar sizin için yine ekliyorum. silicem alıntı yapmayın olur mu? Pınar sen görmüştün galiba ama bu sefer fazladan iki foto daha var kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
aaaa eet gordum ben ama kırmadıgın içinde saol yıne soyleyım sana kırmısı çok yakışıyoooo

sulfat resmini bekliomm
blackqueen birden mi çıktı ortaya canım bu yaa

cnm antibiyotik kullanıyordum onunda yan etkisiymiş çok nadir yaparmış baş ağrısı mide bulantısı yada pişik yaparmış bende pişik başlamıştı ama doktor krem verdi pişik geçincede hemoroide dönüştürmüş yani ben anlamamıştım git gide büyüyünce anlaşıldı Allah düşmanımın başına vermesin kızlar çok zor bir durum senağlama şimdi netten bakıyorum bu durumda olan kişiler neler yapmış die herkes sıcak suya otur dior ama bilmiyorum ( çünkü ameliyat oluncada kurtulunmuyormuş tekrarlıyormuş offff çıldırmamak iş değil ((((((((((((

Sağol pınarcım teşekkür ederim. Ya stüdyodaki fotoğraflar taranıp eklendiği için elbisenin rengi çok soluk, ama asıl rengi diğer fotoğrfalardaki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…