Baktınız mı kızlar? Bakınca ses edin de sileyim
Blackqueen canım emnim zordur ama iyi düşün iyi olsun, umarım tekrarlamaz. Benim de erkek kuzenimde olmuştu ama şuan nasıl bilmiyorum. İnşallah sen de kısa zamanda atlatırsın
off cnm ya Allah şifalar versin. öyle sıcak suyu falan oturma doktor ne diyosa onu yap bitkisel bir çözümü var mı acaba?
Allah tamamına erdirsin güzelim kırmızı kırmızı ne cici olmuşsun öyle sen tskler bu arada eklediğin için Şeniz
sulfat :jeyyar:
çok beğendim kıyafetini rengi çok hoş ama neden stüdyo resminde daha koyu çıkmış?
makyajın çok hoş olmuş özelliklede farını çok güzel yapmışlar doğal durmuş
saçların kendi rengimi bu?
teşekkür ederim tatlım, ne demek canım söz vermiştim.
a.s.
Canım foto tarandığı için rengi öyle. Makyaj konusunda çok müdahalede bulundum. Özellikle kırmızı elbise de far seçimi fiyasko olabilirdi o nedenle karıştım sürekli kaydirigubbakcemile3 Saçıma gelince bu saçımın doğal rengi henüz hiç boyatmadım, babam saç rengimi çok seviyor, her boyatcam dediğimde izin vermiyor. Bakalım belki düğünden önce deneriz boyayı :jeyyar:
cnm bu arada gölge gelinliğin üzerine çok yakışıyor çünkü bnm kuzeniminde saçları senin gibiydi oda düğünde gölge yaptırdı sçlarına muhteşem durdu eger boyatmayı düşünürsen tercih edebilirsin ben hatta düğünde simli krem yada organik vücut spreyi kullanmayı düşünüyorum
Ben kaçayım kızlarmalum bugün çok yoruldum, uyusam iyi olcak. İyi geceler hepinize a.s.
sağol canım benim inşallah. daha iyileri senin olsun.sende mutlulukla kullanasın...
hmmm anladım canım.bizde de durumlar sizinkinin aksi yönünde :) ben Kayserideyim Nişanlım Ankarada ve düğün kına Kayseride düğün Ankarada olacak.düğün gecesi ailelerimi sevdiklerimi Kayseriye yollicam senağlama ben ise Ankarada yeni hayatıma gurbete alışmaya çalışacam senağlama
Kızlarr selammmm
Unutmadan hemen yazayımm..kaydirigubbakcemile3
Blackqueen canımm geçmiş DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN Şeniz
Kızlar bu arada cumartesi günü kına gecem için yer ayarladık.Öff düğün salonları ne kadar pahalı yaa.350 kişilik salonu 1350 TL anlaştık oda zar zor Çok üzgünüm çoook Pasta-içecek istemedik.Fotoğrafcısı-Kamerası-orkestrası içinde nasıl sizce fiyat :uhm:
Günaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,
Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse :asigim:
Aldığım bi kaç parça şey kızlar
bornoz (bordo ve fıstık yeşili)
Canım evdeki eski çarşaflarınızı kalın perde yerine kullanabilirsiniz.Bi daha güneşlik yaptırma bence yerimsenibenEşyalar 2 haftaya gelicek. ama düğünümüzü ekim ayında düşünüyoruz, şimdiden perde yapsam kirlenir yıpranır falan die endişeleniyorum, e eşyalarada fazla güneş gelicek hiç yaptırmasam..-tatlicadiarzu-
Slm kızlar haftasonu bnm için çok kötüydü rahatsızlandım hemeroid olmuşum felaket durumdayım geçmişi oku oku ancak bitiirdim birde bu rahatsızlığın dermanına bakıyorum senağlama en son buketcim aklında kaldın güle güle kullan güzelim hepsi çok cici bu arada sulfat burdamısın güzelim eklemişsin resim ama ben göremedi cnm(
o nazar boncukluyumu alsammmmm
yoksa bunumu
tabi alırsam tam set değil
sıvı sabunluk, diş macunluk, wc fırçası, çöp kutusu alıcam
fiyatları aşağı yukarı hepsinin aynı
beniim sürekli alışveriş yaptığım bi mağaza var orada gördüm hafta sonu bunun fiyatını almadım ama bitanesinden fiyat aldım parçalar 15 - 20 arası giderken çöp kovası 114 tl idi :1shok:
tüm parçalar neredeyse 1 çöp kovası kadar tutuyor
kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:
bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm
Öfff yine beni uyku tutmadı -tatlicadiarzu-
Ahh blackcımm çok geçmiş olsunn :teselli: Çok zor bir durum bende yakalandımm o nasıl bir acıdırr bilirim senağlama Sana tavsiyem hiç duydunmu bilmiyorum.Zeytin yerken çekirdeklerini çıkarma yut.O çekirdekleri mide suyu eritiyor içindeki zeytin özü bağırsaklarını yumuşatıyor.Böylelikle hazmıda kolaylaştrıyor.Birçok kişiden duydum ben bunu hatta internetten bile okumuştum canım..Şimdi gayet rahatım ben :lepi: Bide keçiboynuzu yee oda çok rahatlatıyor yerimseniben Geçmiş olsun canım tekrar :1hug:
[COLOR="red"]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?