Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat :jeyyar:
çok beğendim kıyafetini rengi çok hoş ama neden stüdyo resminde daha koyu çıkmış?
makyajın çok hoş olmuş özelliklede farını çok güzel yapmışlar doğal durmuş
saçların kendi rengimi bu?

Blackqueen canım emnim zordur ama iyi düşün iyi olsun, umarım tekrarlamaz. Benim de erkek kuzenimde olmuştu ama şuan nasıl bilmiyorum. ınşallah sen de kısa zamanda atlatırsın

off cnm ya Allah şifalar versin. öyle sıcak suyu falan oturma doktor ne diyosa onu yap bitkisel bir çözümü var mı acaba?

Blackqueen canım emnim zordur ama iyi düşün iyi olsun, umarım tekrarlamaz. Benim de erkek kuzenimde olmuştu ama şuan nasıl bilmiyorum. İnşallah sen de kısa zamanda atlatırsın

amin cnm ya :Saruboceq:

off cnm ya Allah şifalar versin. öyle sıcak suyu falan oturma doktor ne diyosa onu yap bitkisel bir çözümü var mı acaba?

bitkisel yok cnm doktorda demişti birkaç gün otur diye komşularımızda öyle yapmış eger verdiği krem işe yaramazsa ve sıcak su ameliyat olucam kızlar ilginizden dolayı tskr ederim Şeniz

Allah tamamına erdirsin güzelim kırmızı kırmızı ne cici olmuşsun öyle sen tskler bu arada eklediğin için Şeniz

teşekkür ederim tatlım, ne demek canım söz vermiştim.

Canım foto tarandığı için rengi öyle. Makyaj konusunda çok müdahalede bulundum. Özellikle kırmızı elbise de far seçimi fiyasko olabilirdi o nedenle karıştım sürekli kaydirigubbakcemile3 Saçıma gelince bu saçımın doğal rengi henüz hiç boyatmadım, babam saç rengimi çok seviyor, her boyatcam dediğimde izin vermiyor. Bakalım belki düğünden önce deneriz boyayı :jeyyar:

Kızlar fotoları yarın öbür gün tekrar son olarak görürseniz kusmayın emi? Ne yapayım isteyen kişileri bir arada yakalayamıyorum ki:roflol:

Başıyazmalıkız umarım nişanında herşey gönlünce olur ve içine sinen güzel bir gün olur :Saruboceq: Hiç birşey için canını sıkma keyfini çıkar o günün

cnm bu arada gölge gelinliğin üzerine çok yakışıyor çünkü bnm kuzeniminde saçları senin gibiydi oda düğünde gölge yaptırdı sçlarına muhteşem durdu eger boyatmayı düşünürsen tercih edebilirsin ben hatta düğünde simli krem yada organik vücut spreyi kullanmayı düşünüyorum

Ben kaçayım kızlar malum bugün çok yoruldum, uyusam iyi olcak. ıyi geceler hepinize a.s.

Ben nişanda kullandım kol ve göğüs dekoltesinin olduğu kısımda çooook az simli krem. Düğünde gelinliğe göre biraz daha arttırılabilir. ama benim oldukça azdı çok doğal bi ışıltı vermişti

Geçtiğimiz ay aldığım ama eklemediğim cicim

Arkadaşımın aldığı tuzluğum

Yine hediye gelen meyve sıkacağım

ayh ne cicişler güle güle kullan sulfat ayh herkese hediye çıkıyor ne güzel hihoyyyt

ne güzel bizim bu taraflara geliyorsun ve oturacağın yeri ben biliyorum merkez sayılır hatta şelali olan yerlere bile yürümek siizn ordan 10 - 15 dk gibi akşamları eşinle gidip ordaki şelali olan köprülü yerlerde cafeler var üstünden sular akıyor çok romantik olur kışıda ayrı olur keçiörenin bu arada zamanda daralıyor senin için ne güzel ömrüm boyunca mutlu olman dileğiyle güzelim hihoyyyt

tskler cnm Şeniz sen çok şanslı bir gelin olucaksın çünkü herşeyi çok uygun bir fiyata hallediyorsun güzelim heralde perde davasınıda seninle konuşmuştuk çok uygun yaptırmıştın şimdi düğün salonu olayı Allah herşeyi gönlüne göre versin cnm :Saruboceq:

Günaydın kısçeler, hepinize iyi haftalar diliyorum,

Sonunda nişan tarihimiz belli oldu 25 Temmuz 2009 Cumartesi akşamı resmen nişanlanıcaz Allah kısmet ederse
:asigim:

Hayırlı olsun güzelim hihoyyyt

Öfff yine beni uyku tutmadı -tatlicadiarzu-
Aldığım bi kaç parça şey kızlar
bornoz (bordo ve fıstık yeşili)

Buketcimm düğündaşımm Şeniz Hepsi çok güzel yeni cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben Klozet takımın ne güzelmiş.Nirden aldın markası nedir :uhm:
Bide sarevlerinde güzelmiş hee :jeyyar:
Annenin ciceklerine dicek a.s.:lepi:
Nasıl gidiyor hazırlıkları ? Mobilyalara karar verebildiniz mi ?

Canım evdeki eski çarşaflarınızı kalın perde yerine kullanabilirsiniz.Bi daha güneşlik yaptırma bence yerimseniben

Ahh blackcımm çok geçmiş olsunn :teselli: Çok zor bir durum bende yakalandımm o nasıl bir acıdırr bilirim senağlama Sana tavsiyem hiç duydunmu bilmiyorum.Zeytin yerken çekirdeklerini çıkarma yut.O çekirdekleri mide suyu eritiyor içindeki zeytin özü bağırsaklarını yumuşatıyor.Böylelikle hazmıda kolaylaştrıyor.Birçok kişiden duydum ben bunu hatta internetten bile okumuştum canım..Şimdi gayet rahatım ben :lepi: Bide keçiboynuzu yee oda çok rahatlatıyor yerimseniben Geçmiş olsun canım tekrar :1hug:

kesinlikle pembe diyorum cnm süper bunlar :lepi:

kızlar dün sarevden 3 tane nevresim aldım 3 al 2 öde vardı sararda. tanesi 59 tlye geldi. saten değil ama. nasıl sizce fiyatı_? :1ninca:

biraz cvp geç oldu ama cnm bence fiyatları çok iyi kaçırma derim yerimseniben

pınar hepsi çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan hihoyyyt
bunlarda cekebıldıgım resımler
ya pike takımın resmını bekleyenler ozur cunku yenı yatak ortusu alınca onu sermedım uymuyor dıye
cekemedımama vakıt buldugumda cekcegımm

kırmızı beyaz yatak odası ne romantik :asigim: bu arada diğer resimlerinide gördüm hepsi hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip etsin cnm :Saruboceq:

Şeniz ayh cnm büyük geçmiş olsun evet ancak çeken anlar dediklerini hemen yapıcam çekirdeği tüm yutuyoruz ama ya mide parcalamazsa aman allahım doğurur gibi ölürüm heralde o çıkana kadar :roflol: bişey dicem bu sıcak suyu söledi doktor ve tanıdıklarda yaptı sende denedinmi cnm :uhm:

Hayır canım ben onu denemedim.Ama kaşık kaşık zeytinyağı içtiğimi biliyorum oda çok iyi geliyor.Zeytinin önce yiceksin sonra çekirdeğini yutucaksın.Canım mide özsuyunun zeytin çekirdeğini çok kısa bir sürede parçalayarak saf zeytinyağına ve şifalı yağlara ulaşıldığını geriye kalan posanın ise bağırsakları onarararak rahatlattığını dolayısı ile kabızlığın ve hemeroidinde tedavi olduğunu yanı sıra damar sertliğinden hazımsızlığa kadar bir çok derde şifa olduğunu söyleniyor..
İnşallah sende biran önce iğleşirsin ben şimdi iyim çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…