Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pasminacım zati işten ayrıldığına dair ilişik kesme dokumanı vs. sana vericeklerdir. Bununla gidip işkura başvuruyorsun, bu kadar. 6 ay boyunca işsizlik parasını da alabiliyorsun.
canım ne zaman ayrılıyormuşşsun? hemen yarın değildir dimi?

dimples tatlım ama sadece gülmüşsün yane hiç demiyon zayıflamak için şöle yapın böle yapın diye aşkolsun :roflol: senağlama

cnm ben zayıflamak için bişey yapmıorumki kendimi bildim bileli hep böleyim hiç rejim yapmadım hayatımdakaydirigubbakcemile[/QUOTE]

ahh ahhh şanslı kesimdensin yani :çok üzgünüm:

kızlar şaka bı tarafa galıba buldum
düğün salonlarında resım dağıtcam 1saat calıscam bılemedın 2 saat düğün başı 20tlden yukarı nasıl sızce:jeyyar:

düğünde resim dağıtmak nasıl oluyor canım anlamadım ben

Kızlar teşekkür edrimm, bizim muhasabe burda deil de o yüzden sordumm...

rica ederiz hayatım sen yeterki üzülme her işte bir hayır vardır
haklarını alabildiğin için şükret bir eksiğinizi kapatırsınız yoksa nerden bulcaktınız toplu parayı birden değil mi ama
daha sonra da iş arayışlarına girersin piyasa açılıyor yavaş yavaş merak etme

Ewvet csnım bugün son yarın free yim, ama bir gariplik var üzülmedimm daha anlayamadım heralde patt diye olduu herşeyyy

rica ederiz hayatım sen yeterki üzülme her işte bir hayır vardır
haklarını alabildiğin için şükret bir eksiğinizi kapatırsınız yoksa nerden bulcaktınız toplu parayı birden değil mi ama
daha sonra da iş arayışlarına girersin piyasa açılıyor yavaş yavaş merak etme[/QUOTE]

Teşşekkü rederim yaa sadece garip bir rahatlık var üzülmüyorum şimdilk anlayamadım henüzz çünkü....

Selam kızlar herkesin aldıkalşrı hayırlı olsun giremiyorum kaç gündür
Ankaralı kızlara küsüm bensiz toplanıyorlar 12 nisan bana uymuyor.Napalım kısmet değilmiş.Dün koltukaltıma lazere gittim merak edip soranlar vardı bahçelide mavi ışık adı.Kampanya vardı 4 seans 120 tl verdim.Hiçte acımadı tahmin ettiğim kadar.keşke bikini bölgesinide yaptırabilsem ya çıkmayacak olmasını bilmek bile çok güzel.

Sormak istediğim bir şey var yorgan almak istiyorum.Juanın yorganına baktım elyaf olanına fiyatıda çok uygun geldi bana.Ama mikrofiber değil ama antiallerjikmiş.Sizce mikrofiber olan başka marka mı tercih edeyim.Yorgan ve yastık konusunde ne önerirsiniz.

pasminacım, henüz daha üzüleyimmi sevineyimmi çelişkidesindir tabi.
hemn ne yapabilirim olayına girip kendini bunalıma sokma sakın tamamı?
sırayla herşey yoluna girer inşallh.
Öncelikle bu iş yerinle ilişiğin tamamen kesilsin .
sonra biraz nefes al sonra düşünürsün bundan sonra ne yapabilirim diye ..
kuşum habersiz bırakma bizi..

oveg, canım beniiim yaa :teselli:
ben seninlede buluşurum kuşum .
yorgan yastık olayına girmedim ben henüz bilmiyorum..

tatlım yataşın microfiber yorganını almıştı bana görümcem ( kendisi yataşın fabrikasında çalışıyorda ) personel indiriminden almıştı
en iyisi bu demişti yastıkları da ordan aldı
''satış sonrası müş. hizmetleri '' bölümünden arkadaşları tavsiye etmişti

bu arada konu açılmışken söyliyim ben iğneli epilasyona gidiyorum koltuk altım tamamen bitti bir daha hiç çıkmayacak :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
diğer yerlerimde azaldı süperrrrr hihoyyyt hihoyyyt

Mandalin teşekkür ederim cnm valla gelmeyi çok istiyordum ama napalım ayrı buluşuruz inş bi gün:teselli:

hayatım english home'a bakıyım ozaman fiyatları nasıl hiç bilmiyorum.Teşekkür ederim.

Yok kuşum güzdüzleri geceleri evdeyim netim var merak etmeyinn yanii hiçç, inş tez zamanda yoluna girer herşey...

aman ya yok yok ben çalışamam h sonları gezerım eğlenırım onla mı uğrasca

hayatım sen gıttın mı englısh home

PASHMINA cnm benim şimdi girdim şöle bi baktımda işden çıkarılmışsın..çok üzüldüm tatlım inan ya...inş çok daha ii bi iş bulursun..sıkma canını diycem saçma olcak biliyorum..hakkında hyaırlsı tatlım

kızlar ya aslında borç yapmamaya özen götermemiz lazım garantimiz yok hiç birimizin..valla para varsa alcaksın yoksa oturcaksın

mandilin, kıdem tazminatı işten hemen çıkarıldığı için veriliyor bildiğim. İlişiğini hemen kesicekler yani yoksam önceden haber verirlerdi yada şimdi şu zaman derlerdi. ay sonu olması itibariyle çıkarmışlar.

Pashminacım iş bulursun sakın kafana takıp kendini üzme.

tobicim haklısın balım ama öylede olmuyor kii... taksitler kredi kartları olmazsa olmaz oldu :):)

tobicim haklısın balım ama öylede olmuyor kii... taksitler kredi kartları olmazsa olmaz oldu :):)

aynen valla. diyorum ama bu ayki kredi kartı ödemem 445 delikafadulden

herşeye nakit verilmiyo verilse o ay elde para kalmıyo..hadi onuda geçtim her ay bi iki parça bişi alınsa alıncakalr bitmez valla:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…