Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tubis kıdem tazminatı çalıştığı yıl*brüt maaşı, işten hemen çıkartıldığı için de ihbar tazminatı 3 net maaş diye biliyorum ben

hayatım sana bısey sordum demı:mymeka:

pashmına aynen hayatımın yazdığı gıbım

İnş bulurum canım saoll, ben ihbar aldım kıdem aldımm o kadar yani birde izin kullanmamıştım ordan para alıcam.

aLllahtanki taksitim yok canımm

tubis kıdem tazminatı çalıştığı yıl*brüt maaşı, işten hemen çıkartıldığı için de ihbar tazminatı 3 net maaş diye biliyorum ben

hayatım, önceden haber verilmediğinde ihbarmış verilen yanlış biliyormuşum. birde kıdem tazminatı veriliyormuş. kullanmadığı izin varsa o veriliyormuş. 3 maaş falan yokmuş.
Eğer kötü niyetle çıkarıldığına inanıyorsa mahkemeye başvurabiliyormuşsun. mahkeme işe geri dönüş kararı verirse iş veren almazsa 3katı tazminat ödüyormuş.

Pashminacım, taksitinin olmamıs çok iyi sıkışmazsın onlar olsaydı daha çok düşünürdün.
Ne iş yapıyordun iş alanın nedir. ( şimcik sna ibşi dicem ama kötü haberci deme bana arkadşaımın teyzesinin damadı kurban bayramından beri işsiz Tekirdağda yaşıyorlar :çok üzgünüm:)

süper ya kaydirigubbakcemile3,canım düdüklün yoksa bir ara düdüklüde al,çok pahalı ya,tefalin düdüklüsü ben memnunun,öğrenene kadar az çatlamadım
canım ben uçuş hostesiydim o yüzden bıraktım evlenince
iş olarak uçuş hostesliğine mi bakacaksın yoksa canım başka bir iş mi düşünüyorsun.güzel bir meslek aslında ama şu helikopter kazası ve hollandadaki uçak kazasından sonra insan korkuyor azcık

dimples sen hostesmiydin ay ne ciciiiiiiiiiiiii....işleriimizin ortak bi yönü var ben uçağı dolduyorum....eşin ne iş yapıyo..ay valla amir yazıyodu ya ben polis falan gibi bişi düşünmüştüm :tomato:

pashmina cnm geçmiş olsun ya iyi bari kıdem ihbar almışsın umarım en kısa zamanda bulursun yeni bir iş.

kıdem tazminatı, ihbar tazminatı ve kullnmadığım izn lerin parası aldım kızlar,, başka aklınıza gelen var mı bişeyler????

İlk defa çıkartılıorum anacım neyapmam gerekir bilmiorumm...

ana iştenmi çıkartıldın :1shok:
o zaman yeni işi istanbulda değil başka yerde ara kaydirigubbakcemile3

Arsimacım dualarım seninle , içimi ferah tut Allahın izniyle hiçbirşey çıkmayacak inşallah..
arsimaa cnm benim geçmiş olsun bitanem içini ferah tut bişey çıkmaz inşallah
ARSİMA cıgım Allah a emanet ol ıns hayırl ı haberler olur
arsimacım, geçmişşş olsun inşallh umduğun gibi kötü değildir.
arsimacımm dualarımız seninle inşallahh bir şey çıkmaz kuzum... Şeniz
arsıma cok gecmıs olsun cnm yaa ınş bıseycık olmas :Saruboceq:

sağolun kızlar umuyorum sonuclar iyi olacak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…