Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hadi yaa zaten iş yok orda yaaaa

kızım sen hakkaten çeyizden sorumlu bakansın,eminim benden çok şeyin vardır klava::roflol::çok üzgünüm:

senın nen var say ona göre :1closedeyes: yok anam nerde bulasık mak var mı:jeyyar:

hayatım ben gıttım orayada superdı yaa 400tl bı seferde harcadımben orda delikafadulden

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
bktbb, adina, Arsima+, baberko, balımmert, dimples+, eminebora, esmy, esra_karadeniz+, GLCNNN, heath_19, herseyguzelolacak, ikraaa, kelebek54, menemenli, mobidic, morçilek, oveg, Pashmina, p_nr+, redlowe, schwarz, tobi, uğur böcüğü+, yasmin83, _HaYaTiM_+, şeker-leblebi+

sositosositosositosositosositososito

kiler için erzak kabı almayı düsünüyorum,
plastik mi cam mı?
alan var mı/ ne öneriyorsunuz?

Aslında çalışma bakanlığına hesaplattırıyolar onlar tamamiyle işçinin yanında herşeyiyile hesaplıyorlar kulnmadığın izinler vs

böcükkkkk sordun sordun noldu ne dicektin sölesene
yazdım ya la-tatlicadiarzu- bıda yazam ben gıttım bı kerecık ama bıdaha gtmek ıstemıym 400 tl harcadım ya okadr hoş seyler varkı hatta nette ılk sayfada olan takımı aldım resmınıde koymustum buraya sonra mısafr ıcn aldım bıde cok harıka krem aldım 400tl gıdıverdı
böcükkk evlenmezsen çeyizi satışa çıkar kızzz köşeyi dönersin :)))

yakında öle bı topcı acmayı düşünüyom

pınarcım kendi profilindeki bilgileri düzenleye gir.
takvim linkinin yazdığı kısımdaki linki önce sil kaydet sonra linki tekrar oraya yaz kaydet oluyor.

KOMŞIUU onlar ne ben anlayamadım çok küçükte

ayy ara ara bulamadım ya orjın resımlerını eklemstım evde neyse sen gör dıe koydum ama kucuk olmuş napak kadr sıtesınden bakarsın artık
böcükk sen bu aldıklarını eve nası sokuon anan bişe demiomuklava:

ben bunları aldım gun sevgılıler gunydu babam anneme yenı yatak baza yatak başlığı almıs ben eve gttımde annem onla uğrasıodu getr odandakı nevresımlerını koy şuraya bak bu son yerım sana daha koyck yer yok dedı:mymeka: sonra onları getrırken arada onlarıda koydum:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…