hayatım, önceden haber verilmediğinde ihbarmış verilen yanlış biliyormuşum. birde kıdem tazminatı veriliyormuş. kullanmadığı izin varsa o veriliyormuş. 3 maaş falan yokmuş.
Eğer kötü niyetle çıkarıldığına inanıyorsa mahkemeye başvurabiliyormuşsun. mahkeme işe geri dönüş kararı verirse iş veren almazsa 3katı tazminat ödüyormuş.
Pashminacım, taksitinin olmamıs çok iyi sıkışmazsın onlar olsaydı daha çok düşünürdün.
Ne iş yapıyordun iş alanın nedir. ( şimcik sna ibşi dicem ama kötü haberci deme bana arkadşaımın teyzesinin damadı kurban bayramından beri işsiz Tekirdağda yaşıyorlar :çok üzgünüm:)
kızım sen hakkaten çeyizden sorumlu bakansın,eminim benden çok şeyin vardırklava::roflol::çok üzgünüm:
UYY PASHMİNAMM. ziraat sektöründedemi kriz var bu ne yaww
kızlarrr takvimlerde bi gelişme varr mıı
bukettt ses verrr kuşummmmm:))
yazdım ya la-tatlicadiarzu- bıda yazam ben gıttım bı kerecık ama bıdaha gtmek ıstemıym 400 tl harcadım ya okadr hoş seyler varkı hatta nette ılk sayfada olan takımı aldım resmınıde koymustum buraya sonra mısafr ıcn aldım bıde cok harıka krem aldım 400tl gıdıverdıböcükkkkk sordun sordun noldu ne dicektin sölesene
böcükkk evlenmezsen çeyizi satışa çıkar kızzz köşeyi dönersin :)))
KOMŞIUU onlar ne ben anlayamadım çok küçükte
böcükk sen bu aldıklarını eve nası sokuon anan bişe demiomuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?