Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cam öneriorumm cnm daha sağlıklıhihoyyyt

evet bende cam seviyorum ama çok ağır oluyorlar, 5kglık düsün :) içi dolu oludğunu bi de..ama sen tecrübelisin 17 günlük evlisin ne de olsa senin sözünü dinlemiycem de napcam :teytey:
gülçin plastik sağlıklı değil, tabii ki cam
tşk,evet cam alayım en iyisi

KOMŞIUU onlar ne ben anlayamadım çok küçükte

bende anlamadım?

Kızlar benim düğün tarihim 8 ağustos.Bugün regl oldum sizce ağustosa kadar regl tarihim ayın 8 ini bulur mu çok korktum ya ılaç kullanmak istemiyorum.

englısh home dan aldığım nevresım onlar GULCIN bacı ama nette resım maalesf kucukcıkıyo daha önce ekledım ama o sayfayı bulamadım neysem boşverdım

ovegcim, henüz ağustosa yaklaşık 4 ay var. 25 günlük dönerse 8ine gelme ihtimali yüksek sanırım.

senın nen var say ona göre :1closedeyes: yok anam nerde bulasık mak var mı:jeyyar:

hayatım ben gıttım orayada superdı yaa 400tl bı seferde harcadımben orda delikafadulden
yok canım okadar da değil artıkın.evde iyi var ozaman,annem ben gittikten sonra yer olarak bayağı bir rahatladı :çok üzgünüm:hoş hala annemgilde eşyam var ama napim sığmıyorum.sen nasıl sığıyorsun ki acep :jeyyar:

kiler için erzak kabı almayı düsünüyorum,
plastik mi cam mı?
alan var mı/ ne öneriyorsunuz?
canım cam iyi ama kapağı çabuk yırtılıyor camın,birde ağır oluyor,plastik olanlardan alabilirisin,ama görüntü olarak cam güzel duruyor,benimki şimdilik porselen,değiştireceğim ama.kısacası ben senin yerinde olsam cam alırdımhihoyyyt

böcükkk evlenmezsen çeyizi satışa çıkar kızzz köşeyi dönersin :)))
ben talibim zaten

ya ne şansız bir kızım ben mandalincm büyük ihtimal öyle olacak ve ilaç kullanmak zorunda kalıcam düğün tarihini mi ertelesem napsam benimle aynı durumda olan varsa nasıl yapacaklarını desin bana kızlar.

buyrun o bahsettıgnız ksı bnm doktor ılacverdı ama ben kullanmıycam gıdısata bırakcagım

oveg; canımcım önceden kestirmek çook zor stres yapıyosun erkenden geliveriyor belli olmuyor ki..
büyük ihtimal benimkide denk gelicek ama umrumda değil.
gelinliğin içinde belki biraz daha dikkatli olmam gerek ama bunun dışındaki olası durumu erteleriz olur biter :)
üzülme sakın, düğün tarihinide değiştirme derim ben

canım benimki denk gelmedi,ama nerdeyse geliyordu.eğer düğün günü çok yoğun olmuyorsan boşver,ama inan gelinlikle zor oluyor.hasta olmasan bile zor.gelinliği giydikten sonra lavoboya gitmek,vs çok zor ya.bide hasta olup değiştirme yani neyse işte anladınız siz.öğlenden akşama kadar bide

böcük ben de o birinciden amıştım, harika gerçekten. ama ben oradan 2 tane daha nevresim takımı, 1 yorgan, 4 yastık aldım

benim de düğünüme denk geliyor regl hesaplarıma göre yada balayı başlangıcına. geciktirici içcem benim çok ağrılı oluyor ölüyorum resmen. düğünümü berbat edemem yani. yoksa başka bişi önemli değil:roflol:

ya sende mi aynı durumdasın esmy ya ilaç kullanmak istemiyorum bende ama ozamanda tatil vs burnumndan gelicek zaten çok ağrılı geçiyor

kızlar bir kere geciktirici kullanmaktan birşey olmaz ama gelinlikle zor ya

Ay kızlar bi de ben çok stresli oluyorum regl dönemi valla düğünü balayını burnundan getirirm ikimizinde:)
Ne şans ama bizdeki ya ya o iş benimde umrumda değil ama balayına üzülüyorum ben.Hayatım aynen galiba bende kullanıcam en güzel günümü berbat edemem.Mandalin cnm dediğin gibi belki stres yapıyorum dua ediyim dengem bozulsun ay sonuna denk gelsin :) (oda ayrı sıkıntı)

kızlar ben geçen yaz geciktirici kullandım çünkü 5 gün tatile gidiyodum sağolsun oda gelicekti neysem tahmini başlangıç gününden bi kaç gün önce kullandım hergün bitane.bırakır bırakmazda geldi sultan:)

ya sende mi aynı durumdasın esmy ya ilaç kullanmak istemiyorum bende ama ozamanda tatil vs burnumndan gelicek zaten çok ağrılı geçiyor

cnm ben doktora danıstm sende dansı gecıktırıcı degıl bana sokturucu verdı o hapı adettınden 5 gun once al dedı hap 6 gun suruyor bırakınca oluyormussun

Kızlar ben geçen sene tatil için geciktirici kullanmıştım. Aman Allahım kabus gibiydi. Ağrı sancı stres siir hepsini yaptı. Regl olmak için resmen dua etmiştim. Ben tövbe ettim sizi bilmem.

ben regl olmadan 1 hafta önce ve regl dönemi inanılmaz asabi ve çekilmez bir insan oluyorum. bunun üstüne bi de düğün stresi eklenince vay etrafımdakilerin halinedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…