cam öneriorumm cnm daha sağlıklıhihoyyyt
tşk,evet cam alayım en iyisigülçin plastik sağlıklı değil, tabii ki cam
KOMŞIUU onlar ne ben anlayamadım çok küçükte
yok canım okadar da değil artıkın.evde iyi var ozaman,annem ben gittikten sonra yer olarak bayağı bir rahatladı :çok üzgünüm:hoş hala annemgilde eşyam var ama napim sığmıyorum.sen nasıl sığıyorsun ki acepsenın nen var say ona göre :1closedeyes: yok anam nerde bulasık mak var mı:jeyyar:
hayatım ben gıttım orayada superdı yaa 400tl bı seferde harcadımben orda delikafadulden
canım cam iyi ama kapağı çabuk yırtılıyor camın,birde ağır oluyor,plastik olanlardan alabilirisin,ama görüntü olarak cam güzel duruyor,benimki şimdilik porselen,değiştireceğim ama.kısacası ben senin yerinde olsam cam alırdımhihoyyytkiler için erzak kabı almayı düsünüyorum,
plastik mi cam mı?
alan var mı/ ne öneriyorsunuz?
ben talibim zatenböcükkk evlenmezsen çeyizi satışa çıkar kızzz köşeyi dönersin :)))
ya ne şansız bir kızım ben mandalincmbüyük ihtimal öyle olacak ve ilaç kullanmak zorunda kalıcam düğün tarihini mi ertelesem napsam benimle aynı durumda olan varsa nasıl yapacaklarını desin bana kızlar.
şeker leblebii burdamısınnnn
yuh yani,nedeyim ben sana.hoş bende aynı durumdaydım.annem ben gittikten sonra oh be dedi :jeyyar:,baza,antredeki dolaplar,odadaki dolaplar vs.dirim
bzım ev 4+1 ama sığmıyok pek sığmıyom
ya sende mi aynı durumdasın esmy ya ilaç kullanmak istemiyorum bende ama ozamanda tatil vs burnumndan gelicek zaten çok ağrılı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?