Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimkide tam düğüne gelecek kızlar bende muhtemelen geciktirici kullanıcam. çünkü o dönem çok çok şiş falanda oluyorum bir önceki ay yani haziranda geciktiricem ki bir sonraki ay ona göre gelsin...

ben hiç bi yan etkisini görmedim o hapın????

bende kullandım daha önce canım sizin gibi tatil sebebiyle biraz göğüs hassasiyeti yaptı malum o tarihte gelseydi göğüslerim hassaslaşırdı zaten onun gibi... ama ayrıca bir sıkıntı yapmadı. kıyaslayınca o gün yada balayına denk gelmesindense. bir önceki ay geciktirip sıkıntıyı çekmeyi tercih ederim. böylelikle temmuzda doğal döngüsü gereği olmuş olacakk...

Ecz.satılıyormu kızlar bu haplar doktor tavsıyesı olması gereklımı

aa burcu bak seninki çok mantıklı ama öyle olur mu ki acaba doktora sormak lazım çünkü sen geçiktiriyorsun ama hormonlar kendi düzeninde çalışıyor sadece bir aylık değil midir acaba bi ou öğreniyim ben.Ya ilaç stres yapıyor bende biliyorum ama mecbur napalım regl seşlinde stres yaşayacağıma reglsiz yaşayalım bari.erkekler ne rahat ya kıskanıyorum valla

yuh yani,nedeyim ben sana.hoş bende aynı durumdaydım.annem ben gittikten sonra oh be dedi :jeyyar:,baza,antredeki dolaplar,odadaki dolaplar vs.

2 oda yatak odası 1 oda benım 1 odada oturma odası salonda oda kadr ama orda pek oturmuyoz -tatlicadiarzu-

cnm bnm düğünümde 2 masyısta olcak aynı gün regl oluyorum -tatlicadiarzu- çok sinir oldum wallaa ben şöyle düşünüyorum bu ay geciktirici alıcam nisanın 18i gibi gibi bırakcam hapı ondan sonra olurum büyük ihtimal regl öyle umuyorum böyle yaparsam nisanın sonunda olduğum için mayısın başında olmicam :lepi:

yok canım daha önce denedim. yerimseniben
bir sonraki ay ne zaman döngüyü tamamlarsa (benim 30 günde bir olur) o zaman geliyor.
bir önceki ay istediğim tarihe kadar erteliycem. misal benim düğün 16 sında. 26 sına kadar erteliycem. balayı dönüşüne kadar. 26 bırakınca adet olucam. temmuz ayında gene kendi tarihinde olması imkanzsız çübkü neredeyse yeni bitmiş gibi olacak... yerimseniben böylelikle stres sıkıntı tabi bir nebze geciktirdiğin için yapıyor. ama tüm skıntıları haziranda çekmiş olucam....a.s

kımsormustu parpalammı bencekesınlıke doktora dansıın o belkı baska bı yontem onerirrr:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…