Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

2 oda yatak odası 1 oda benım 1 odada oturma odası salonda oda kadr ama orda pek oturmuyoz -tatlicadiarzu-

maşallah yahu,bence sen hiç evlenme şeker,böyle rahatsın evde geniş,oh mis,benim gibi koca dırdırı çekmiyosun klava:
geçiktirici hasta olacağınızı düşündüğünüz günden 2-3 gün önce alınır.ve ne kadar gecikmesini istiyorsanız okadar içilir.bıraktığınız anda hasta olursunuz,doğum kontrol hapı gibi şişkinlik yapar.ama ben 5-10 günde yapıcağını pek sanmıyorum

işler kesat patron yarıniş yok dıyo
1 nısan tatılı yapıyok şaka deıl ha ben sızsız nasıl dayancm ya aman dıyım fasla yazman
hayatım senı bıle osluycem gız

Ayyy çıkmak zorunda kaldım pashmina ile yine karşılaşamadık ya :çok üzgünüm:

şaka şaka off nasıl geccek o 1gun ya havada süper borcum olmasa ohhh derdım negzl olarr ama işte

dirim bekarlık sultanlık harbı ben bılıyom
yemek bulasık derdı yok

gamze esra yoksa yarın sıze mı gelsem ne davet ettınızde ondan sey ettım hee

ya geçmişi yeni okumaya başladım da, pashmina tatlım çok üzüldüm canım ya! ınşallah hakkında hayırlısı olsun çok daha iyi işler bulursun :Saruboceq:

ya geçmişi yeni okumaya başladım da, pashmina tatlım çok üzüldüm canım ya! İnşallah hakkında hayırlısı olsun çok daha iyi işler bulursun :Saruboceq:

Sulfat bak neler geldi başıma bu arada, ekle resmini bakiim rahatlaa artık,Üzülme kuşum yaa daha iyi olcak inş hedef belli artık benim içinn

Pashmina canım keyfini çıkar bence boş günlerinin, daha sonra güzel bir iş kaparsın umarım :teselli:

tamam tatlım fotoğraflarla ilgili de bişeyler yazılmış tırstım vala hemen eklim de bakınca ses et sileyim canım

işler kesat patron yarıniş yok dıyo
1 nısan tatılı yapıyok şaka deıl ha ben sızsız nasıl dayancm ya aman dıyım fasla yazman
hayatım senı bıle osluycem gız

Böcükk canım bir taraftan iş bakmaya başla bir gözün dışarda olsun canım allah korusun bişey olurr başvuru yap bare....

bızım işimzde aslında sorun yok sorun malları bıgun ara ıle gec yollamaları
bızım burda iş cok babamın tandıklarıda var ama ben işimi sevyom yaa aman bısey olmasın

Kızlar affınıza sığınarak fotoları son kez koyuyorum. Pashminaya söz vermiştim çünkü, alıntı yapmayın hemen silicem

Son düzenleme:
bızım işimzde aslında sorun yok sorun malları bıgun ara ıle gec yollamaları
bızım burda iş cok babamın tandıklarıda var ama ben işimi sevyom yaa aman bısey olmasın

aMANNn iyi bare bende çok seviyorum işimi keyifle yapıorum hepp,ama ben artık t.dağa için başvuru yapcam böcükk.
pashminacım ne güzeeel uzatırsın ayaklarını ooooooooh değmesinler keyfine

Mandilin ağlarım sandım annemle konuşunca ama iyi teselli etti bir damla ağlayamadım.

Şimdilik yeni tabii sıkılmazsam iyidrir. Hme biliyosun 26 nisanda ankaraya sınava gelicem ona çalışcam belki erkenb gelirim gezerim ankarayı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…