Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sulfatt canım gördüm resimleriniz çok yakışmışsız maşallah diorum öncelikle allah bozmasın canım.

Kırmızı elbisen süper takıların çok şık ve seen çok çıtı pıtısın canımm, çok güzel olmuşsun.

Teşekkür ederim unutmayıp eklediğin için resimlerinii

Ne demek tatlım! Beğendiğine sevindim. Takıları da elbiseyi de herbişeyciği son anda halletim kaydirigubbakcemile3

sulfat maşallah çok çıtırsınn. kaç kilosunn

teşekkür ederim canım, 1.65 boyum, kilom da 50

Pashmina bende sana yorum yazdıydım ama görmedin sanırım.sonra demeyesin hiç oralı olmadı diyeŞenizŞeniz[/QUOTE]

sAOL canım valla şokla o anda gördüklerime yazabildim inan ofiste iş yapmaya devam ettim salak salak sonra bir an ben ne yapıorum dedim topladım evraklarımı teslim ettim çıktım zaten.

O panikle hemen size yazdım bende önce.

Çok teşşerkkür ederim tekrar arkadaşımm

bende gördüm maşallah cnm allah nazarlardan korusun bende bi nişanlanıyım bende koyucam :roflol:

Sağol tatlım, koy tabi. En güzel şekilde geçsin umarım nişanın. Zaten senin zamanın var bişey sıkışmaz halledersin. Benim iki ayağım bir pabuca girdi, ki nerdeyse 6 yıldır birlikteyiz herşey de belliydi yani -tatlicadiarzu-

tabi canım umarım senin için çook daha iyi olmuştur deriz .
hem sınavına hazırlanırsın rahat rahat.
her işte bi hayır vardır.
sen gel biz seni gezdirirz canımcm :1hug:

Pashmina bende sana yorum yazdıydım ama görmedin sanırım.sonra demeyesin hiç oralı olmadı diyeŞenizŞeniz

sAOL canım valla şokla o anda gördüklerime yazabildim inan ofiste iş yapmaya devam ettim salak salak sonra bir an ben ne yapıorum dedim topladım evraklarımı teslim ettim çıktım zaten.

O panikle hemen size yazdım bende önce.

Çok teşşerkkür ederim tekrar arkadaşımm
[/QUOTE]

yok zaten biliyorum o anda onu mu düşüncen .ama aklıma takıldıydı.sorun olmasında.

Benden kimse resim istemedi ama beni bir kişi bilio zaten resmimi görmüşttüü ekleyim bakıım ben de sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…