Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pashmina evet tatlım ya çok sevniriz ben isticektim aslında da şimdi karşılık bekleyip de ekliyo deme diye istemedim

evet cnm resmı yukledıkten sorna altta show mu ne varda ona bas sonra url adresını kopyaladınmı

canım öncelikle geçmiş olsun.Rabbim şifa versin. inşallah canım zaten keçiörenin o güzelliğine büyüleniyorum resmen.Sadece orayı seviyorum desem yeridir -tatlicadiarzu- belediyenin karşısında ADA'M cafeyi biliyorum sadece canım.oranın da pazar günü kahvaltılarına bayılıyorum hele ki köy kahvaltıları muhteşem oluyor tavsiye ederim canım kaydirigubbakcemile2 birde kalenin orada ki çadırlarını biliyorum canım.kış halini pek görmedim keçiörenin yani karlı halini ama tahmin ediyorum ki çok güzeldir. hihoyyyt inşallah canım hepimiz ömrümüz boyunca sevdiğimizle mutlu oluruz :Saruboceq:

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar! Karalahana tatlım nette daha ucuzunu buldum ama böyle şeyleri almaya cesaret edemedim henüz. Ben izmir bölge bayisinden aldım 100 ytl ye, 2 lira da puan kazandım 98 de :roflol::roflol:

kızlar takviminizin linkini yapıştırdığınız yerden(kullanıcı ayarlarında doğum kontrol olan yer) önce siilin ve kaydedin daha sonrada yapıştırın kaydedin geri dönüyor. Benimki gibi absürt karakterler çıkabiliyor ama.

yine yapıyorum umarım olur olursa eğer p_nr cım senin sayende :d bide alıntı yapılmaması ricadr gerci benim resmi kim ne yapıcakta sabahki muhabbet işte napim :) silicem kızlar baktıktan sonra.
....

Son düzenleme:
benımkı var bekleyın kızlar oynamayın ayarlarınızla gelır arada oluyo böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…