Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende netten alcam ben ablama robot kettle adlım sorun yaşamadım.bunuda taksitli 90 tlye buldum.kesim tarihim geçsin kredi kartımın alacağım.hayırlı günlerde kullan inş

resmin boyutum büyük oldu ama cok büyük şimdi onun mb ni düşürücem öyle koyucam p_nr senin için yarın yine koyarım merak etme byby

Son düzenleme:
Baberko koyunca hemencik silme görelim, sil deriz zaten:1rolleyes:

Kızlarrr bana şans dileyin bu akşam gelinliğimin son provasına , kına elbiseminde ikinci provasına gidiyorumkaydirigubbakcemile2

Kızlarrr bana şans dileyin bu akşam gelinliğimin son provasına , kına elbiseminde ikinci provasına gidiyorumkaydirigubbakcemile2

Esracım umarım her ikisi de hayal ettiğinden çok daha güzel olur ve içine sinerek huzurla mutlulukla giyersin tatlım kaydirigubbakcemile5

slm kızlar dün eudobetanın takdiklerini yaptım bugün biraz daha iyiyim henüz geçmişi okumadım 50 sayfa birikmiş hemen okumaya başlim bu arada eudobeta Allah gönlüne göre versin cnm çok tskr ederim sana Şeniz

canlarim acil bir sorum var... gelinlikler genelde bembeyaz mi yoksa kirik beyazmi oluyor hangisi daha güzel oluyor siz beyaz mi kirik beyazmi tercih ettiniz. Lütfen acil cevap verin modacima mail atacam da

pashmina gördüm seni şimdide beni görün söz resmi değil başka koydum koymasam catlardım :)
ama benimki de bi görse koyduğumu vay halime çaktırmayın

SıLDıM

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…