pashmina bende gördümmm çok güzelsinnn kaydirigubbakcemile2
baberko sende güzelsin arkadaki manzara daçok güzell
fmk kırık beyaz daha asil duruyor, bembeyaz çarşaf gibi ıhh
ben kırık beyaz yada krem ıstıyom gelınlıkımı ama bu gıdısle rengıne bakmıycam hele bı goca bulamda
baberkodıpcık gıbısın masallah enısteye dıycem senı
ben kırık beyaz yada krem ıstıyom gelınlıkımı ama bu gıdısle rengıne bakmıycam hele bı goca bulamda
baberkodıpcık gıbısın masallah enısteye dıycem senı
Baberko sen de çok tatlsın canım, aynı böcük kaydirigubbakcemile3
aynen :lepi: kaydirigubbakcemile3Baberko sen de çok tatlsın canım, aynı böcük kaydirigubbakcemile3
turkce bişi deılsaol almanca danke!
olm sız bı işe yaramıyonuz alın benı bırıne dıom yok mandalınde benı kandrıyo bende kekım ya yedım:mymeka: bugn operasyona baslıyom ılk arabaya bıncem :dilcikar:ay çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
böcük bence de beyaz kırmızı arama bence. ne renk bulursan kocayı buldum mu geçir sırtınananiknanik
ok mailimi attim kirik beyaz dedim
ay çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaa:roflol:
böcük bence de beyaz kırmızı arama bence. ne renk bulursan kocayı buldum mu geçir sırtınananiknanik
gunaydn kızlar
blackk bacımm cok gecmıs olsun kuzum askım tatlım sefkılım
Çok geçmiş olsun canım. Annemde var üşüttüğü zaman kuduruyor (bulamadım nasıl anlatcamı) o yüzden sıcak tutmaya çalışıyor üşüdüğünü hissettiğinde bezleri var onları ısıtıp koyuyor faydası oluyormuş.
nedemek utanç verici cnm sende saçmalama. Hastalık bu sonuçta pek çok kişi geçirdi kendi geçirmediyse mutlaka yakını geçirmiştir. Hiçte utanılacak bişey değil. Allah sağlık versinde ameliyat olmak zorunda kalmadan geçer işallah
black geçmiş olsun cnm aynı sıkıntıyı bende yaşadım sabahları uyandığında ılık su iç bide acı yeme.çünkü acı tetikliyo
blackquenn geçmiş olsun canım allah şifa versin..
Black geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifalar versin bi an önce inş.kızlar
black ne taktiği ben kaçırdım sanırım, bana da verin tagdük:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?