Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben kırık beyaz yada krem ıstıyom gelınlıkımı ama bu gıdısle rengıne bakmıycam hele bı goca bulamda

baberko dıpcık gıbısın masallah enısteye dıycem senı

Baberko sen de çok tatlsın canım, aynı böcük kaydirigubbakcemile3

esra inşallah çok güzel olursun canım ki zaten çok güzelsin

baberko resim biraz karanlık ben de tam göremedim

Baberko sen de çok tatlsın canım, aynı böcük kaydirigubbakcemile3
aynen :lepi: kaydirigubbakcemile3
saol almanca danke!
turkce bişi deıl
bu turkce ıle ne kadr anlarsan ıste
ay çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

böcük bence de beyaz kırmızı arama bence. ne renk bulursan kocayı buldum mu geçir sırtınananiknanik
olm sız bı işe yaramıyonuz alın benı bırıne dıom yok mandalınde benı kandrıyo bende kekım ya yedım:mymeka: bugn operasyona baslıyom ılk arabaya bıncem :dilcikar:
ok mailimi attim kirik beyaz dedim

cok süper bı secım:lepi:

Pashmina çok şirinsin canım maşallah sana :)Tekrar silmek için aynı mesajını EDIT yazan düğmeden aç.mesajını sil.TAMAM butonuna bas.silinir o. kızlar benim de gelinlik kırık beyaz olacak sanırsam.çünkü bikaç tane denedim nişanlım kırık beyaz olanları daha çok beğendi.bir de bende çok beğendim böyle değişik bi havası var.bizim memelekette arkadaşlar arasında da hiç kırık beyaz giyen olmadı.ben bir ilk olsam güzel olurdu :)

ay çok güldüm yaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

böcük bence de beyaz kırmızı arama bence. ne renk bulursan kocayı buldum mu geçir sırtınananiknanik

Kız gülme kızkaydirigubbakcemile3 valla sonra bitanecik böcüğümüz kızar :1ninca:

böcük kusura bakma da ben seni bu çeneyle (yok ama) ne abime ne de kardeşime alırım:dilcikar: dilin pabuç kadar maşallah:mymeka:

gunaydn kızlar
blackk bacımm cok gecmıs olsun kuzum askım tatlım sefkılım

black geçmiş olsun cnm aynı sıkıntıyı bende yaşadım sabahları uyandığında ılık su iç bide acı yeme.çünkü acı tetikliyo

blackquenn geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Black geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifalar versin bi an önce inş.kızlar

black ne taktiği ben kaçırdım sanırım, bana da verin tagdük:))

cnm rahatsızlığım hakkında kendisi birkaç öneride bulundu o yüzden dedim

bu arada kızlar hepinize tek tek tskrler ederim canımsınız Şeniz

bu arada okurken diğer alıntılarım çıkmamış hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın pasmihacım geçmiş olsun Allah bir kapıyı kapatırken ötekini açar içini ferh tut umarım en yakın zamanda iş bulursun güzelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…