- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
allam sen sabırKız gülme kızkaydirigubbakcemile3 valla sonra bitanecik böcüğümüz kızar :1ninca:
böcük kusura bakma da ben seni bu çeneyle (yok ama) ne abime ne de kardeşime alırım:dilcikar: dilin pabuç kadar maşallah:mymeka:
cnm antibiyotik kullanıyordum onunda yan etkisiymiş çok nadir yaparmış baş ağrısı mide bulantısı yada pişik yaparmış bende pişik başlamıştı ama doktor krem verdi pişik geçincede hemoroide dönüştürmüş yani ben anlamamıştım git gide büyüyünce anlaşıldı Allah düşmanımın başına vermesin kızlar çok zor bir durum senağlama şimdi netten bakıyorum bu durumda olan kişiler neler yapmış die herkes sıcak suya otur dior ama bilmiyorum( çünkü ameliyat oluncada kurtulunmuyormuş tekrarlıyormuş offff çıldırmamak iş değil ((((((((((((
Canım geçmiş olsun...Bizim komşumuzda da vardı bu rahatsızlık ameliyat oldu yıllar geçti hala bişeyi yok .Ameliyatıda çok basitmiş ...Bence yaşam tarzıyla alakalı fıtık da öyledir ameliyat olursun dikkat etmezsen tekrar olur...Senin ilacının yan etkisiymiş ama bu dert bizim sülalede yokda annemle bende var :bbo: Bitkisel bişeyler dene bakalım.Komşu sıcak su pansumanı yapardı ama bu hemeroid dönem dönem artar belki sonra olmaz patlayınca ..
pashmına aynı bensın he:roflol: masallah gamzenı yesınler senın
pashmina edite bas resmi sil -------------- yerine bunu koy canım
Pashmina çok şirinsin canım maşallah sana :)Tekrar silmek için aynı mesajını EDIT yazan düğmeden aç.mesajını sil.TAMAM butonuna bas.silinir o. kızlar benim de gelinlik kırık beyaz olacak sanırsam.çünkü bikaç tane denedim nişanlım kırık beyaz olanları daha çok beğendi.bir de bende çok beğendim böyle değişik bi havası var.bizim memelekette arkadaşlar arasında da hiç kırık beyaz giyen olmadı.ben bir ilk olsam güzel olurdu :)
amaaan kaynanam ne kadar da dünya tatlısı bir insan olsa da ben almayım canım. Böcük ben şimdiden özledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaırn yokum 15 dk sonra cıkıym benı oslen oslemeyen kaynanası ıle otursun
çayıra çimene atcam kendımı
ben bılmem beyım hıc bılmes :1closedeyes:
ben gtcem yaa ınanmıym 1 gunyokum haıd bayram edın sositososito ohh ohh dıyen cok ama untman sadece bıgun yokumm hahahahha :lepi:
olm benı oslemeyen dedım sen oslemıyceksen gule gule otur :dilcikar:böcükk görürşürüz cnm ben geldim sen gidiyon hayırdır yarın nie yoksun güzelim ayhh şu acıya katlanmakdansa ben kaynanamla oturmaya razıyım kızlar :roflol:
Kız kimmiş o ohhhh ohhhh diyen :uhm: Ben demiyom vala :dilcikar:
Blacqueen onu bitkisel yöntemlerle hallet kuşum herkesde olan bişey o da zaman zaman, ameliyat en son çare unutyma
Uuu esroşş hadi gözün aydınn :jeyyar:Günaydınnnnnnnnnn.. Hava ne kadar güzel bugün. Aşkımda dönüyor bugün :asigim::asigim:
Pashminacım işsizler kervanına hoşgeldinn bacımmKızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
Nihayet bugün alabildim şarjlı süpürgemi
Canım iyi günlerde kullan yerimseniben Bende bundan alıcaktım ama bana çok ağır geldi :uhm:
slm kızlar dün eudobetanın takdiklerini yaptım bugün biraz daha iyiyim henüz geçmişi okumadım 50 sayfa birikmiş hemen okumaya başlim bu arada eudobeta Allah gönlüne göre versin cnm çok tskr ederim sana Şeniz
İşe yaramasına sevindim canımm :1hug: Bende alışkanlık oldu ben şimdi yediğim çekirdekli bişeyin hiçbirini çıkarmıyorum hepsini yutuyorumm kaydirigubbakcemile3
İnşallah iyice faydasını görürsün canımm Şeniz
Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
olm benı oslemeyen dedım sen oslemıyceksen gule gule otur :dilcikar:
nıckı lazım deıl ben bılıyom yter :1closedeyes: acep pc eve mı gotrsem:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?