Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaırn yokum 15 dk sonra cıkıym benı oslen oslemeyen kaynanası ıle otursun
çayıra çimene atcam kendımı

Canım geçmiş olsun...Bizim komşumuzda da vardı bu rahatsızlık ameliyat oldu yıllar geçti hala bişeyi yok .Ameliyatıda çok basitmiş ...Bence yaşam tarzıyla alakalı fıtık da öyledir ameliyat olursun dikkat etmezsen tekrar olur...Senin ilacının yan etkisiymiş ama bu dert bizim sülalede yokda annemle bende var :bbo: Bitkisel bişeyler dene bakalım.Komşu sıcak su pansumanı yapardı ama bu hemeroid dönem dönem artar belki sonra olmaz patlayınca ..

amaaan kaynanam ne kadar da dünya tatlısı bir insan olsa da ben almayım canım. Böcük ben şimdiden özledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol cnm Şeniz dünden beri zeytin çekirdeklerini yutuyorum netteden de araştırdım neler yapabilceğim hakkında sıcak su olayınıda yapıyorum ama inş. gecer olmazsa evt ameliyat olucam gece biraz göz geçirdim yarım sattlik birşeymiş fakat tekrar çıkıyormuş ondan korkuyorum tesellim ameliyat olmadan geçmesi ama olmazsa bu acıya katlanmaksa ameliyat cazip geliyor senağlama

pashmına aynı bensın he:roflol: masallah gamzenı yesınler senın

Teşkkü ediom böcük cüğümm

pashmina edite bas resmi sil -------------- yerine bunu koy canım

Tamam canım saol

Saol kuşum fikrim her ikis de olabilir bence bu arada

[
bu arada okurken diğer alıntılarım çıkmamış hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın pasmihacım geçmiş olsun Allah bir kapıyı kapatırken ötekini açar içini ferh tut umarım en yakın zamanda iş bulursun güzelim a.s.[/QUOTE]

Öyle canım valla diycek bişey yok bundan sonra hayırlı olsun dioz hep beraber...

amaaan kaynanam ne kadar da dünya tatlısı bir insan olsa da ben almayım canım. Böcük ben şimdiden özledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bılmem beyım hıc bılmes :1closedeyes:
ben gtcem yaa ınanmıym 1 gunyokum haıd bayram edın sositososito ohh ohh dıyen cok ama untman sadece bıgun yokumm hahahahha :lepi:

Blacqueen onu bitkisel yöntemlerle hallet kuşum herkesde olan bişey o da zaman zaman, ameliyat en son çare unutyma

böcükk görürşürüz cnm ben geldim sen gidiyon hayırdır yarın nie yoksun güzelim ayhh şu acıya katlanmakdansa ben kaynanamla oturmaya razıyım kızlar :roflol:
olm benı oslemeyen dedım sen oslemıyceksen gule gule otur :dilcikar:
Kız kimmiş o ohhhh ohhhh diyen :uhm: Ben demiyom vala :dilcikar:

nıckı lazım deıl ben bılıyom yter :1closedeyes: acep pc eve mı gotrsem:roflol:

Blacqueen onu bitkisel yöntemlerle hallet kuşum herkesde olan bişey o da zaman zaman, ameliyat en son çare unutyma

cnm dün baktımda bitkisel kimse bişey yazmamış sadece fındık kuru kayısı yemem lazımmış birde portakal falan sıkıp içmem lazımmış dün saolsun eudobetacım zeytin çekirdeklerini yut dedi ve çok rahatldım ve nette biri daha yazmış zeytin çekirdeiğini yutulmaısnın iyi geliceğini hatta diğer meyvelerinde çekirdeklerini yutulunca mide gastiriti ya da ünseri olana çok iyi geldiği görülmüş cnm

Günaydınnnnnnnnnn.. Hava ne kadar güzel bugün. Aşkımda dönüyor bugün :asigim::asigim:
Uuu esroşş hadi gözün aydınn :jeyyar:
Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
Pashminacım işsizler kervanına hoşgeldinn bacımm Üzülme sakın benide tüm gün çalıştırıp sonrada postalamışlardı.Hiçte üzülmedimm elime nakit para geçti :dilcikar: Tüm mobilyalarımı tazminatımla aldım 6 aydırda işsizlik maaşı alıyorum.Mayısın sonuna kadarda almaya devam edicem.Düğünden sonrada iş arıcam kısmetsee :Saruboceq: Alıştım walla evde oturmaya hiç işi özlemedim hala kaydirigubbakcemile3

olm benı oslemeyen dedım sen oslemıyceksen gule gule otur :dilcikar:

nıckı lazım deıl ben bılıyom yter :1closedeyes: acep pc eve mı gotrsem:roflol:

ayhy ben acımdan ne dediğimi biliyonmu ben seni hep özlerim canımm Şeniz ama ben acım geçsin diye öle diyorum Allah yüzüme bakarsa die cnm yerimseniben

uzun lafın kısası takıp etcem sızı yarında 1 nısan ya bakım neler yapcaksınız komşuma gıderım yazarım ordan sıze artık

black persembe bızm mekana gel laa osledım

sağol betacım. Ben de uzun süredir araştırıyordum, arzum alcaktım ama dış gövdesi her an soyulacakmış gibi geldi bana. Sonra bunda karar kıldım. Aman ağır olsun, aşkım temziler artık güçlü kuvvetli :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…