Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eudobetacım hşg. bende artık öle yapıcam dün nette bende okuudm diğer meyvelerin de çekirdekleri mideye çok iyi geliyormuş hihoyyyt

Arsimacımm canım çok geçmişş olsun tatlımm inşallah iyi haberlerini alırız :1hug:

Böcük yarın yokmuşunn ohhh bee topik biraz rahatlarr :1closedeyes:

Şaka tabii lülülülülülü Sensiz bu topik çekilmez walla çeyis bakanı Şeniz

uzun lafın kısası takıp etcem sızı yarında 1 nısan ya bakım neler yapcaksınız komşuma gıderım yazarım ordan sıze artık

black persembe bızm mekana gel laa osledım

siz 1 Nisan diye çalışmıyormusunuz patronun size şakası sanırım delikafadulden bu arada gelirim cnm ne demek gel bi daha öpem Şeniz

eudobetacım hşg. bende artık öle yapıcam dün nette bende okuudm diğer meyvelerin de çekirdekleri mideye çok iyi geliyormuş hihoyyyt

Evet canım okuyunca banada mantıklı gelmişti.Abimdede aynı problem var o taa ankaralara kadar gitti tedavi için..:1ninca: Oda iyi şimdi çok şükür ama ben bitkisel yöntemlerle hallettim.Posalı yicekler tüketmemiz lazım bol bol meyva yemek lazım cokacimcoook

Sulfat bende düşünmedim değil ben alayım kocişe temizletirim demiştim kaydirigubbakcemile3 benimkide ne temizler yaa :mymeka:

:1shok: bu haftasonu bakcem orda olduğunu bılmıyodum saol görumce

Bahçelerde börülce oynar gelin görümce kaydirigubbakcemile2

Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............

Bende resmen şok şok şok oldum.nasıl yapıyolar ya klava:

Anladım canım ...

Tatlım iyi şeyler düşün kötü bişey yokturinş içini ferah tut

ay gene neler kaçımışım yaa:çok üzgünüm:

Bende çok şey kaçırmışım yaaa :bbo:

saol cnm Şeniz

Baberko davetiyeyi yakından gördün ama değilmi? netten göründüğü gibi olmuyor bazıları çünkü. Ben bir tane beğenmiştim netten ama yakından görünce vazgeçmiştim nişan zamanı. Şimdi yeni taşıncağım evn alt katında oturan komşumuzla karşılaştık geçen. Onlarda bikaç ay önce taşınmış yeni evliler. Adam matbacıymış biz hazırlarız artık davetiyelerinizi dedi. Belki ucuza kapatırız delikafadulden

beta bacım saol cnm
black bende öptum
durun kıprasman hepınızı opuyom ve ben kacıyom :çok üzgünüm:

yok görmedimki cnm :çok üzgünüm: aslında kuzenimin eşi reklamcı onun varmış galiba bide ona sorcam tanıdıkı var mı diye kaydirigubbakcemile2

Baberko canımm sen turizmle ilgileniyorsun dimi ? Marmariste veya bodrum önerebileceğin oteller hangileri canımm ? Yardımcı olursann sevinirimm :1hug: İşin içinden çıkamıyorumm senağlamaMesela bu oteli önerirmisin RIXOS PREMIUM BODRUM

Güle güle böcük, iyi tatiller. Biz de öpüyoruz seni :teselli:. sen gelene kadar yeni cici eklemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…