ay gene neler kaçımışım yaa:çok üzgünüm:
uzun lafın kısası takıp etcem sızı yarında 1 nısan ya bakım neler yapcaksınız komşuma gıderım yazarım ordan sıze artık
black persembe bızm mekana gel laa osledım
eudobetacım hşg. bende artık öle yapıcam dün nette bende okuudm diğer meyvelerin de çekirdekleri mideye çok iyi geliyormuş hihoyyyt
kızlar ya aranızda hiç netten davetiye siparişi veren oldumu ? güvenilirmi acaba
:1shok: bu haftasonu bakcem orda olduğunu bılmıyodum saol görumce
Kızlarr şok oldum işten çıkarıldım az öncee sebep malum krizz...............
gelenler yabancımı kuzum çeksin varsın yerimseniben hem zaten boy sorunumda yok 5 cm kısalsam ne yazar uzasam ne yazar... aşkımlada aramızda normalde 13 cm boy farkı var. gelinlik braz aşağı iner o kadarda olsun gecenin sonunda kimse fark etmez:roflol:
merhaba kızlar
işler hala yoğun sizi ve aldıklarınızıda merak ediyorum ama
bitirmeden gelemiyorumşimdi bi selam vermek için geldim
bu arada önceden yazmıştım
doğum kontrol hapı ile ilgili şeyler
tahlil sonucumda çıkan bazı yüksekliklerden dolayı dün doktora gittim
hiç bi rahatsızlık vermemesinin tuhaf olduğu sebebi belirsiz bişeyim var ama ne bilmiyoruz
doktor hepatit b yada c olabilir dedi
perşembe tahlil ve ultrason randevum var
benim için dua edin
hepinizi öpüyorum
hepatitsem öpmüyorum -tatlicadiarzu-
ay gene neler kaçımışım yaa:çok üzgünüm:
Evet canım okuyunca banada mantıklı gelmişti.Abimdede aynı problem var o taa ankaralara kadar gitti tedavi için..:1ninca: Oda iyi şimdi çok şükür ama ben bitkisel yöntemlerle hallettim.Posalı yicekler tüketmemiz lazım bol bol meyva yemek lazım cokacimcoook
Sulfat bende düşünmedim değil ben alayım kocişe temizletirim demiştim kaydirigubbakcemile3 benimkide ne temizler yaa :mymeka:
Bizzat benim nişanlım online davetiye sitesi yaptı güvenilirdir yani :)
Neyi kaçırdın kuzuuuum
fotolar eklenmiş canikomm kaçırdım :çok üzgünüm:
neyse pasmina mı biliyoerum allahtannn kaydirigubbakcemile3
Bizzat benim nişanlım online davetiye sitesi yaptı güvenilirdir yani :)
Baberko davetiyeyi yakından gördün ama değilmi? netten göründüğü gibi olmuyor bazıları çünkü. Ben bir tane beğenmiştim netten ama yakından görünce vazgeçmiştim nişan zamanı. Şimdi yeni taşıncağım evn alt katında oturan komşumuzla karşılaştık geçen. Onlarda bikaç ay önce taşınmış yeni evliler. Adam matbacıymış biz hazırlarız artık davetiyelerinizi dedi. Belki ucuza kapatırız delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?