Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

rixos premium 7 yıldız standartında ama okadar para verene kadar yine iyi daha uygun fiyatlı tesisler var cnm.amara dolce vita, amara wing,voyage sorgun bide bunlara bak istersen yine 5 yıldız ultra herşey dahil premiumdan dahada uygun..
marmaristede martı la perla,martı resort bide grand yazıcı turban

Sao canımm Şeniz evet bu biraz tuzluymuşş ben daha uyguna bakayımm.Bu söylediklerinide bi araştırayımm a.s.

daha once bırının de cıkmamıstı.ama sonra oldu galıba.bakimm benımkı cıkıyo mu sengözlerimebaksanab

ewt canikom benim önceliğim amara wing sonra voyage sorgun..dolce vita biraz yeşilliksiz haberin ola..

birazda doğayla iç içe olsun.Ağustos böcekleri ötsünn o zaman tatilde olduğumu anlıyorumm kaydirigubbakcemile3 Rixos süper otel ama tuzluymuş :1ninca: 4 gece 1700 TL kafamçokkarıştı

birazda doğayla iç içe olsun.Ağustos böcekleri ötsünn o zaman tatilde olduğumu anlıyorumm kaydirigubbakcemile3 Rixos süper otel ama tuzluymuş :1ninca: 4 gece 1700 TL kafamçokkarıştı

ewt cnm baya tuzlu hemde ben şimdi cıkıyorum yarın yine bakarız sorarsın fiyatlara bakarım ben söylerim sana ya da başka otel..

ben kaçtım mucuk kızlar öpüldünüz :1hug:

ewt cnm baya tuzlu hemde ben şimdi cıkıyorum yarın yine bakarız sorarsın fiyatlara bakarım ben söylerim sana ya da başka otel..

ben kaçtım mucuk kızlar öpüldünüz :1hug:

Tamam canımm yardımların için tekrar saol a.s. İyi akşamlarr :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…