herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum. böcük özlicem kız seni :))
Ben daha balayında nereye gitceğimi bilemiyorum. Aslında ben yurt dışı turlarından prag istiyordum aşkım da tamam demişti. Şimdi kıllık yapıyor. Ben ilk tatilimizi yabancı bir memlekette geçirmek istemiyoum diyor. 4 gün yurtdışı olcağına 10 gün türkiye olsun der beyefendi. İkna edemezsem nereye gitsem ki :uhm: Antalya, Bodrum? Baberko sen bana yardım edersin yarın değilmi?
Aaaaaa takvimim kendiliğinden geri geldi, iyiki uğraşmadım kaydirigubbakcemile3
dügünümüz ayni zamanda kaydirigubbakcemile2 ben iki gün önce allahin izniyle
Öyle mi canım? 4 ağustos mu senin? Benim de bir düğündaşım olsun ya delikafadulden
Bu arada başıyazmalıkız Allah herşeyi gönlüne göre versin tamanına erdirsin kolayca atlatman dileğiyle...
Başıyazmalıkız umarım nişanında herşey gönlünce olur ve içine sinen güzel bir gün olur :Saruboceq: Hiç birşey için canını sıkma keyfini çıkar o günün
günaydın herkese..
black geçmiş olsun cnm aynı sıkıntıyı bende yaşadım sabahları uyandığında ılık su iç bide acı yeme.çünkü acı tetikliyo
başıalyazmalı şimdiden tebrik ederim arkadasım
tatlım hayırlı etsin rabbim adım attığınız bu güzel yolunuzu.söz resimlerinede bakmıştım,bunlarıda eklersin inş bizlerde faydalanırız.sakin ol ve hep gül gerçekten geçen gün bir daha geri gelmiyor.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sulfat aramiza yeni katilmisin
hos geldin bu yüzden yeni ilgimi cekti hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?