Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben daha balayında nereye gitceğimi bilemiyorum. Aslında ben yurt dışı turlarından prag istiyordum aşkım da tamam demişti. Şimdi kıllık yapıyor. Ben ilk tatilimizi yabancı bir memlekette geçirmek istemiyoum diyor. 4 gün yurtdışı olcağına 10 gün türkiye olsun der beyefendi. ıkna edemezsem nereye gitsem ki :uhm: Antalya, Bodrum? Baberko sen bana yardım edersin yarın değilmi?

olmuyor ya çok ilginç sildim kaydettim sonra linki kopyaladım kaydettim anlamadım sizinkiler .çıkıyor bnmki çıkmıyor hani sizinkileride göstermese dicemki sorun var

Kızlar takvimler bence siteden kaynaklanıyor.yarın düzelir bence uğraşmayın.Bende otel arıyom duyurulur.tuzlu olmayan tarafından pleaseeeee

Aslında yurtdışı tatilleride ucuz ama vize pasaport işlemleri falan pahalı olur gibi..Prag süper bi yermiş eniştem gitmişti..Bende bodrum veya marmaris istiyorum.Hem daha yakın yolda zamanımız geçmez hemde çok güzelmiş..

Aaaaaa takvimim kendiliğinden geri geldi, iyiki uğraşmadım kaydirigubbakcemile3

Öyle mi canım? 4 ağustos mu senin? Benim de bir düğündaşım olsun ya delikafadulden

benimde simdi ilgimi cekti :jeyyar: dügündas bundan sonra güzüm üstünde dügünden sonra bol bol dedikodu yapariz sengözlerimebaksanab

sulfat aramiza yeni katilmisin
hos geldin bu yüzden yeni ilgimi cekti hehe

Bu arada başıyazmalıkız Allah herşeyi gönlüne göre versin tamanına erdirsin kolayca atlatman dileğiyle...

Başıyazmalıkız umarım nişanında herşey gönlünce olur ve içine sinen güzel bir gün olur :Saruboceq: Hiç birşey için canını sıkma keyfini çıkar o günün

sağolun kızlar..hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile5

kızlar tarlatan nasıl büyütülür yanlış tarlatan vermişler bana yaaaaaaaaaaaaaa!!!!
imdatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…