Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlarrrrrrrrr selam iyi akşamlar herkeze...ayzucum aldığın yerden değiştiremiyormusun?

Son düzenleme:

bende yurtdışı istiyodum aynen benimkide aynı şeyi söylediki bencede çok haklı 4 gün elin memleketinde derdimi anlatmaya çalılarak geçireceğime kendi ülkemde geçiririm
Pragda çok romantik bi yer ama olsun başka zaman gidersiniz.
Bizde Antalyada karar kıldık sonunda

pashmina ve baberko kızlarr bende sizi görmezsem çatlarım burda sabah sabah ..
lüüütfen bidaha koyuuun.

ewiiiit elisacım dün akşam pashmina ve baberko hanımlar koymuş resimlerini ama ben kaçırdım.
Bende görmek istiyoruuuuum

Mandilincim bu 4, Provamdı. Sanırım gelinlik için 1 kez daha gitmem gerekecek. Ama zaten kına elbisem için 1-2 kere daha giderim..

Resimler üzerinde ayarlama yapıp hemen yükleyeceğm canlarım. Biraz bekleteceğim

günaydın kızlar...

balayı dicek olursanız bizde yurtdışı istiyoduk bi de biz baharda evlencez büyük ihtimal o zaman yurtdışı daha uygun oluyo paskalya dönemi filan ama yinede yurtiçine göre pahalıya cıkıyo pasaport vizeliyse vize,tur masrafları tabi bir de ordaki extralar.bide yurtdışı oda kkahvaltı mantığı olduğu için yeme içme. biz antalyada karar kıldık hem otel standartları iyi hemde 24 saat ye iç kaydirigubbakcemile2 (bunu okuyanlarda beni şişko sanıcak ama tam tersi ) bodrumda olabilir ama nebilim antalyanın otel standartları daha iyi. ama antalya denizi kötü (kemer hariç) bodrumun daha güzel bu da bi kriter haberiniz ola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…