Önce Gelinliğimmm...Gelinliğimin yakası dikilmedi sadece tutturdu kız etek kısmında gözüken dantelin boncukları işlenmedi virde kollarımın alttan düğmeleri dikilmedi.Ayyy çok heyecanlandım
ESRAcanım hayırlı olsun inş çok güzel olmuş.üst işlemeleri falan zati gelin dediğin biraz şöleee ışıl ışıl olmadı ama.ayrıca yaksıda çok güzel.çene altından iğneleyip yakanın içine koyacaksın herhalde türbanını.hem hakim yaka ön arka her yeri kapadığı için eminim çok rahat edeceksin.
ben kına kıyafetinide dört gözle bekliyummmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Teşekkür ederim lahanacım. Evet çene aldından tutturup içine sokacağım türbanı. Boğaz altına yığılan türbanları sevmiyorum canım. Türban düz olacak üstüne rahibe duvağı işli olacak. Bide birşey sorayım size canlarım. Sizce türbanın üstüne bir tane yan broş alayımmı..
Lahanacım kına elbisemin de resimleri var ama henüz hiçbir işlemesi yok. O yüzden koymadım resimlerini.
esracım hatta belindeki broş gibi bir takı var ya ona benzer bişey başörtünde de çoook şık durabilir bence. ama üst kısmında ışıl ışıl olduğu için abartımı olur bilemedim şimdi
ben karar veremedim duvağın işlemeli olucakmışya gerek yok mu diye düşündüm bide belindeki gerçekten cok şık direk gözüm ona carptı. yada ona benzer biraz daha küçük ışıltılı bişey takabilirsin