Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Önce Gelinliğimmm...Gelinliğimin yakası dikilmedi sadece tutturdu kız etek kısmında gözüken dantelin boncukları işlenmedi virde kollarımın alttan düğmeleri dikilmedi.Ayyy çok heyecanlandım

Son düzenleme:
wayyyyy esacım canım beniiim çook güzel ışıl ışıl olacaksın inşallh beyazlar içinde. Bel kısmındaki ayrıntıda gözümden kaçmadı.

esracımmm çok güzel olmuş gelinliğin harika yaa bayıldım çok nasıl diyim ''elegant'' kaydirigubbakcemile3

croiselle canım teşekkür ederim . Beğenmene sevindim :1rolleyes:

Buketcim sorma tatlım yaa 25 güncük kaldı. Dün aşkımlada konuşuyoruz rüyada gibiyiz..

ESRAcanım hayırlı olsun inş çok güzel olmuş.üst işlemeleri falan zati gelin dediğin biraz şöleee ışıl ışıl olmadı ama.ayrıca yaksıda çok güzel.çene altından iğneleyip yakanın içine koyacaksın herhalde türbanını.hem hakim yaka ön arka her yeri kapadığı için eminim çok rahat edeceksin.
ben kına kıyafetinide dört gözle bekliyummmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Çok hoş canım mutlulukla giy inşlh. gelinliğini....... Farklı bir duygu ya Allah herkese gönlünce istediği gibi o günleri geçirmeyi nasip etsin

Teşekkür ederim lahanacım. Evet çene aldından tutturup içine sokacağım türbanı. Boğaz altına yığılan türbanları sevmiyorum canım. Türban düz olacak üstüne rahibe duvağı işli olacak. Bide birşey sorayım size canlarım. Sizce türbanın üstüne bir tane yan broş alayımmı..

Lahanacım kına elbisemin de resimleri var ama henüz hiçbir işlemesi yok. O yüzden koymadım resimlerini.

Rahibe duvağına broşu nasıl tutturcan cnm
ama bence alma çünkü bel kısmında bi tane var bi tane daha olmasın

esracım hatta belindeki broş gibi bir takı var ya ona benzer bişey başörtünde de çoook şık durabilir bence. ama üst kısmında ışıl ışıl olduğu için abartımı olur bilemedim şimdi

ben karar veremedim duvağın işlemeli olucakmışya gerek yok mu diye düşündüm bide belindeki gerçekten cok şık direk gözüm ona carptı. yada ona benzer biraz daha küçük ışıltılı bişey takabilirsin

hmm şimdi anladım bende rahiba duvağı zaten salık bişey nasıl takacak diodum. bi dene bakalım cnm nasıl olcak.duvağının içinde hoş durabilir

Evet deneme yanılma yöntemi yapacağız başka çare yok kızlarr..

Durun şu kına elbisemide ayarlayayımmda göstereyim dayanamadım. Ama ortaya çıkan brşey yok he ona göre ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…