Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çok güzell olmuşşş
güzel detaylar bunlarr

Teşekkür ederim canım... bende şey düşünüyorum KK da bi konuda görmüştüm takı merasimi sırasında para takanlar için kadehten iğnelik güzelce süslicem kurdale ve tüllerlee bittikten sonra eklerim

davetiyen çok zarifmiş canım bayıldım valla sözde bi harika a.s.
bi kuş tüyü alıp kalemin arkasına takabilirim aslında sırnaşık şeydevir hesap devri diiil mi ama :roflol::roflol:
sinaycım vitraylada gönder madem:)hey allam
hey allam derken çattık belaya mı dion kıs yoksam :roflol:
mandilin takviminde süpermiş küfürmü edion yoksa :1ninca:
ayy bende buna koptum:roflol: buketcim :lepi:
aayy evet 4 yada 5 ay önce gördüm bende onu benimde aklımda kaldı yapacam ama nasıl olur merak ediyom kaydirigubbakcemile3

davetiyen çok zarifmiş canım bayıldım valla sözde bi harika a.s.

aayy evet 4 yada 5 ay önce gördüm bende onu benimde aklımda kaldı yapacam ama nasıl olur merak ediyom kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim canım Şeniz
diğer türlüsünü düşününce süsleyeceğimiz kadeh gayet şık olacaktır eminim hem tutan içinde gayet rahatlık olacaktır :1hug::asigim:

kızlar ya iki kez yazdım yazdıklarım silindi, sonrada siteye hıc gıremedim, hem cok yogunum hemde moralım bozuk sabahtan beri basım agrıyor.
blackqueencim gecmis olsun canım. pek bilgim yok ama eger varsa mutlaka bitkisel yada dogal yontemleri dene canım. Allah acil sifalar versin
pashminacım sanada cok ama cok uzuldum canım, herseyin hayırlısı insaalah bu gunler geride kalır en kısa zamanda canım.

kızlar
nişanlım 35 gündür şehir dışındaydı ya geldi :sm_cool: :sm_cool:

beğendiğim eşyalara baktı onayladı
davetiyeye baktı onayladı
balayı yerine bayıldı
nikah şekeri bakmaya başlayalım diyor

ey varlığı bile yetiyor yaa kendimi daha iyi hissediyorum
Allahın izniyle yarının sonuclarıda iyi çıkarsa
değmeyin keyfime :teytey:

uyyy karalahana yirim senii
çok şekermişsin sen hakikatten küçük gösterionn

ikinizede çok teşekkür ederim canlarım benim.herkes küçük göstertiyon diyor ama eşşşek kadar olduk yawww.
bankaya gitmek zorunda kaldım yeni geldim.öptüm hepinizi

croiselle canım benimde aklımda anı defteri ve kalemi. Ama bi türlü uygun bulamadım.

ahanda bundan istiyorum bu 77 lira, siz daha uyguna gördünüzmü?
olmadı kendim bişiler yapmaya başlıcam

Tatlım gözün aydın çok sevindim....:1hug:

Ya cidden çok alıştım bende nişanlıma.. O olmayınca kendimi çok yanlız hissediyorum

kızlar nikah şekeri için 3 alternatifim var :)

1- buradan biri bana özel mesaj attı şekerler için o

2- ofisten bi arkadaşım sirkeciden malzeme alalım ben yapayım diyor (ama eğer işleri yoğun olursa çok sıkışcak ya yetiştiremezse)

3- amcam önceden bu işi yapıyordu tanıdığı var

netsem :)

cok sevindim tatlım kavusmanıza ve işlerinizin bukadar güzel işlemesine Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…