croiselle canım benimde aklımda anı defteri ve kalemi. Ama bi türlü uygun bulamadım.
ahanda bundan istiyorum bu 77 lira, siz daha uyguna gördünüzmü?
olmadı kendim bişiler yapmaya başlıcam
kızlar nikah şekeri için 3 alternatifim var :)
1- buradan biri bana özel mesaj attı şekerler için o
2- ofisten bi arkadaşım sirkeciden malzeme alalım ben yapayım diyor (ama eğer işleri yoğun olursa çok sıkışcak ya yetiştiremezse)
3- amcam önceden bu işi yapıyordu tanıdığı var
netsem :)
croiselle canım benimde aklımda anı defteri ve kalemi. Ama bi türlü uygun bulamadım.
ahanda bundan istiyorum bu 77 lira, siz daha uyguna gördünüzmü?
olmadı kendim bişiler yapmaya başlıcam
kızlar nikah şekeri için 3 alternatifim var :)
1- buradan biri bana özel mesaj attı şekerler için o
2- ofisten bi arkadaşım sirkeciden malzeme alalım ben yapayım diyor (ama eğer işleri yoğun olursa çok sıkışcak ya yetiştiremezse)
3- amcam önceden bu işi yapıyordu tanıdığı var
netsem :)
::sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı sorun bizde de vardı bizde öyle yazdırdık davetiyeyi ekliyorum bakın bakalım olmuş mu kızlarr :roflol:
Hep Soruyordunuz Bize
Ne Zaman Evleniyorsunuz Diye
Şimdi Biz Soruyoruz Size
Biz Evleniyoruz
Geliyor musunuz Nikah Törenimize
pashmina ve baberko kızlarr bende sizi görmezsem çatlarım burda sabah sabah ..
lüüütfen bidaha koyuuun.
Önce Gelinliğimmm...Gelinliğimin yakası dikilmedi sadece tutturdu kız etek kısmında gözüken dantelin boncukları işlenmedi virde kollarımın alttan düğmeleri dikilmedi.Ayyy çok heyecanlandım
Esracım yaa çok az kaldı valla darısı başıma işten ayrılmamla bazı şeyler hızlanıcak sanırım ginbime geliioo, gelinliğinin yakasını çok beğendim bu arada
buket önümüzdeki hafta gelinlik dikilmeye başlancak. bu haftasonu inşallah evimizin boya badanası bitiyor. sonra temizlik, büyük eşyaların yerleşmesi. maşıs sonu çeyizim gitcek. sonra bom güm :))
Hadi bakalım canım seni de göndecez burdann
::sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynı sorun bizde de vardı bizde öyle yazdırdık davetiyeyi ekliyorum bakın bakalım olmuş mu kızlarr :roflol:[/B
Hep Soruyordunuz Bize
Ne Zaman Evleniyorsunuz Diye
Şimdi Biz Soruyoruz Size
Biz Evleniyoruz
Bilioırum bu yazıyı bizde bunu düşünüyoduk kuşumm , çok güzel malım 6 seneden sonra her gördüklerinde siz daha evlenmediniz mi dio insanlar, evleniriz ee çocuk derler aman bitmez bu sorular...
Geliyor musunuz Nikah Törenimize
kızlar kızkardeşim düğününde geçen sene böyle bir defter almıştı çıkışta standın üstüne koymuştu bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum
Çok havalıymış croiselle canım
kızlar ya iki kez yazdım yazdıklarım silindi, sonrada siteye hıc gıremedim, hem cok yogunum hemde moralım bozuk sabahtan beri basım agrıyor.
blackqueencim gecmis olsun canım. pek bilgim yok ama eger varsa mutlaka bitkisel yada dogal yontemleri dene canım. Allah acil sifalar versin
pashminacım sanada cok ama cok uzuldum canım, herseyin hayırlısı insaalah bu gunler geride kalır en kısa zamanda canım.
Tşekkür ederim canım böylesi daha iyi gibi oldu sanki ben ayrılmaya bir türlü cesaret edemiodum zaten çok seviodum işimi ama aşkımı bekletiyodum bu yüzden, üzülsekmi sevinsekmi bilemedikk ama kriz teğet geçmedi bizi
kızlar
nişanlım 35 gündür şehir dışındaydı ya geldi :sm_cool: :sm_cool:
beğendiğim eşyalara baktı onayladı
davetiyeye baktı onayladı
balayı yerine bayıldı
nikah şekeri bakmaya başlayalım diyor
ey varlığı bile yetiyor yaa kendimi daha iyi hissediyorum
Allahın izniyle yarının sonuclarıda iyi çıkarsa
değmeyin keyfime :teytey:
Arsimacım canım bnim çok sevindim kavuşmanıza artık daha kolay gelicek işler sana desene tam gaz devam
Blackqeen nasıl oldun bitkisel yöntemleri uyguluyomusun kuşum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?