Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacım ikisinden fiyat al çook pahalıya gelirse ofisteki arkadaşınla birlikte yaparsın hemen :)

nikah şekerleri çok zor olmuyor.o yüzden bereber elde yapmanızı tavsiye ederim.ay ne güzelde hatıra olur.abartı bişiy değilse boşa para verme.daha iki ay var ya .o kadar takma kafana yetişir herşey Allahın izniyle

croiselle canım benimde aklımda anı defteri ve kalemi. Ama bi türlü uygun bulamadım.

ahanda bundan istiyorum bu 77 lira, siz daha uyguna gördünüzmü?
olmadı kendim bişiler yapmaya başlıcam

canımcım 77 lira çok değil aslında
kalemle beraber mi fiyat ?
valla dediğim gibi kardeşim 150 TL e almıştı geçen sene hemde
eğer öyleyse al derim hemen .... hem düğünden sonra kiraya verirsin olmadı hihoyyyt

Arsima canım ne güzel yaa gözün aydın
benim nişanlım almanyada nişanımızdan beri görüşemiyoruz :çok üzgünüm: senağlama

kızlar netim gittii ya (( bu arada birkaç sayfaya baktım karalahana aldıklarını güle güle kullan çok ciciler bu arada mandalin çok güzelmiş ama bence daha uyguna bulabilirsin cnm onları

öncelikle gözün aydın tatlım benim fikrim 3.seçenekten yana en azından işi bilen biri ve ucuza mal edersiniz yerimseniben

ne kadar şık olmuş yazı stili rengi hihoyyyt

pashmina ve baberko kızlarr bende sizi görmezsem çatlarım burda sabah sabah ..
lüüütfen bidaha koyuuun.

Canım müsait olduğumda sana sorarım sende müsaitsen eklerim tekrar ama ben de seni merak ediomm...

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
blks, Arsima, bktbb, blackqueen, croiselle, DarkAngel, herseyguzelolacak, kelebek54, nihala, Pashmina, sinay21, tubiS, _HaYaTiM_, şeker-leblebi

canım ya aldığım yer fatih ama ben tekirdağda oturuyorum zaten kadına nakit ödeme yaptığımız için hiç ilgilenmedi bile aradık bugün ama bişey yapabiliceklerini SAnmıyorum ...bakıcaz artık ya da güzelim nişanlığı sönük sönük giyicem herşeyim ters gider zaten bikerede ii gitse ......senağlama

Blackqeen nasıl oldun bitkisel yöntemleri uyguluyomusun kuşum??

cnm sıcak su tedavisi yapıyorum birde seytin çekirdekleri yutuyorum ve hergün nerdeyse eudobetaya nasıl dualar ediyorum anlatamam şuan az acılı olmak üzere tedavi uyguluyom kendime inş.lah kısa zamanda geçer cnm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…