Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet kızlar ben geçmişe daldım yine :)
kızmayın geçmişi actım diye

arsıma bugun gıdem değişem barı kalan paraylada arcelık lal serısını alcaktım ondan düşerler

değiş kısçe
bende dün aradım kampanya ne zaman bitiyor diye
sonra dolabımı değişmek istediğimi söyledim tabi yanlış bayiyi aradım oda ayrı bi konu
sonra kadına dedimki ben alırken bunlar çok pahalıydı teslim alırken paramın üstünü verecekmisiniz :roflol:
sadece güldü ve bayinize sorun dedi
verirlermi aceba -tatlicadiarzu-

Arsima canım sen gelinlikçinin fikirlerini de al ama önce senin istediğin olsun yerimseniben

canım geçen gece rüyalarıma girdi ve dün aradım
o kısmı merak ettiğimi ama güzel durmaz kalabalık görünceğini düşündüğümü söyledim
beğenmezsem onu odüzeltirsek iz kalıp kalmayacağınıda sordum
oda bitince denersin beğenmezsen sökeriz dedi
ama kırda olacağın için ortam bu modeli kaldırır dedi
giyince kendini burada değil orada gibi hisset dedi bakalım kaydirigubbakcemile

noldu kıs ???:uhm:

nolcek geçmişte kim ne aldı merakına hafta sonu epeyce bi vakit geçmişi okudum :roflol:

Az kaldı evet canım stres diz boyu :çok üzgünüm: Kız ne hamileler topiği ben bu topikten başka yere gitmem . Hamiş hamiş burda olcam. Bebişimin teyzelerine nazlanacağım :1rolleyes:

aynen
geçen yıl bizde bi gruptuk ve hala görüşüyoruz bazılarımız hamile
bazıları evli öylece yaşıyor
bazıları (ben) hala evlenmeyi bekliyorum :roflol:

Artık çok geççç :1no2: Aldımkiiii -tatlicadiarzu-

bunu niye alıntıladım unuttum kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Bu çerezliğin aynısı 12 TL'di.

Daha bir sürü şey vardı resimlerini bulayım yükleyeceğim.

nerede bu

hepsini iyi günlerde kullan
ama sen çok hainsin senağlama juanın bornozlarına geçen yıl aşık oldum kaydirigubbakcemile
ama bornozum olduğu için alamadım sadece bitane havlusu var o kadar onuda satıcı kız hediye etti kaydirigubbakcemile2

bu arada ayakkabıda süper
benimde topuklu giyememe gibi bi derdim var
beyaz spor ayakkabı giyerim diye düşünüyordum yorulunca ama kına geceside var
acaba lame babet alsam hem kınada hem düğünde giysem nası olar
(kına elbisemde sorun olmaz çünkü lame işlemeler olacak gelinlikte nası durur)

başka bir topikte ark eklemiş.kızlar şu gelin yatağını gördünüz mü?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anam nere yatacak gelinle damat :1shok:

Kızlar, bu davetiyem. şirkettekiler kararsızlığım sonucunda bende bıkmalarından dolayı buna karar verip yaptılar. ( benimde istediklerim arasındaydı )

hayırlı olsun adaşım

ay evet önce itiraz sonra ok
mesela biz ankarada oturacaktık kararımız yazın değişti
bu diyorduki bana bigün seni çağırcam gel aşkım mobilya bakıp alalım diye eve bi gelecen mobilyalar evde kendi zevkime göre alacam diyordu
kuduruyordum :roflol:
bugün beğendiğim mobilyaları gösterdim
sen modeli secicen ben malzemisini dedi ve modelleri onayladı kaydirigubbakcemile5

Canım alıcaksan kesinlikle bu derim çok güzel çünkü :lepi:

bu seçiminiz dikkate alınacaktır :roflol:

canım benim boyum aslında uzun 175 ama nişanlımda uzun topuklu giyinirsem daha hoş dururuz sanırım.ama ince topuklularla uzun süre rahat edebileceğimi sanmıyorum.o yüzden bu tarz düşünüyorum.

hımm buda iyiymiş rahat olur ama benim gelinliğimden ayakkabımın ucu görünüyo :lepi:

Aldığım bi kaç parça şey kızlar
banyo seti

hepsini iyi günlerde kullan
ben buna aşık olmuştum
bi burcu bi sen eski göz ağrılarımı ortaya dökmeyin :dilcikar:

evet iyi gelir derler ben hiç denemedim
ama bulabilirsen kudret narının sıvı kısmını pamuğa koy oraya yerleştir gece öyle yat
ben öyle yapıyorum sürekli kullansam geçecek ama ben çok acı çekince koyuyorum acı geçince sallıyorum
babamda varmış o şekilde geçmiş
geçmiş olsun

kesinlikle pembe diyorum cnm süper bunlar :lepi:

Şeniz

bende akşam bunlardan aldım 6 tane:)

iyi günlerde kullan

saol cnm Şeniz kudret narını duymadım hiç sanki :uhm: nerde bulabilirim birde fitil gibimi cnm acıtırmı yani pamukla oraya koyunca

ya kızlar ben bunlardan istiom ama burda paşabahçe yok,ürünlerini satan yerlerdede bunlar yok napıcamm(netten nerden alabilirim bilen varmı

Canım size yakın tansaş varmı? Bu ürünlerin hemen hemen hepsini tanşaşta gördüm ben o kahve fincanların renklilerndende migrostada gördüm.Varsa yakınlarında tansaş,migros bi bak derim.yerimseniben Bulamazsan haber et ben sana alıp yollarım ok :1hug:

Sözler çok iyiymiş tuttum bunu :lepi: Davetiyende çok cici :asigim:
Ahh canımm çok sevindimm gözün aydınn :1hug: Allah bi daha ayırmasın :Saruboceq:
Bence 3.seçeneği seç.Ama önce fiyatları karşılaştır derim ben yerimseniben
Nasıl insanlar bunlar yaa müşteriyi kapana kadar hertürlü sözü veriyolar.Teslime yakın hiç bişe yapılmıyor çok kızıyorum çokk Çok üzgünüm çoook Yapmak zorundalar canım biraz sert davran klava: Sıkma canını :1hug:
Canımcımm işe yarıyor olmasına sevindimm :1hug: İnşallah yakında hiç bişeciğin kalmaz sositososito Ben başka çözümler duyarsam sana tekrar iletirim yerimseniben

eudobetam cnm vala çok tskr ederim acılarım dindi gibi Şeniz ama arsimada kudret narı demiş şimdi nete baktımda kimi yerde şeker hastaları için kullanması önerilmiyor kimisinde farklı yöntemlerle kullanabilir dior ne yapcem kararsız kaldım ben kafamçokkarıştı

kızlar gelinliğimin üstüne böyle yaptırmak istiyorum çok zarif geldi bana sizce nası?

Canım hayat la bende bu modelin üst kısmını çok beğenmiştik.Ben straplez üst giyemek istemiyorum kollarını böyle yaptırabilirim.Alternatiflerim arasına almıştım kaydirigubbakcemile3 Ama gayet güzel bir model yerimseniben

Blackcımm rica ederim canım ne demek :1hug: Sen iğleş yeterki.Bide onu dene bakalımm :uhm:

bu kol gerçekten şık kızlar.
ben açık olsaydım straplez yaptıracaksam eğer illaki böyle bişi tutsun isterdim..
yoksa düşecek gibi gelirdi banadelikafadulden
dimples sen böyle bir sorun yaşadın mı canım?rahat mıydı?

Arsima, adaşım nerelerde ben bayadır onunla denk gelmiyorum.

canım bi ara senin şimdide benim işler yoğun karşılaşamadık bi türlü Şeniz

Zaten herkez AVRUPA yakasında çok bozuluyorum bu duruma :dilcikar:

ben anadolu çocuğuyum sanada yakınım üzülme Şeniz

YAA KIZLAR ANLAYAMADIM MÜDÜR ÇAĞIRDI YANINA ıŞTE ALMANYA proje gelmediği için ülkelerden mühendisleri çıkarmaya başladı dedi bundan sonra da senin görevini ben üstlenicem dedi.....

hakkında hayırlısı :teselli:

kiler için erzak kabı almayı düsünüyorum,
plastik mi cam mı?
alan var mı/ ne öneriyorsunuz?

cam

hee sorma yurt dışı bağlantılı olunca ki bizim iş yurt dışı tamamen yerli firmalarla çalışmıoz hiççç.

Arsima kız t.dğda iş arıycam canımm, ist. da değil yanii

evet biliyorumve buna sevindim :)

arsimam düğündaşım geçmiş olsunş, inşallah kötü bişi çıkmaz

sağol canım

Gamzemm burdayım cnm
Arsimacım şimdi okudum.ıçin fes ferah tut çünkü bişey olmayacak inşallah :1hug:

sağol kuzum inş.

bıdaha vardı ama o nette yok[/B]

iyi günlerde kullan

Arsimacımm canım çok geçmişş olsun tatlımm inşallah iyi haberlerini alırız :1hug:

sağol cancezim

Tatlım iyi şeyler düşün kötü bişey yokturinş içini ferah tut

inşallah

Günaydın şekerlerimmm... Provada süperdi :1rolleyes: Herkez toplaşsadamı göstersem
çok güzel olmuşsun

Son düzenleme:
Pashmina evde ilk günün nasıl geçti ? Şaşkınmısın hala :1no2:

Betacım artık şaşkınlık bitii akşam uyuyamadım uykum kaçtı, sabah kalkınca da annemle yeşilköye pazara ordan tepe home ordan da metro gross markete gittik 2 saat oldu koşturmaktan anlamadım yarın da ders çalışcam artık sınava hazırlanıyorum cuma ları da spora gidiyorum zaten şimdilk böyle cv mi yeniliycem bu akşam bir kaç bağlantı var görüşülecek aslında ama kafam rahatlasın istiyorum. benim işim yazın acayip yoğun oluyodu yazın sıcaklığını bile anlamadan geçerdi kuşum yazlar ama bugün hava çok güzel dii mesai saatlerinde free olmak telefona bakmamak sorumluluk almamak çok güzeldi tabi, UMarım fazla uzun sürmez bu süreç tabiidelikafadulden delikafadulden
Teşekkür ederim canım sorduğun için :teselli:

aaaa ne evi ben kaçırmısım pasmihacım :uhm:

Kuşum işten çıkarıldık bizim bölüm olduğu gibi dün, almanya, rusya, ukrayna, polonya türkiye , kazakistan kriz sebebeiyle şimdilk sözleşmeleri feshedioruz en kısa zamanda sizlere döncez dediler öylee yaniii

Başı yazmalıkız aynısı dimpleste vardı canımm

tekrar geçmiş olsun cnm geçmiş sayfalarda yazmıştım bende sandım başka şey için :jeyyar:

bu arada kızlar topikde gezerken ne buldum bi izleyin hihoyyyt

eskı tsort sexy bıkınıye nasıl dondu :jeyyar: :roflol:
Mynet Eksenim - Video - teknisyenarif - eskı tsort sexy bıkınıye nasıl dondu

bu kesme tahtasından kimde vardı kızlar

Canım bende dimleste görmüştüm.Ama bunun bi değişik modellerini tansaşta gördüm 8 TL ydi.Bilgin olsun yerimseniben

Canım bencede bir süre başını dinle yerimseniben Bende 5 aydır evdeyim walla hiç özlemedim işi kaydirigubbakcemile3 Birde işsizlik maaşı alıyorum ya ordan aldığım paraylada ufak tefeklerimi alıyorum taksitlerimi ödüyorum idare ediyor..Ama fazlada rahata alışmamak lazım dimi kaydirigubbakcemile3 Bende düğünden sonra çalışıcam inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…