evet kızlar ben geçmişe daldım yine :)
kızmayın geçmişi actım diye
değiş kısçe
bende dün aradım kampanya ne zaman bitiyor diye
sonra dolabımı değişmek istediğimi söyledim tabi yanlış bayiyi aradım oda ayrı bi konu
sonra kadına dedimki ben alırken bunlar çok pahalıydı teslim alırken paramın üstünü verecekmisiniz :roflol:
sadece güldü ve bayinize sorun dedi
verirlermi aceba -tatlicadiarzu-
canım geçen gece rüyalarıma girdi ve dün aradım
o kısmı merak ettiğimi ama güzel durmaz kalabalık görünceğini düşündüğümü söyledim
beğenmezsem onu odüzeltirsek iz kalıp kalmayacağınıda sordum
oda bitince denersin beğenmezsen sökeriz dedi
ama kırda olacağın için ortam bu modeli kaldırır dedi
giyince kendini burada değil orada gibi hisset dedi bakalım kaydirigubbakcemile
nolcek geçmişte kim ne aldı merakına hafta sonu epeyce bi vakit geçmişi okudum :roflol:
aynen
geçen yıl bizde bi gruptuk ve hala görüşüyoruz bazılarımız hamile
bazıları evli öylece yaşıyor
bazıları (ben) hala evlenmeyi bekliyorum :roflol:
bunu niye alıntıladım unuttum kaydirigubbakcemile3 Şeniz
nerede bu
hepsini iyi günlerde kullan
ama sen çok hainsin senağlama juanın bornozlarına geçen yıl aşık oldum kaydirigubbakcemile
ama bornozum olduğu için alamadım sadece bitane havlusu var o kadar onuda satıcı kız hediye etti kaydirigubbakcemile2
bu arada ayakkabıda süper
benimde topuklu giyememe gibi bi derdim var
beyaz spor ayakkabı giyerim diye düşünüyordum yorulunca ama kına geceside var
acaba lame babet alsam hem kınada hem düğünde giysem nası olar
(kına elbisemde sorun olmaz çünkü lame işlemeler olacak gelinlikte nası durur)
anam nere yatacak gelinle damat :1shok:
hayırlı olsun adaşım
ay evet önce itiraz sonra ok
mesela biz ankarada oturacaktık kararımız yazın değişti
bu diyorduki bana bigün seni çağırcam gel aşkım mobilya bakıp alalım diye eve bi gelecen mobilyalar evde kendi zevkime göre alacam diyordu
kuduruyordum :roflol:
bugün beğendiğim mobilyaları gösterdim
sen modeli secicen ben malzemisini dedi ve modelleri onayladı kaydirigubbakcemile5
bu seçiminiz dikkate alınacaktır :roflol:
hımm buda iyiymiş rahat olur ama benim gelinliğimden ayakkabımın ucu görünüyo :lepi:
ben buna aşık olmuştum
bi burcu bi sen eski göz ağrılarımı ortaya dökmeyin :dilcikar:
evet iyi gelir derler ben hiç denemedim
ama bulabilirsen kudret narının sıvı kısmını pamuğa koy oraya yerleştir gece öyle yat
ben öyle yapıyorum sürekli kullansam geçecek ama ben çok acı çekince koyuyorum acı geçince sallıyorum
babamda varmış o şekilde geçmiş
geçmiş olsun
Şeniz
iyi günlerde kullan
kızmayın geçmişi actım diye
arsıma bugun gıdem değişem barı kalan paraylada arcelık lal serısını alcaktım ondan düşerler
değiş kısçe
bende dün aradım kampanya ne zaman bitiyor diye
sonra dolabımı değişmek istediğimi söyledim tabi yanlış bayiyi aradım oda ayrı bi konu
sonra kadına dedimki ben alırken bunlar çok pahalıydı teslim alırken paramın üstünü verecekmisiniz :roflol:
sadece güldü ve bayinize sorun dedi
verirlermi aceba -tatlicadiarzu-
Arsima canım sen gelinlikçinin fikirlerini de al ama önce senin istediğin olsun yerimseniben
canım geçen gece rüyalarıma girdi ve dün aradım
o kısmı merak ettiğimi ama güzel durmaz kalabalık görünceğini düşündüğümü söyledim
beğenmezsem onu odüzeltirsek iz kalıp kalmayacağınıda sordum
oda bitince denersin beğenmezsen sökeriz dedi
ama kırda olacağın için ortam bu modeli kaldırır dedi
giyince kendini burada değil orada gibi hisset dedi bakalım kaydirigubbakcemile
noldu kıs ???:uhm:
nolcek geçmişte kim ne aldı merakına hafta sonu epeyce bi vakit geçmişi okudum :roflol:
Az kaldı evet canım stres diz boyu :çok üzgünüm: Kız ne hamileler topiği ben bu topikten başka yere gitmem . Hamiş hamiş burda olcam. Bebişimin teyzelerine nazlanacağım :1rolleyes:
aynen
geçen yıl bizde bi gruptuk ve hala görüşüyoruz bazılarımız hamile
bazıları evli öylece yaşıyor
bazıları (ben) hala evlenmeyi bekliyorum :roflol:
Artık çok geççç :1no2: Aldımkiiii -tatlicadiarzu-
bunu niye alıntıladım unuttum kaydirigubbakcemile3 Şeniz
Bu çerezliğin aynısı 12 TL'di.
Daha bir sürü şey vardı resimlerini bulayım yükleyeceğim.
nerede bu
bunlarda yedek gelin ayakkabılarım kızlar:roflol: o nasıl oluyor demeyin. alacağım topuklu ayakkabılar ayağımı vurursa diye böyle bir çözüm düşündüm. rengide aynı gelinlik rengi çok cici... :1rolleyes:
ama sen çok hainsin senağlama juanın bornozlarına geçen yıl aşık oldum kaydirigubbakcemile
ama bornozum olduğu için alamadım sadece bitane havlusu var o kadar onuda satıcı kız hediye etti kaydirigubbakcemile2
bu arada ayakkabıda süper
benimde topuklu giyememe gibi bi derdim var
beyaz spor ayakkabı giyerim diye düşünüyordum yorulunca ama kına geceside var
acaba lame babet alsam hem kınada hem düğünde giysem nası olar
(kına elbisemde sorun olmaz çünkü lame işlemeler olacak gelinlikte nası durur)
başka bir topikte ark eklemiş.kızlar şu gelin yatağını gördünüz mü?
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
anam nere yatacak gelinle damat :1shok:
Kızlar, bu davetiyem. şirkettekiler kararsızlığım sonucunda bende bıkmalarından dolayı buna karar verip yaptılar. ( benimde istediklerim arasındaydı )
hayırlı olsun adaşım
Kızlar bu erkeklerin hepsi aynı unutmayın hep muhalefettirler ama sonunda yine bizim istediklerimizi yaparlar. Ben önceleri çook takıyordum bunları kafama. Söylediğim birşeye hep bir kere itiraz ederdi sonra yapardı. Hatta bu yüzden bayağı tartışmıştık zamanında. Onuda öyle kabul edip artık muhalefet olduğu şeyleri takmamaya başladım çünkü sonunda nasıl olsa istediğimi yapıyor. Sonuçta zafer benim oldu şimdilerde hiçbir sözüme muhaliflik yapmıyor.. Ama her zaman n pofpoflanmak isteyen bir çocuk. Ablam dedi kocaya çocuğun arasında hiçbir fark yok. Doğruymuş
ay evet önce itiraz sonra ok
mesela biz ankarada oturacaktık kararımız yazın değişti
bu diyorduki bana bigün seni çağırcam gel aşkım mobilya bakıp alalım diye eve bi gelecen mobilyalar evde kendi zevkime göre alacam diyordu
kuduruyordum :roflol:
bugün beğendiğim mobilyaları gösterdim
sen modeli secicen ben malzemisini dedi ve modelleri onayladı kaydirigubbakcemile5
Canım alıcaksan kesinlikle bu derim çok güzel çünkü :lepi:
bu seçiminiz dikkate alınacaktır :roflol:
hımm buda iyiymiş rahat olur ama benim gelinliğimden ayakkabımın ucu görünüyo :lepi:
Aldığım bi kaç parça şey kızlar
banyo seti
ben buna aşık olmuştum
bi burcu bi sen eski göz ağrılarımı ortaya dökmeyin :dilcikar:
cnm antibiyotik kullanıyordum onunda yan etkisiymiş çok nadir yaparmış baş ağrısı mide bulantısı yada pişik yaparmış bende pişik başlamıştı ama doktor krem verdi pişik geçincede hemoroide dönüştürmüş yani ben anlamamıştım git gide büyüyünce anlaşıldı Allah düşmanımın başına vermesin kızlar çok zor bir durum senağlama şimdi netten bakıyorum bu durumda olan kişiler neler yapmış die herkes sıcak suya otur dior ama bilmiyorum( çünkü ameliyat oluncada kurtulunmuyormuş tekrarlıyormuş offff çıldırmamak iş değil ((((((((((((
evet iyi gelir derler ben hiç denemedim
ama bulabilirsen kudret narının sıvı kısmını pamuğa koy oraya yerleştir gece öyle yat
ben öyle yapıyorum sürekli kullansam geçecek ama ben çok acı çekince koyuyorum acı geçince sallıyorum
babamda varmış o şekilde geçmiş
geçmiş olsun
kesinlikle pembe diyorum cnm süper bunlar :lepi:
Şeniz
bende akşam bunlardan aldım 6 tane:)
iyi günlerde kullan